Намери си другарче! Новаците са с предимство.

• 14 719
  • 494
  •   1
Отговори
# 180
Търся си настойник.
Ма да предупредя - опака съм и заядлива, проклета.
Ако питаш родата по мъжка линия - Дзвер гоЛем, но опитвам да го прикривам пред непознати.
Опитвам злобата да си изливам върху съпруга, та във форума да съм хрисима и мила, ама нещо не успявам докрай...

Желаещи?

Ако не си македонка, вземам те.
Има чалъм да подобрим изданието.

# 181
Урааааа,забелязаха ме,и то Бу,модератор.

Ей, я  на опашката

# 182

Ако не си македонка, вземам те.
Има чалъм да подобрим изданието.
Не съм.
Нито съм синеока.
Ма нали знаеш, лошото най-лесно се учи а аз такива неща бързо схващам  Mr. Green

Давай идея за проклетията ми  Tired

# 183
ами аз...сама ли ще остана...
и аз имам село с дворче и кокошки, и мама редовно прави туршийка а тате-ракийка!
да му се невиди, как така всеки се уреди с по две-три а аз на сухо... smile3518

# 184
  • Кацнала на едно дърво.
Взехте се, значи. Бъдете щастливи градивни клетки на форумското общество!  Laughing
Аз Летящата крава искам да хвана, осинови ли я някой?
Сопранов, и аз съм "Мегадет"-ски фен.  Flutter
П.П. Мис Бу да не реве, роднинските връзки са си връзки.  Laughing

# 185
ами аз...сама ли ще остана...
и аз имам село с дворче и кокошки, и мама редовно прави туршийка а тате-ракийка!
да му се невиди, как така всеки се уреди с по две-три а аз на сухо... smile3518

Ма молим Ви сЪ! Simple Smile Взимваме ви веднага със все кокошките Simple Smile
За ракийка каза ли нещо?  Mr. Green

# 186
 ooooh! tanyta25 , а за нас ракийка ?  Thinking Mr. Green

# 187
  • гр. Козлодуй
И аз май не пиша много, но много ме мързи понякога, та затова Simple Smile. Иначе си чета кога ми е на кеф и когато мечето ми спи Simple Smile. Дърта съм вече, руса, на 29 г., ама още не съм за изхвърляне. Обичам да обичам невъзможно, да се навирам все къде не трябва, да мързелувам, да пазарувам, да клюкарствам и интригантствам, да шия гоблени, да гледам сериали като "Дързост и красота", да се заяждам не на последно място, да флиртувам, да готвя каквото на мен ми харесва, да се карам без причина, да крещя ... и още много неща, но ме домързя много да пиша вече. Ако има некой такъв като мен нека ми се обади, но не е задължително да бърза /възможно е да го мързи като мен/ .
 Joy Joy Joy

# 188
А да допълня нещо и за Сопраното: истината е, че истинските дегустатори никога не гълтат.
Но и никога не плюят  Mr. Green
Не се свини-а всичко си глътни-дегустатор не бъди!

# 189
  • При хората, които обичам
А аз, ако взема Лиска, вземам ли и взетите от нея или не? Че се обърках ooooh!

# 190
Опа,
Лиске, дапредупредя - граско чадо съм, нещо с лопата съм скарана, а пък и дочух че от мазоли мога да се разболея...
Ракия знам каква е на вкус, ама знам че по рафтове расте, доматите в щайга ги продават...  Crazy
Но ако искаш мога да потърся "стари градски песни" специално за теб...

ДЕ Ваня, не го приемай като нежелание да ти бъда отроче, предупреждавам в началото за да не биете послемного много, особено по пръстите

# 191
Предлагам се Rolling Eyes Иска ли ме някой мазохист Mr. Green

# 192
  • Добрич
да се запиша и аз от около година съм в форума но нямам толкова време
аз съм Наталия на 26 омъжена с детенце на 1,7 Анна-София днес записахме детито на ясла и като тръгне или от понеделник или от 1юни когато се освободи място започвам работа че вече не ме свърта у дома от днес съм нова шофьорка мъжо ми подари кола и имам големи мераци да карам обожавам купоните голям оптимист съм абсолютна непукистка, обичам да слушам музика и да работя не ме свърта на едно място постоянно искам да съм в движение е ми за сега сякаш толкова после пак ако има желаещи

# 193
  • При хората, които обичам
Slavunder , търсиш ли кой да те вземе? Че аз те искам Flutter

# 194
и аз не съм от най-новите, ама от висене в Кокошарника, не мога да натрупам актив.
искам да питам има ли някой друг нещастник като мен, пропуснал концерта на DM в София на 21 юни? да знам, че не съм сама...
И аз не съм от новите, ама се оказва, че никой не мож' ма запомни. Не си сама. Mr. Green И аз съжалявам за пропуснатите ДМ, а също и за Скорпионс,дето ги пропускам вече за незнам кой път.
Малей, докато блея 155 нови отговора. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт