Намери си другарче! Новаците са с предимство.

• 14 699
  • 494
  •   1
Отговори
# 210
  • При хората, които обичам
Дещовиди, дръж се прилично, че ще те осиновя и ще те натровя с кашкавал...

# 211
  • Кьолн
Ей, много напреднала темата. Аз живея на северното море. Близо до Варна. Нямам приятелки защото всички останаха в родния ми град. А иначе много обичам да си бъбря с някой особенно по скайпа. Ако някой ме иска за приятелка- насреща съм. Забравих да кажа че съм на 36г-доста старичка! Laughing

# 212
Бебето за мен, ти взимай моето приказливо да решавате задачи по СИП математика Mr. Green
Айде, договорихме се Twisted Evil
Трябва да си ми втори осиновител Laughing Вече се смилиха над мен и ме прибраха Mr. Green

# 213
кУтУ орел обикалям темата от сутринта и вече си набелязах няколко жертви! треперете от старото ламя, зажадняла за ядене и зрелища!

# 214
ooooh! tanyta25 , а за нас ракийка ?  Thinking Mr. Green
как я забравих бе ooooh! пък да знаеш каква е хубава Crazy

# 215
  • При хората, които обичам
Скъпи мои, имайте изподнадвпредвид, че споменаването на възраст под 35 не ви прави много приятни в очите ми Mr. Green

# 216
  • Добрич
дещовиди когато искам пиша съм запетайки или не според настроенията

# 217
Нещо младо за мен да е останало Mr. Green

# 218
И от кога учителите си избират учениците, м? Crazy А едно време беше обратно, мхм...

# 219
и аз не съм от най-новите, ама от висене в Кокошарника, не мога да натрупам актив.
искам да питам има ли някой друг нещастник като мен, пропуснал концерта на DM в София на 21 юни? да знам, че не съм сама...
Не, не си сама! И аз се прецаках.  Mr. Green

# 220
Предлагам се Rolling Eyes Иска ли ме някой мазохист Mr. Green
Ахъм Whistling

# 221
И аз пиша отскоро... Регистрирана съм отдавна обаче.

Мисля, че имам чуство за хумор, което понякога ми изневерява Simple Smile Обичам хубавите неща - книги, музика, храна, кино и най-вече хубавите хора Simple Smile

Това за истинските дегустатори ми хареса   Mr. Green

Открито още с никого от форума не съм се взела...  Embarassed Някой да ме сака?  Embarassed
Е, все едно аз съм го писала. HugТака, че...сакам те.  bouquet

# 222
Кас, айде сега ! Crossing Arms
Кажи кой е тоя да му поговоря малко Twisted Evil

# 223
И аз май не пиша много, но много ме мързи понякога, та затова Simple Smile. Иначе си чета кога ми е на кеф и когато мечето ми спи Simple Smile. Дърта съм вече, руса, на 29 г., ама още не съм за изхвърляне. Обичам да обичам невъзможно, да се навирам все къде не трябва, да мързелувам, да пазарувам, да клюкарствам и интригантствам, да шия гоблени, да гледам сериали като "Дързост и красота", да се заяждам не на последно място, да флиртувам, да готвя каквото на мен ми харесва, да се карам без причина, да крещя ... и още много неща, но ме домързя много да пиша вече. Ако има некой такъв като мен нека ми се обади, но не е задължително да бърза /възможно е да го мързи като мен/ .
 Joy Joy Joy

Защо не си от Варна???  Twisted Evil

# 224
Предлагам се Rolling Eyes Иска ли ме някой мазохист Mr. Green
Ахъм Whistling

Садо - мазо ли се заформя тук? newsm78 А трети ще има ли? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт