Намери си другарче! Новаците са с предимство.

• 14 787
  • 494
  •   1
Отговори
# 105
А на мен Wish* не ми отговаря..  Cry
ми Сопранов, като си писал, че си дърт- как да те иска някой...
то ти изтекъл срока на годност...

# 106
Дърти/dirty/,не дърт  Mr. Green

# 107
е ме и мен Simple Smile дЪ сЪ изтипосам и тука, белким ме забележите, зли хора такива Stuck Out Tongue Инвизибъл съм си от началото, страдам вече цяла година.или две. Май две. Чета из кокошкарника, чат пат пиша-бриша, отчитам се редовно из отчетните... Убав човек, нищо, че из околните бюра у офиса се чува, че тук сме само пияници и пустиняци (ш' алоу, тук колежки има ли?)
Иначе съм си от София, откак един светъл ден се видях с лаБомбата ме терзае разтърсваща несподелена любов Flutter Няма ли кой да ме избере за другарче? Или да взема да си тура една табелка и да се отчета на някоя среща...
Бъдеща тъща съм (ужас!), още съм на 20 и.. ма скоро и това ще свърши... По темите за гълтането не пиша, поне докът' не навърша 30 - нали за морал и етика ревете  Mr. Green Откак четох как една дама се притесняваше, че тоз процес би възпрепятствал диетата й, съм обявила война на протеините Joy
Кво викате за СпрайтЪт?

# 108
  • До хладилника, който обичам
Колко пъти новобранци са скимтяли , че ги ръфат или прескачат "другите" , а сега - добре дошли милички , кажете си , а ние ще си заплюем...нещо прясно за вечеря
Само месо при мен дошло!
Баба ви ви чака.

# 109
Отскоро се ровя из форумите и искам само да ви кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ, че ви има. Писна ми да се допитвам все до бабите сега поне мога да се инфорвирам от хора, минали по - скоро по моя път.

# 110
Много хубава тема!Поздравления!  bouquet
Няма ли кой да ме избере за другарче?
Другарче съм ти! Hug Wink
А мен някой да иска за другарче? newsm78

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 14:08 от Ксения

# 111
привет и от мен newsm53и аз да се включа.казвам се Хюлия(наричат ме Хели),имам си две слънца както се вижда.живея край Дунава,но иначе съм от юг и за разлика от птичките преди 8г.прелетях насам-на север,за да произвеждаме тока-не аз-мъжа ми newsm62
форумът е просто чудесен и така ме увлече,че............все по-често чувам "не е ли готово яденето?"
и как ще е като съм си завряла главата като щраусите и ровя ли ровя из форума Joyи уууууууужас smile3511 като казах ядене се сетих #Crazy
бобааааааааааааааа.....хайде чао!

# 112
това ми е ясно ама от де да те знаем...дърти вейдър=дърти пърчис...

# 113
Смятам да публикувам нова тема:"Пък мен Мис Бу ме цитира!" , че да ми завиждат и да се пукат

# 114
Абе ей, тука като пазар за роби  Mr. Green

# 115
  • София
Взех те Миленка,взех те.
Много се депресирам като отида някъде където не се пуши.
Мами от Пловдив всяка година като се оправи времето ходим на разходка в Пловдив много ни харесва.А не познавам никого от там.Като тръгнем пак ще свиркам.
"Застаряващите" майчета ги взимам всичките.
Отивам при детето,че умря от глад.

# 116
 newsm53Ейййй, то някой ме поискал бе. Че даже два пъти   smile3521 А аз се затрих в темата за домашните любимици  smile3506 Сопрано, нали не се отказа от другаруването?   Rolling EyesЧе така и така друг не ме иска   smile3515
А на мен Wish* не ми отговаря..  Cry

# 117
Много хубава тема!Поздравления!  bouquet
Няма ли кой да ме избере за другарче?
Другарче съм ти! Hug Wink

Flutter Flutter  love001

# 118
Портокал с механизъм . Whistling

# 119
Wish*,само не сменяй аватара   bouquet
И ако някой те закача,само ми кажи..  #Cussing out  #2gunfire

Общи условия