Намери си другарче! Новаците са с предимство.

• 14 693
  • 494
  •   1
Отговори
# 240
  • гр. Козлодуй
И аз май не пиша много, но много ме мързи понякога, та затова Simple Smile. Иначе си чета кога ми е на кеф и когато мечето ми спи Simple Smile. Дърта съм вече, руса, на 29 г., ама още не съм за изхвърляне. Обичам да обичам невъзможно, да се навирам все къде не трябва, да мързелувам, да пазарувам, да клюкарствам и интригантствам, да шия гоблени, да гледам сериали като "Дързост и красота", да се заяждам не на последно място, да флиртувам, да готвя каквото на мен ми харесва, да се карам без причина, да крещя ... и още много неща, но ме домързя много да пиша вече. Ако има некой такъв като мен нека ми се обади, но не е задължително да бърза /възможно е да го мързи като мен/ .
 Joy Joy Joy

Защо не си от Варна???  Twisted Evil

Айде де, и аз това се питам много пъти, особено лятото Simple Smile. Като се замисля, може би като студентка ме е мързяло да си хвана гадже варненлия, а имаше такива  newsm78

# 241
  • гр. Козлодуй
Как само си личи, че съм новак Simple Smile. Как ги пообърках тия постове ...

# 242
  • Sf
Е, все едно аз съм го писала. HugТака, че...сакам те.  bouquet

Веднага те взимам!!! А и Бургас ми е любим град!!! Страхотен аватар и красиво име Simple Smile
 Heart Eyes  Heart Eyes

# 243
'Аресала съм те моме още от сватбата ти. Точно такава искахме да направим с мъжо, гледахме ви и въздишахме. Ако ме вземеш, шъ ти готвя по Готварския и ще те каня във Варна за лятото. Flutter
'Земи ме, Еовин, че взех да изпадам в депресия, че никой не ме ще...
Еййй, взимам те! Тъкмо никога не съм ходила във Варна Blush И как ще те оставя да изпаднеш в депресия - в никакъв случай! А каква сватба направихте? (може и на лс снимки да ми пратиш Grinning)
И всички, които никой не ги иска - аз ви искам! Осиновявам ви Hug Не мога да ви оставя безпризорни и депресирани в дебрите на форума.
Леле, 3 минути не мога да го пусна тоя отговор Shocked

# 244
И аз май не пиша много, но много ме мързи понякога, та затова Simple Smile. Иначе си чета кога ми е на кеф и когато мечето ми спи Simple Smile. Дърта съм вече, руса, на 29 г., ама още не съм за изхвърляне. Обичам да обичам невъзможно, да се навирам все къде не трябва, да мързелувам, да пазарувам, да клюкарствам и интригантствам, да шия гоблени, да гледам сериали като "Дързост и красота", да се заяждам не на последно място, да флиртувам, да готвя каквото на мен ми харесва, да се карам без причина, да крещя ... и още много неща, но ме домързя много да пиша вече. Ако има некой такъв като мен нека ми се обади, но не е задължително да бърза /възможно е да го мързи като мен/ .
 Joy Joy Joy

Защо не си от Варна???  Twisted Evil

Айде де, и аз това се питам много пъти, особено лятото Simple Smile. Като се замисля, може би като студентка ме е мързяло да си хвана гадже варненлия, а имаше такива  newsm78

Гоялм мързел зна4и,ела синковеца да те превъзпита  Joy
Пък за гаджето...не можа ли да се понапъне6 да не те мързи бе жена Crazy

# 245
Ла Бомба, ти си ми идол!
Ще ме вземеш ли? И аз искам да презапиша годината... Twisted Evil
Ща взема, ама си питай Усиновителите....Лиска и кравич май бяха Mr. Green

# 246
  • Кьолн
И какво сега като не съм на 20 трябва да се срамувам ли? И ти ще станеш на толкова и няма да си толкова самоуверена. Е малко грубичка станах но какво да правя като ме засегнат на възраст. Тъкмо съм в стихията си. Пак се извинявам ако съм засегнала някого. Никой ли не ме иска за другарче. Не съм грозна. Имам дъщеричка на 12г . И куче-Джина.

# 247
И какво сега като не съм на 20 трябва да се срамувам ли? И ти ще станеш на толкова и няма да си толкова самоуверена. Е малко грубичка станах но какво да правя като ме засегнат на възраст. Тъкмо съм в стихията си. Пак се извинявам ако съм засегнала някого. Никой ли не ме иска за другарче. Не съм грозна. Имам дъщеричка на 12г . И куче-Джина.
А мъжа ти на колко е Mr. Green

# 248
Ла Бомба, ти си ми идол!
Ще ме вземеш ли? И аз искам да презапиша годината... Twisted Evil
Ща взема, ама си питай Усиновителите....Лиска и кравич май бяха Mr. Green
Лятоска тогаз ша ва чакам на морету.

# 249
  • София
И тъща ще ставам, и свекърва. Стара, грозна и зла съм. Ха да видим кой ще ме вземе. La Fornarina, харесала съм те за сватя Mr. Green, но дали ще склониш? Laughing

# 250

#Cussing out Ееееейй, ма, Цомбо, все се буташ пред мене  Crossing Arms

# 251
'Аресала съм те моме още от сватбата ти. Точно такава искахме да направим с мъжо, гледахме ви и въздишахме. Ако ме вземеш, шъ ти готвя по Готварския и ще те каня във Варна за лятото. Flutter
'Земи ме, Еовин, че взех да изпадам в депресия, че никой не ме ще...
Еййй, взимам те! Тъкмо никога не съм ходила във Варна Blush И как ще те оставя да изпаднеш в депресия - в никакъв случай! А каква сватба направихте? (може и на лс снимки да ми пратиш Grinning)

За съжаление класическа- бяла рокля,ресторант, роднини и малко приятели. Cry Поне подписах в червена рокля(детската ми мечта) и намалихме бройката на гостите до 30. Хубаво беше, ама не както го искахме.
Ей, не съм безпризорна вече... Party

# 252

#Cussing out Ееееейй, ма, Цомбо, все се буташ пред мене  Crossing Arms
Кой превари, той..... Whistling

# 253
Е, все едно аз съм го писала. HugТака, че...сакам те.  bouquet

Веднага те взимам!!! А и Бургас ми е любим град!!! Страхотен аватар и красиво име Simple Smile
 Heart Eyes  Heart Eyes
Благодарности!  bouquet Heart Eyes А си мислих, че никой няма да ме вземе! Hug

# 254
Цомб, няма ли да ти дойде в повече Whistling
Едва ли ще насмогваш да ни обгрижваш всичките Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт