Намери си другарче! Новаците са с предимство.

• 14 641
  • 494
  •   1
Отговори
# 330

това ми прилича на обява за запознанства (търся висок,рус със сини очи) Grinning не че имам нещо против
 Peace
НамЕри ме-висок,рус със сини очи!Пу за мен,на дядо новобранката..

Цомба,я млък!  Mr. Green

имаше една много просташка песен ''дърт козел,млада вЪрба лющеше''  Joy

Тони Сопрано,само не се обиждай  Praynig (вече не знам какво да пиша,за да не ''нараня'' някой )
 Peace

# 331
Току-що се издъних юнашки като си публикувах поста в друга тема, без изобщо да погледна къде се намирам. Ясно е защо- и аз съм от новобранците (не от тези с по над 1000 теми). Мога да си сменя ника на "изцепката" или нещо подобно. Ако някой иска да се запознава с мен да отива на "Попитай другарчето".

# 332
  • GYM
темата не е ли за новобранци все пак???????  
За новобранци е - да свикват  Mr. Green сами да си пробиват пътя.

Взимам Донатела
Ламелита се весна и не ме осинови, поне да хвана ред докато е време!!!

УРа, имам си другарче вече newsm44

# 333
  • Бг-мама
Ами,  дългокрака кака яка ( ех ,мечти) с две деца от малък град с големи амбиции и големи...................   Crazy
Имам си доста любимци от старите кучета ,но още не са залюбили мен  Mr. Green
Ако някой ме иска  Hug Flutter

# 334
Dona,понеже само аз и ти знаем значението на думата"уйко"и къде се употребява,моля,вземи ме!!

И аз я знам, ама бях на разходка и пак изтървах... да вземе някой да направи разбор на темата, ей така набързо, за да съм информирана.

# 335
  • гр.София
А за мен дали ще се намери осиновител....?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
..... в замяна оправям "щайги" всякакви  Joy
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 336
  • гр. Козлодуй
Ири,само да те успокоя има и мнооооого по-дърти от теб-моя милост например,36 как ти звучат?на мен потресаващо,ама са си мои и бягане няма Wink мързеше ме да пиша ама трябваше да се изфукам Joy Joy Joy,пък да ти кажа и Ричко гледам-готин е дявол да го вземе  Hands Thumbsup

Уф, като се сетя, че есента ставам на 30 ми призлява Simple Smile. Добре, че е този форум, за да се чувствам по-млада, че иначе цялото ми обкръжение е под 25
 Joy Joy Joy

# 337
Ей ме е, върнах се  Whistling
Нещо изпуснах ли  newsm78
Изпадна ли още някое другарче за мен  newsm78
Някой да иска да ме осинови  newsm78

# 338
Dona,понеже само аз и ти знаем значението на думата"уйко"и къде се употребява,моля,вземи ме!!

И аз я знам, ама бях на разходка и пак изтървах... да вземе някой да направи разбор на темата, ей така набързо, за да съм информирана.
Разбора е следен-- всички по една или друга връзка, станахме роднини Mr. Green

# 339
  • София
Може ли да ме вземе някой от морето.
Много ще слушам и ще си изпапквам всичко.

# 340
Аз ще взема Зечова и Семирамида и Мама Ани (която ми е почти адашка), ама да знаете, че нямам много време и може да си правите каквото искате. Свобода, братче  Grinning

# 341
Аз ще взема ... Мама Ани ...
Shocked А, моля- моля  Crossing Arms
Мама Ани не е свободна, първа си я заплюх  Mr. Green

# 342
  • гр.София
Аз ще взема Зечова и Семирамида и Мама Ани (която ми е почти адашка), ама да знаете, че нямам много време и може да си правите каквото искате. Свобода, братче  Grinning

Вече те обичам..   bouquet

# 343
  • Варна
Нови искате,а!!!
Тук съм,но докато видя темата...17 страници сте изписали.
35 годишна,малко използвана,още не са ми изгнили ламарините,двигателя малко трака,козметични ремонти само трябват.
Някой да ме иска?  Grinning

# 344
Мама Ани не е свободна, първа си я заплюх  Mr. Green

Хубу, де, таман няма да се бъркаме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт