Намери си другарче! Новаците са с предимство.

• 14 613
  • 494
  •   1
Отговори
# 75
  • При хората, които обичам
Абе Бу, не се кОси! Важното е да кърмят, Ако и не пишат...

# 76
  • До хладилника, който обичам
Важното е да те кърмят? Ми не, не ме Rolling Eyes Напрао се минавам, явно.

# 77
Ей ме на и мен! Доста често чета тука. Пиша , включвам се ама Цъ  все си оставам незабелязана (с изключение на веднъж--като ме нарекоха спамаджийка, бях пуснала тема по която  се е писало вече веднъж   Sad).  Адски много ми харесва тука, обикновенно след като съм прекарала известно време в клюкарника после сразявам всички мои познати с информация-- а те все се чудят от каде, защото съм с бебе на 2 месеца и нямам особено много социални контакти. Иначе съм на 26 омъжена съм от 6 години. Инженер-геофизик съм и честно казано, не мога да формулирам в едно изречение какво харесвам и какво не. Което ми допадне става, което не, не става. Simple Smile
А колкото до Бу--постоянно чета темите ти (и кърмя Mr. Green), но не се включвам особенно защото нямам кой знае какъв опит. Иначе те взимам за другарче веднага.

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 13:25 от apv

# 78
Видя ли, Бу? Права бях

# 79
Здравейте! Аз съм Mozila. Живея край морето. Омъжена с едно дете. Безработна но много обичам книгите , хубавата музика.Обичам също така да се ровя в нета. Самотна без приятелки.

Как не те е срам да нямаш приятелки. А пък живееш до морето! Веднага да се поправиш и да кажеш на кое море точно и до коя му част.

По темата - много ми харесва форума - имам ли питанка, веднага бръквам за идеи тук. Аз съм много приказлива, добре че не сме на живо, та затова нямам проблеми с общуването. Страшно ми харесва постепенно да си намирам мястото, да печеля уважение и доверие. Като се случи някой ветеран да ме цитира, направо се разтапям. Отглеждам два звяра - женски на 7 г. и мъжки на 6 г. Има ли тук някоя по-старичка мама, че да не се чувствам самотна?
Да има -аз! Grinning Моя големия звяр е на 17,а малкото зверче е на 7 Wink То май и малкото ми е вече големичко Joy Joy Joy А иначе аз за сега повече чета и по малко пиша ,но все пак да ви се представя bowuu

# 80
  • София
Я и аз да се вдлюча! Казвам се София, биолог съм. Открих форума преди повече от една година, но основно чета. Току ми дойде някоя умна мисъл и някой вече ме е изпреварил  Grinning.
Пристрастена към темата " Умопобъркваници и мистерии".
А, пиша и в темите за хлебарки, бълхи и други подобни животинки  Grinning.

# 81
Ето, четири страници и никой не
иска да другарува с добродушната.
Моралните ценности умряха.
Вива молалните! Cry Sad Confused

# 82
А исках с Вълка. Ама ти намери вълкодав и я сбори.

# 83
Ама всеки ще си избира другарче, така ли newsm78

До сега Любо ме ползва за легло, та изтървах завръзката Wink

# 84
Ето, четири страници и никой не
иска да другарува с добродушната.
Моралните ценности умряха.
Вива молалните! Cry Sad Confused
Аз те искам, бе Liska!Аресах те още от първото твое писание, което прочетох.

# 85
и аз ще се натисна за Лиска-моралистка!!!

# 86
  • София
Дайте шанс на новото попълнение, стига сте спамили. Само Върджито помни май какво е да си новак. Да  не ти пуснат тема за рождения ден, да не ти пишат ЛСта. Ми гадно е.

ми и аз не получавам теми за рождения си ден, нова-новеничка съм май  newsm78

# 87
  • До хладилника, който обичам
Ох, олекна ми Simple Smile АПВ, мерси, значить, че ме спаси от позора да изживея дните си сама и изоставена Laughing
Лиске, да те вземем, ама като криеш всички снимки? М?

# 88
Пу за мене Коте Боте! Давам здрав гръб срещу злобни съфорумки срещу помощ в Умопобъркваниците.

# 89
ама , Мис Бу, защо ме отблъсна?!?!?!
аз първа ти предложих сърцето си...

Общи условия

Активация на акаунт