Отговори
# 195
Вал.  Реално погледнато  историята  се върти главно  върху отмъщението. Така,че Гонджа се справя чудесно, като злодей не сериала. Мисля,че проблема не е в играта на Алпрен, а по скоро трябва да вкарат образа  му в правия път. Като разкрият някои неизвестни за него факти. Тогава би настъпила хармония за героя му.

# 196
Лейла: Живот...Любов...Справедливост... Епизод 8, фраг 2 - "ЩЕ СЕ ОЖЕНИШ ЛИ ЗА МЕН?"

- Бележки, все още пазя.
- Според мен трябва да отидат при собственика.
- Ела, ти луда ли си? Нур вероятно ще ме убие.
- Тези бележки нови ли са? Не сте носили такива неща досега.
- Да, нови.
- Определено трябва да покажа на Серап къде зимуват раците.
- Добре, да видим. какво?
„Няма да видим, но трябва да направим нещо тази вечер.“
- И аз ще остана тук.
- Какво?
- Докато Нур живее своя фалшив живот. Ще тичам след любовта тук, нали? Къде е моето отмъщение? Къде са плановете ми? къде? Колко бързо забравих всичко!
- Ще се омъжиш ли за мен, Ела?

# 197
Днес Алперен Дуймаз ще празнува своя 32-ри рожден ден!
Пожелания за много лични и професионални успехи.

# 198
Изненадващо празнуване на рождения ден на Алперен Дуймаз на снимачната площадка
на телевизионния сериал Leyla Hayat Aşk Adalet..

# 199
Честит да е Алпрен.  Пожелавам му много здраве, щастие, лични и  професионални  успехи.

Личи си,че екипа е сплотен  и позитивен.

# 200
Лейла: Живот…Любов…Справедливост… Епизод 8 Снимки📷

# 201
Рейтинга на Лейля е супер!
Навсякъде е първи сред сериалите.
Даже и Осман изпревари...браво!

# 202
Сценаристът на сериала “Лейла” се сменя за трети път. Нов сценарист: Nukhet Bicakci!
Сред нейните творби: сериалът „Вавилон“, сериалът „Кьосем“, „Фи Чи Пи“

# 203
Лейла: Живот...Любов...Справедливост... Епизод 9/фраг 1
"Ако имам право на майчинство..."

- Джерен!
- Не...
- Не ни оставяй..
- Свърши се..
- Помогнете!
- Нур, какво стана? Какво стана, скъпа?
- Кой нападна тази жена с нож?
- Ще направим тест, за да проверим реакцията.
- Ако ме обичаш поне малко, не разстройвай Джерен...
- Аз нямам ли чувства?
- Не. Нашите чувства вече нямат значение.

# 204
"Лейла" в Социалните мрежи

# 205
# 206
Сценаристът на сериала “Лейла” се сменя за трети път. Нов сценарист: Nukhet Bicakci!
Сред нейните творби: сериалът „Вавилон“, сериалът „Кьосем“, „Фи Чи Пи“

Някой да е разбрал защо е тази промяна? Тъкмо сценаристите разбират героите (кое, как и защо биха го направили) и хоп смяна! За вчерашния епизод имаше доста коментари, че не се е харесало 🥲

# 207
ThankYou, и аз не разбрах защо сменят сценариста. По принцип гледам всякакви сериали и не се ограничавам само с турски, за бразилските личното ми наблюдение, че са много дълги и имат доста пълнеж. Такъв е и бразилския оригинал на Лейла, та затова може да им се е сторила такава. Може би смятат смяната на сценарист за незначителна, тъй като сериала върви по готова история. Аз лично не мисля така. Всеки сценарист си има свой собствен изказ и интерпретация на събитията, и при смяна, в повечето случаи не се отразява добре на историята, героите и самия сериал.

# 208
Тази смяна на сценаристите  не мога да я схвана, не води до нищо добро.  Обикновено  когато го правят е много  явно, тук не мисля,че се забелязва  в сценария. Не знам как е според оригинала, защото не съм го гледала, но има някои неща които куцат в сценария. Всички чакат целувката да се случи,  предложение за брак изневиделица.,но той се сгоди в предишния епизод. Главния  герой много ме дразни. Годеницата, веднъж не показа, че е коварна и зла, а определено всички  усещат,че не е обичана и желана. Струва ми се, че дори не гледат оригинала, а го правят по техния си начин. Дано подредят някои неща за да не падне рейтинга.

# 209
Ох,да си кажа....
Колкото и да харесвам Алперен,направо ми боде очите в този сериал
Толкова слаба игра,че разваля цялото удоволствие от любовните сцени
Това май е фрага за новия епизод
https://www.youtube.com/watch?v=XQQ3EcO2gmk

Действията се развиват главоломно,да не са решили да го финализират?

Общи условия

Активация на акаунт