Отговори
# 450
Според мен Сейран е зарязала Ферит, заради болеста, тъй като не иска и той да страда покрай нея. Покрай зарязването е намерила друг, на когото да се крепи. Феро най-вероянто от яд, както винаги, е започнал връзка с красива заместителка на Сейро. Аз така ги виждам нещата.

# 451
Мистери, ревизират ли? Какво е казала девойката в стаята?

# 452
Вал, и на мен Ферит ми е слабост, но наистина ли мислиш, че няма ситуация, при която да можем да извиним Сейран.
Представи си, че от месеци всички са наясно с болестта й. Има ли вариант Ферит да започне да получава кризи от тревога? Или да я задуши с прекалено внимание и загриженост, която ще прилича повече на съжаление. Има ли вариант семейството му да започне да си шушука по ъглите, че момчето им затъва психически, докато се грижи за съпругата си, която не се знае, дали ще живее изобщо. Да не говорим, че така желаното продължение на фамилията е поставено под въпрос. Всичко зависи, какво са казали лекарите.
Дали Халис Корхан, който направи компромис с Фуат и Асуман, защото имаше и друг вариант, ще продължи да е толкова тактичен и деликатен, когато последната възможност за голямата му мечта се изплъзва...?
Дали Ифа и онази малка змия, племенницата й няма да се възползват от ситуацията, за да му промият мозъка с непоискани съвети, за да заздравят позициите си в имението?
И, ако Сейран вижда и дочува всичко това, дори и да не й е казано директно,  ще бъде ли лесно поносимо?
Не ми излизат от главата думите във фрага, че Ферит е готов да се отделят в апартамент или нещо такова... Сори, ама фрага го гледах само веднъж, не си го причиних повече Smirk
Корханите имат пръст в това, почти съм убедена.
Може би Ферит, дори не знае за повечето неща и Сейран не му ги казва, за да не го изправя срещу семейството му...

# 453
  • София
Мистери, ревизират ли? Какво е казала девойката в стаята?

Ами като знам 5 думи на турски, нищо не разбрах, само накрая каза Афра идва и затвори залата. Сейран и Синан не изглеждали близки, както в онези кадри, само това разбрах. Но тя го написа.

# 454
ВАЛ, имаме сходни тълкования за постъпката на Сейран в отношенията й към Ферит.
Вярно, той има много прегрешения, но тя в дадени моменти го приема с тях. А, той
безумно я обича.
Причината за раздялата ще я разберем по късно, но като какво е това заболяване  да
се отречеш от любимия човек и да го загубиш за дълго време.
Ферид е раним образ и изстрада любовта си по най трудният начин. Преминал през
лъжите и манипулациите на Султан и Пелин, срещна гордата и трудна Сейран. Обикна я
повече от живота си и в замяна на това е подложен на изпитание от любимата жена.
Очаквам пак той да се пребори за любовта и на двамата, но тези раздели и събирания
ми дойдоха в повече.

# 455
Спред мен сериалът неслучайно се казва 'Златно момче'. И Ферит, и Сейран са главни герои, но този който е в центъра на всичко и който е локомотивът на тяхната любов е ФЕРИТ!!! Колко пъти се разделяха по вина на Сейран, колко пъти той намираше пътя пак до нея, не се отказа и за миг, способен беше да даде живота си за Сейран. В света на Ферит Сейран е на първо място. За Сейран не мога да кажа същото, по логиката а нейните действия тя слага на първо място майка си, сестра си дори този насилник баща й пред Ферит. Ферит показва на всички нас какво означава истински да обича еди мъж, без условия и без пречки. Той би откраднал света за нея.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 17:10 от Asia1

# 456
Аз знам едно- Совите не са това, което са! Фрага като че ли постави повече въпроси, отколкото отговори даде 🤷‍♀️🫣😵‍💫. Не стана ясна причината за тази раздяла...Нещо друго се е случило освен болестта. Така мисля...Много неща не ни показват и умишлено ни объркват!
Сейфер вар 🧿❤️
Еве, погледите ❤️❤️❤️❤️

# 457
Вал, и на мен Ферит ми е слабост, но наистина ли мислиш, че няма ситуация, при която да можем да извиним Сейран.
Представи си, че от месеци всички са наясно с болестта й. Има ли вариант Ферит да започне да получава кризи от тревога? Или да я задуши с прекалено внимание и загриженост, която ще прилича повече на съжаление. Има ли вариант семейството му да започне да си шушука по ъглите, че момчето им затъва психически, докато се грижи за съпругата си, която не се знае, дали ще живее изобщо. Да не говорим, че така желаното продължение на фамилията е поставено под въпрос. Всичко зависи, какво са казали лекарите.
Дали Халис Корхан, който направи компромис с Фуат и Асуман, защото имаше и друг вариант, ще продължи да е толкова тактичен и деликатен, когато последната възможност за голямата му мечта се изплъзва...?
Дали Ифа и онази малка змия, племенницата й няма да се възползват от ситуацията, за да му промият мозъка с непоискани съвети, за да заздравят позициите си в имението?
И, ако Сейран вижда и дочува всичко това, дори и да не й е казано директно,  ще бъде ли лесно поносимо?
Не ми излизат от главата думите във фрага, че Ферит е готов да се отделят в апартамент или нещо такова... Сори, ама фрага го гледах само веднъж, не си го причиних повече Smirk
Корханите имат пръст в това, почти съм убедена.
Може би Ферит, дори не знае за повечето неща и Сейран не му ги казва, за да не го изправя срещу семейството

