Лидл 186 - есенни трепети

• 223 043
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 3 105
Това ли?

Търся купон за кучешка консерва от малкият размер. Някой, ако не го използва да ми прати. Благодаря

# 3 106
Момичета, случайно някой да е купувал уоки-токито ако са го пускали и преди, работи ли това чудо, че не ми се хвърлят пари на вятъра? Ще го ползвам да викам децата вместо да крещя из къщата докато ме чуят🤣🤣🤣

# 3 107
  • София
Здравейте,
Някой има ли впечатления от тази мини - джага?
Скрит текст:

Търся подарък за 11-годишно момче.
Струва ми се, че лесно ще се мърда насам- натам и няма да удобно да се играе.
Но пък, всяка година ги пускат, може да е "използваема"...
имаме същата, но е купувана от джъмбо.
изобщо не става за игра, мърда се.
и дръжките са много малки и не са удобни за ползване, трябва с два пръста да се въртят.

# 3 108
  • велико търново
Това ли?

Търся купон за кучешка консерва от малкият размер. Някой, ако не го използва да ми прати. Благодаря
Не
Метална малка консерва.
Не пауч. Благодаря Ви

# 3 109
Подарявам го, изтича днес.

# 3 110

Пращам.

# 3 111
  • Пловдив
Здравейте.
Някой с отзиви за този уред?
Дали става за изсмукване на черни точки (за един тийн питам 😄)

Не, не си давай парите няма да ти свърши работа.

# 3 112
+1 за уреда за почистване на пори, пълна скръб е.

# 3 113
Пращам ти този

# 3 114
Джагата не става за игра много е малка едва въртят там дръжките децата. Събираше прах до скоро вкъщи.

# 3 115
Джагата не е удобна изобщо.

# 3 116
И аз имам такъв купон за кучешка консерва на Белосан - 415 гр. Ако някой го иска да пише на лично.
Как пък така и не разбраха, че имаме котка - неколкократно попълвано в анкети, купуваме някои неща от асортимента им за котки, и постоянно ми пускат купони за храна за куче. Никога не сме купували нищо за куче поради липса на такъв любимец .

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 17:10 от MianaNia

# 3 117
Някой има ли представа какво се случва с кремовете за ръце? Нещо са изчезнали - вече в няколко филиала търся SOS крема - само той спасяваше ММ през зимата, нооо тц. Служителите нищо не знаят по въпроса -  казват, че няма зареждане и това е.

Ще се повторя, но и тъй като и аз съм голям фен на този крем - има такъв в Кауфланд, на тяхната марка Бевола.

# 3 118
Супер аз съм изпуснала, ще го потърся следващият път.

# 3 119
И аз имам такъв купон за кучешка консерва на Белосан - 415 гр. Ако някой го иска да пише на лично.
Как пък така и не разбраха, че имаме котка - неколкократно попълвано в анкети, купуваме някои неща от асортимента им за котки, и постоянно ми пускат купони за храна за куче.
Аз пък нЕмам ни куче, ни коте. Обаче, откакто маркирах преди година картата си за един господин, който нямаше такова приложение и беше с около 20 кг. храна за куче, оттогава не ме пропускат с купони за кучовци Trollface

Общи условия

Активация на акаунт