Аз мисля, че или обичаш някого и му даваш себе си в пълен пакет или не. Не може един да обичаш повече, един по-малко. Сейран безрезервно обича семейството си, да така е. Тя е готова да се хвърли и в огъня за Есме и Суна. Не пропускайте факта, че Есме е представена като изключително слаба, беззащитна и безволева жена, която цял живот е гледала как мъжът й насилник малтретира децата й (изключвам, че и тя самата е жертва на тормоз), без да реагира по какъвто и да било начин. Суна също е доста по-хрисима и обрана. Сейрат е най-силната в това трио и като характер, и като жена. Тя, освен че ги обича безрезерво, е готова и свирепо да ги пази и брани. Когато Ферит посегна да я удари, тя си тръгна. Когата Кая направи същото спрямо Суна, Сейран тръгна да взима (разбирайте да спасява) сестра си, защото знаеше, че у Суна няма достатъчно кураж да си тръгне. Разбира се, Суна е и по-трезвият и здраво стъпил на земята образ, а също и по-меркантилния, така че това също и пречи да следва себе си.
Мисля, че трябва да видим серията, преди да съдим този или онзи герой. Все още не искам да гледам втори път фрага, но си оставям вратичка да ме изненадат приятно, което означава да видя логика. Ясно е, че Сейран и Ферит са се разделили, но нека развият добре тази част, а не да я претупат за половин час и да минем към днешния ден, както стана в 37 епизод... Препоръчани теми