Лидл 186 - есенни трепети

• 227 997
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 330
Виждали ли ли сте някакво шоколадово червило? Ако да, къде стои и на каква цена е? Не го откривам в каталога тази седмица? Да не е от серията Емили в Париж?

Да, от серията е. Малка прозрачна кутийка с четири "червила". Стои до макароните,

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 16:16 от Samt

# 331
  • София
Според мене това е шоколад във формата на червило. Видях го в понеделнишките прИмоции, до пижамите на Емили.

# 332
Във филиала , в който пазарувам  почти няма 50% намаление, вече трябва да е за хвърляне и тогава виждам такъв етикет.

# 333
Viara T, може ли Горските плодове за мен? Само, че не съм наясно как става прехвърлянето и използването на купон.

# 334
Кутията с шоколадови “червила” изглежда така, снимката е от интернет:
Скрит текст:

Съжалявам за качеството, това е което набързо намерих
Видях ги в магазина, при другите “Емили” продукти, предпочетох да не взема (прилича на шоколад с твърда захарна глазура, последното не ми харесва). Вместо това взех от рубишоколада в съседство на регала, не е лош, но малко ми е натрапчив така наречения аромат на шампанско, по-скоро придава лека нотка на горчивина.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 10:26 от fenyx

# 335
  • Буркина Фасо
Viara T, може ли Горските плодове за мен? Само, че не съм наясно как става прехвърлянето и използването на купон.
виж първа страница на темата.

# 336
На Ст.гара София, снощи имаше много хр.стоки с оранжев етикет.Много пилешко, ребра и т.н.
Дъщерята си купи чашите на Емили, шоколада и червилата. Още не ги е пробвала, но нямаме големи очаквания. По-скоро емоционални покупки.То и сериалчето е нищо особено, но приятно за разтоварване.В същият филиал е пълно с червилата.Интересувам се къде в София има от халатите на въпросната Емили?

# 337
  • София
Здравейте
доволни има ли от тези капсули
https://www.lidl.bg/p/kafe-kapsuli-xxl/p10025178

Видях вчера ,че имаха лилави Виола еспресо- Крема 9/12
Дали се доближават поне малко до Лаваца

# 338
Подарявам
Скрит текст:

# 339
От любопитство питам ( с упоритост открих 1 брой) стъклените протектори за котлон и по-специално тези с картинката със свежите подправки и чесън толкова ли малко бройки са заредени? От другите шарки има бол..

# 340
  • In transit
...Вместо това взех от рубишоколада в съседство на регала, не е лош, но малко ми е натрапчив така наречения аромат на шампанско, по-скоро придава лека нотка на горчивина.
Скрит текст:

Жалко, истинският руби шоколад има чудесен плодов аромат и вкус на червени плодове. Мислех да взема от този, но ме отказа.

# 341
Дано не подвеждам с моето вкусово  възприятие за рубишоколада - леко киселее, като друг розов шоколад, който преди време съм опитвала, но привнесеният аромат на шампанско му разваля вкуса - самият шоколад иначе  си е сладък, но точно този аромат на мен повече ми прилича нещо леко горчиво, отколкото на приятно шампанско, много особен вкус. Може даже и да не се усети, вкъщи само аз го различавам, ама моите вкусови възприятия са по-изострени.

# 342
И аз имам купона за замразени плодове, ако някой проявява интерес да ми пише - още два дни има

# 343
  • Mostly in my mind
А вината от същата серия бива ли ги? Някой опита ли ги?

# 344
Здравейте
доволни има ли от тези капсули
https://www.lidl.bg/p/kafe-kapsuli-xxl/p10025178

Видях вчера ,че имаха лилави Виола еспресо- Крема 9/12
Дали се доближават поне малко до Лаваца

Ние взехме вчера , но машината , на която искахме да ги ползваме е с приставки , не е оригинална на Неспресо и не успяхме да направим кафе , не се продупчи, моля някой да сподели дали също е имал проблем , благодаря

Общи условия

Активация на акаунт