Лидл 186 - есенни трепети

• 223 046
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 3 090
  • In transit
Здравейте, в лидл пускали ли са скоро (някога) някаква машина за рязане на мезе?
Скоро пускаха...може би преди 2-3 седмици.

Долче, ще падна от смях с коректора ти. Joy

# 3 091
Пламена, пуснаха в началото на тази година една, която в понеделник беше 35лв, остатъка от седмицата - 70лв. Чудесна е, реже всичко, взехме я на ниската цена и просто останахме мнооого приятно изненадани. От тогава дебнем същата за свекъра - не я пускат. Август взехме една за 100лв от Технополис, която дъвче, не реже.
Скоро в Лидл отново бяха пуснали някаква, но за 100лв, различна от нашата, за нея нямам мнение.

# 3 092
Спрели са ми подсладителя на таблетки! Много тъпо! Angry

# 3 093
Пламена, пуснаха в началото на тази година една, която в понеделник беше 35лв, остатъка от седмицата - 70лв. Чудесна е, реже всичко, взехме я на ниската цена и просто останахме мнооого приятно изненадани. От тогава дебнем същата за свекъра - не я пускат. Август взехме една за 100лв от Технополис, която дъвче, не реже.
Скоро в Лидл отново бяха пуснали някаква, но за 100лв, различна от нашата, за нея нямам мнение.
Ние също взехме от нея и сме доволни.

# 3 094
Някой има ли представа какво се случва с кремовете за ръце? Нещо са изчезнали - вече в няколко филиала търся SOS крема - само той спасяваше ММ през зимата, нооо тц. Служителите нищо не знаят по въпроса -  казват, че няма зареждане и това е.

# 3 095
И в нашия Лидъл ги няма, аз също много харесвам, този крем.

# 3 096
  • София
Няма ги и при мен, снощи погледнах защото имаше питания в темата.
Това често се случва с много продукти - сменят опаковки, формули, доставчици. Някои продукти се връщат, други не, но пък идват и изцяло нови.
За кремовете за ръце смятам, че ще се върнат - нямат други в ПА.

# 3 097
Сега влязох в приложението си и ми изскочи съобщение: Здравейте, ххххх, през месец декември ти спести 36,12 лв.    И нататък не успях да прочета, че малкия взе телефона... Гледам, ровя се в приложението и не разбрах що за чудо беше това. Някой друг получавал ли е такова съобщение? А, и друго забелязах, сега,че лентата за пазаруване е 900 лв а преди беше 400 лв. При вас как е?

# 3 098
  • Пловдив
Сега влязох в приложението си и ми изскочи съобщение: Здравейте, ххххх, през месец декември ти спести 36,12 лв.    И нататък не успях да прочета, че малкия взе телефона... Гледам, ровя се в приложението и не разбрах що за чудо беше това. Някой друг получавал ли е такова съобщение? А, и друго забелязах, сега,че лентата за пазаруване е 900 лв а преди беше 400 лв. При вас как е?
Да и на мен ми изкочи същото съобщение със спестени близо 50 лв за м декември ,но сумата на лентата ми и същата.

# 3 099
  • София
Ами значи буквално каквото пише - с Лидл+ са спестени тези пари до момента.
Лентите са различни и са месец за месец - имат очевидно някакъв алгоритъм. Примерно ако малката лента един месец е запълнена много бързо, да дойде по-голяма. И обратното - ако не се запълни голямата, да дойде по-малка.
Моите ленти винаги са от малките - живея сам и толкова харча.

# 3 100
И на мен вчера ми изскочи такова съобщение - през ноември ти спести с Лидл+ еди колко си. Явно е нововъведение.
Иначе и в Лидл, където ми е в махалата също няма нито кремове за ръце, нито конци за зъби, нито чай мента и лайка. Вчера специално погледнах след коментарите тук.
За зимните месеци на мен много ми помага този крем за ръце

Има го в Лекси. В други магазини не съм го търсила, но би трябвало да го има, както и по дрогериите.

# 3 101
Този го има в Лили  и на мен ми го препоръчаха.
И моята лента е от малките, понеже аз не пазарувам главно в Лидъл. Имаме си неща, които си взимаме от Лидъл.

# 3 102
Здравейте.
Някой с отзиви за този уред?
Дали става за изсмукване на черни точки (за един тийн питам 😄)

И аз да препоръчам един крем за много напукани ръце.Има го в ДМ и струва 2.50лв

# 3 103
  • велико търново
Търся купон за кучешка консерва от малкият размер. Някой, ако не го използва да ми прати. Благодаря

# 3 104
  • София
Здравейте,
Някой има ли впечатления от тази мини - джага?
Скрит текст:

Търся подарък за 11-годишно момче.
Струва ми се, че лесно ще се мърда насам- натам и няма да удобно да се играе.
Но пък, всяка година ги пускат, може да е "използваема"...

Общи условия

Активация на акаунт