Намери си другарче! Новаците са с предимство.

• 14 699
  • 494
  •   1
Отговори
# 225

Други пловдивчанки няма ли да се включат бре? Никой ли не ще да си правим Пловдивска форумска среща  Party Стари, млади ... "кучета" от всякяква възраст и порода са добре дошли  Mr. Green
включвам се Laughing, засега съм в София Sad но може и да кацна на родното пловдивско парти Simple Smile
аз така и не знам старо куче ли съм Mr. Green Но теми за рождения ден и ЛС получавам...значи сигурно съм...Значи няма да си търся другарчета Laughing Но ако все пак някой ме е харесал, да казва Hug Обещавам да не бъда много лоша Blush
'Аресала съм те моме още от сватбата ти. Точно такава искахме да направим с мъжо, гледахме ви и въздишахме. Ако ме вземеш, шъ ти готвя по Готварския и ще те каня във Варна за лятото. Flutter
'Земи ме, Еовин, че взех да изпадам в депресия, че никой не ме ще...

# 226
Здравейте и от мен!
Казвам се Краси. От 1 година съм във форума.
Намерих си другарче и много му се радвам.
Който иска може да пиши на ЛС.

# 227
Предлагам се Rolling Eyes Иска ли ме някой мазохист Mr. Green
Ахъм Whistling

Садо - мазо ли се заформя тук? newsm78 А трети ще има ли? Mr. Green

Аз съм четвърта, тогава  Mr. Green

# 228
Предлагам се Rolling Eyes Иска ли ме някой мазохист Mr. Green
Ахъм Whistling

Садо - мазо ли се заформя тук? newsm78 А трети ще има ли? Mr. Green

Ах ти мръсницоооо Mr. Green
Знаеш, че с теб вървим комплект....така че Whistling

# 229
Нещо младо за мен да е останало Mr. Green
Аз от теб се отказах вече - щеше разни приоми да учиш, с мустаци и без...
И така си потъна темата в забвение...
А аз чаках ли чаках, мъжа ми паяжина хвана на леглото докато се науча на нещо,
а то нищо...

# 230
Ей, много напреднала темата. Аз живея на северното море. Близо до Варна. Нямам приятелки защото всички останаха в родния ми град. А иначе много обичам да си бъбря с някой особенно по скайпа. Ако някой ме иска за приятелка- насреща съм. Забравих да кажа че съм на 36г-доста старичка! Laughing
Не си толкова старичка,аз скоро че стана на 34. Laughing
Да се представя-от 3 месеца съм във форума,родена съм в любимия Пловдив,но съм омъжена и живея в Асеновград.Имам две пораснали слънчица-на 13 и 10 години,ще ставам два пъти тъща.Много ми харесва тук и научавам доста.Благодарна съм,че ви има.Досега не съм получавала ЛС....

# 231
Това не е осиновяване Crossing Arms
Вакханалия ще да е Twisted Evil
И после хората що ни приказвали Whistling
Мръсници такива Laughing

Пухи, където и да отида ти си с мен Heart Eyes

# 232
Нещо младо за мен да е останало Mr. Green
Аз от теб се отказах вече - щеше разни приоми да учиш, с мустаци и без...
И така си потъна темата в забвение...
А аз чаках ли чаках, мъжа ми паяжина хвана на леглото докато се науча на нещо,
а то нищо...
Ма Кронковицееее, ти що не дойде на уроците мариии Twisted Evil
Изпусна и теорията, и практиката.
Но.....можеш да презапишеш годината, ако искаш Wink

# 233
  • гр. Козлодуй
И аз май не пиша много, но много ме мързи понякога, та затова Simple Smile. Иначе си чета кога ми е на кеф и когато мечето ми спи Simple Smile. Дърта съм вече, руса, на 29 г., ама още не съм за изхвърляне. Обичам да обичам невъзможно, да се навирам все къде не трябва, да мързелувам, да пазарувам, да клюкарствам и интригантствам, да шия гоблени, да гледам сериали като "Дързост и красота", да се заяждам не на последно място, да флиртувам, да готвя каквото на мен ми харесва, да се карам без причина, да крещя ... и още много неща, но ме домързя много да пиша вече. Ако има некой такъв като мен нека ми се обади, но не е задължително да бърза /възможно е да го мързи като мен/ .
 Joy Joy Joy

Айде де, и аз това се питам много пъти, особено лятото Simple Smile. Като се замисля, може би като студентка ме е мързяло да си хвана гадже варненлия, а имаше такива  newsm78

Защо не си от Варна???  Twisted Evil

# 234
  • София
Най-накрая и аз се престраших.Новак от всякъде.
Много ми се искаше да напиша нещо кратко,смешно и ефектно за моето представяне ,ама не ми се отдава.Май по-добре говоря отколкото пиша.Сигурно е от годините-загубила съм тренинг.Имам две дъщери.Много си ги обичам.Нищо,че са големи -17 г. и 18 г.
От вас харесвам всички които имат чувство за хумор и успяват да го изразят ненатрапчиво.
Ако някой ме иска да знае че вървя с обувки на високи токчета ,но пък ако много настоява мога да си нося чехли.Защото всъщност съм толерантна .

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 15:48 от La Fornarina

# 235
Ма Кронковицееее, ти що не дойде на уроците мариии Twisted Evil
Изпусна и теорията, и практиката.
Но.....можеш да презапишеш годината, ако искаш Wink
Чак догодина...
Ще остарея с цяла година дотогава...
Гледам тук нещо садо-мазо предлагат, да взема да се запиша...

# 236
Това не е осиновяване Crossing Arms
Вакханалия ще да е Twisted Evil
И после хората що ни приказвали Whistling
Мръсници такива Laughing

Пухи, където и да отида ти си с мен Heart Eyes

Ами значи всички в Дружба Mr. Green

# 237
  • Plovdiv
Ми да взема да се представя и аз  Embarassed
Много пушещ пловдивски комин на 31 год. Основно четящ и почти никога непишещ (тое от срам и страх де, да не ме сдъвчат  Embarassed ) потребител.  Що се отнася до анкетата съм я попълнила, но естествено пак без коментари. За протокола - гълтам, никога не правя зян матРяла. Голям фен на Лео  и нейните кулинарни умения. Та с две думи почти денонощно чета из форума и го ползвам като справочник за почти всичко  Heart Eyes   
bouquet на всички стари и млади кучета.
Надявам се някой да си ме осинови, щот съм добро момиче  Heart Eyes

# 238
Мммм... много хубава тема. Довечера ще я чета, ще се представям и ще си търся другарче. Браво на мюриел Flutter.

# 239
Ла Бомба, ти си ми идол!
Ще ме вземеш ли? И аз искам да презапиша годината... Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт