Лидл 186 - есенни трепети

• 223 325
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 2 910
Много пъти се даваха отрицателни ревюта за ръчната прахосмукачка. Слаба е като всмукателна мощност.

# 2 911
За това не съм я и взела аз, по дадените характеристики така ми изглеждаше. Благодаря!

# 2 912
Импулсивно купих ръчната прахосмукачка от днес.
https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/02-12-08-12-14e85f/view/flyer/page/54
 Трябва ми за колата, най-вече да изсмуква песъчинките, които децата постоянно внасят. Сега обаче прочетох в книжката, че не се препоръчва за изсмукване на каменен прах, гипс, цимент или др.подобни частици. И взех да се разколебавам. Ще ми свърши ли работа за тази цел?

Извинете за спама, но да кажа, че ние имаме тази от поне 4-5 години, дори помня, че тогава беше 69,99лв и сме много доволни. Виждам, че е само с 5W по-мощна от тази в брошурата на Лидл.
https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Prahosmu … ET---DRY/p/819863
Децата започнаха да чистят след като я купихме, а с голямата преди не изявяваха никакво желание Laughing
На нас ни върши работа за абсолютно всичко, особено косми (от косите ни и от котката) и трохи и други дребни боклучета.
Надявам се да Ви е полезна информацията, хубав ден!

# 2 913
  • велико търново
Здравей те посегна към Бриош кифлата от пекарната, но те са замразени на лед. Не се пекат. След 1ч ми каза служител може да ги консумират е?
Те са си така не ги печем.
Така, че внимавайте?!
Аз лично мислех да ям с кафето веднага. А не като се размрази.

# 2 914
Хубави ли са?

# 2 915
Подарявам, изтичат днес и утре!
Скрит текст:

# 2 916
  • София
Здравей те посегна към Бриош кифлата от пекарната, но те са замразени на лед. Не се пекат. След 1ч ми каза служител може да ги консумират е?
Те са си така не ги печем.
Така, че внимавайте?!
Аз лично мислех да ям с кафето веднага. А не като се размрази.
Просто си уцелила момента, когато са ги изкарали от фризера. Ако беше отишла час по - късно щяха да са тамън за кафето. Взимала съм така понички, козунаци...

# 2 917
  • София
Трюфелите с млечен шоколад ми харесват много.
Както и всичко с шоколад, държа в хладилник. А конкретно за тях, не търпят високи температури и ако държите крайно горещи кухните си зимно време, им се влошават вкусовите качества. Като на изварените десертчета.

# 2 918
Аз пък съм доволна от прахосмукачката.Мощността й е достатъчна да се справи с трохи, семена,косми.Незаменима е,когато трябва да минеш малък участък за едни 20,30 секунди.Моята я бях купила от една разпродажба за 20лв,но се оказа,че няма зарядно.Направих рекламация и ми изпратиха чисто нова.🙂

# 2 919
  • София
За мен е абсолютно безполезна тази прахосмукачка. Имам я от предишно пускане, бяла. Ако някой много настоява да я има, подарявам я с удоволствие. Има си зарядно и стойка за стена, кутията съм изхвърлил.

# 2 920
А откъде могат да се вземат резервни торбички за тези прахосмукачки?

Скрит текст:

# 2 921
  • Пловдив
А откъде могат да се вземат резервни торбички за тези прахосмукачки?

Скрит текст:

Вижте кой е модела и потърсете онлай... има доста

# 2 922
В Лидъл ги пускат чат пат. Аз купувам от немския за по-големия модел.

# 2 923
Всички тези Сушита са до 06.12.2024. кога ще намалят цената? Да отида ли пак края на деня? Днес трябваше да е с намалена цена ,сигурно на човека които отговаря мързи да маркира

# 2 924
Аз в края на деня ходя за намалени цени на рибни продукти...

Общи условия

Активация на акаунт