Лидл 186 - есенни трепети

• 227 869
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 540
При нас са в хладилната част, малко след маслата и крема сирената. В близост до протеиновите продукти и скира.

# 541
Десертчетата в момента на 50% ли са или от понеделник ги намаляват?

# 542
Десертчетата в момента на 50% ли са или от понеделник ги намаляват?

# 543
Подарявам.
Скрит текст:

# 544
Момичета, къде да търся тези десертчета с извара? Искам да ги пробвам. Не мога да ям шоколад, защото вдигам кръвно и търся алтернативи, защото обичам сладко. Мерси много
За жалост и двата са със шоколад. Едните с кафяв, другите с бял. Иначе са топ попадение е много вкусни, но.. И аз съм ги спряла, заради захарта.

# 545
При нас вчера имаше сьомгова пъстърва със срок на годност до 28.09. Всички бройки бяха на -50%.

# 546
  • Варна
Да опитам и аз нещо от серията Емили в Париж 😆
Както виждате, с етикети за намаление са, 20%

Не са никак лоши соленките, хрупкави, приятни. Единствено, малко в повече ми идва ароматът на розмарин, не съм фен на тази подправка.

Не очаквах, че тарталетките са индивидуално опаковани, но пък е практично. Харесаха ми също.

# 547
Лидл на Черни връх работи ли още?
Гледах снимки, че строежът на уж небостъргачите е започнал и всичко е оградено с големи огради, но пък не се вижда от снимката входовете за клиенти на ДМ и Лидл дали са достъпни..
На табелата пише краен срок 2029 година..

Не си представям това чудо там
Скрит текст:

# 548
  • София
Работи.

# 549
Работи.
Вчера питах в магазина и ми казаха, че тях и сградата до тях няма да ги пипат и затварят изобщо. Те такава информация имат.

# 550
  • Варна
По кое време пускаха дамско термобельо в Лидл?

# 551
  • shumen
Киса,термобельото го пускаха Ноември-Декември.Сега не е ли рано още за него?

# 552
Моят Лидъл във Варна доста му падна нивото. Мочи бисквитките така и не ги заредиха. Намаления рафт от месец стоят едни и същи неща, които са за брак, не за продаване.
Вчера месата почти всички бяха със срок 28 или 29 и без стикери за намаление. То и едно намаление 20%... Още няколко неща от не хранителните в брошурата ги нямаше. И нещо което не  е от локалния и за което и аз имам вина. Плодовите йогърти на 50% са четири вида, но можело да вземеш само три с намаление. Много не юзър френдли. Май ще си хващам автобуса до билата вече.

# 553
Вчера купих това сирене от Лидл. Не съм го отваряла още. Някой има ли мнение за него?

# 554
  • оттам, откъдето започва България
Скумрията много ни хареса.

Общи условия

Активация на акаунт