Моята теория е че, Сейран може да е чула разговор между Халис и Ферит, в който Халис му казва нещо от рода: "Защо ти е болна жена, която може да умре скоро", "За какво ти е жена, която не може да ти роди дете, по-добре да ти намерим някоя която ще може да роди наследник на нашата фамилия", знаем колко е лошо човек болен от нещо да чуе такива думи, и всеки път да си мисли че ще я съжаляват само.

# 458
Юлия,Анабелл ,със сигурност Сейран иска доброто на Ферит.Никога не съм твърдяла обратното
Но,в този живот има толкова много и толкова болни хора
Отиват си щастливи,точно заради любовта на близките им
И,ако Сейран е накарала Ферит да си отиде,бе да бъде до нея в най-тежките и часове и дни,не бих и простила
Защото това е убийство,убийсто не с оръжия,а с постъпки.
Да разбиеш сърцето на един човек е непростимо
И то,съзнателно и целенасочено
Има ли право да го чака да се върне при нея?Има ли право да иска още той да я обича?
С нетърпение очаквам новите серии.Очаквам да се потвърди мнението ми за Ферит,че е всеотдаен на хората,които обича,че има огромно сърце
Дано да не се е предал след всичко това
Скандалите и пререканията нямат тази сила да наранят един човек така,както думите,че не е искан,защото задушава с любовта си
Дай Боже всекиму такава любов!

# 459
Сейран винаги е много крайна,защото притежава характеристиките на лидер.Предполагам,че по това се изгражда и образа й.Повечето жени не сме такива.Не сме и лидери.Почти винаги героинята Сейран изисква,чупи и роши,за да изгради прекрасния свят за който мечтае.От първи епизод тя смело заявява какво иска и винаги е твърдо решена да го постигне с цената на много крайни решения,които нито са импулсивни,нито глупави.Единственият й авторитет е баща й и тя проявява към него почитанието,което не проявява към никой друг,който не постъпва правилно.
Може да изглежда,че сценаристите измислят кофти истории,но всички те запазиха този характер непроменен.
Другия най-голям авторитет за Сейран е Ферит.Първо беше,защото по правото на обичая и нравите тя прие съдбата си с нужното подчинение и уважение.После,защото Ферит е готин и с добро сърце, тя обикна дълбоко.
Ето защо доколкото съм опознала Сейран от нея не очаквам да предаде Ферит по никакъв начин.Няма да има изневяра от нейна страна.нито един сценарист не би го причинил на тази героиня.
Другото много важно нещо и големия бонус тук е Афра Сарачоглу с нейната красота и талант,която вдъхна живот на Сейран.Чест и почитания!
Ферит има интересен и непридвидим характер.Много честотой постъпваше импулсивно и необмислено,и много често съжаляваше за това.Тук е и голямата разлика между тях двамата за мен.Сейран каквото и да направи винаги е продиктувано от дълбокото и чувство за правилност,за чест,за истина.Ферит също е много добър,но непостоянен и разглезен от семейния си статус и меко казано особеностите на семейството си.И привилегиите,които е получил,като син Корханов.
Прекрасен Мерт Рамазан Демир.Толкова много талант в този актьор.Чест и почитания!
За другите актьори няма да пиша,защото тези двамата са ми великани,а другите са стълбата по която те се покатериха към върха.Всички са важни,но Таро Емир ми беше безкрайно симпатичен и очаквам да го гледам скоро в ролята,която ще го направи щастлив.

# 460
Спред мен сериалът неслучайно се казва 'Златно момче'. И Ферит, и Сейран са главни герои, но този който е в центъра на всичко и който е локомотивът на тяхната любов е ФЕРИТ!!! Колко пъти се разделяха по вина на Сейран, колко пъти той намираше пътя пак до нея, не се отказа и за миг, способен беше да даде живота си за Сейран. В света на Ферит Сейран е на първо място. За Сейран не мога да кажа същото, по логиката а нейните действия тя слага на първо място майка си, сестра си дори този насилник баща й пред Ферит. Ферит показва на всички нас какво означава истински да обича еди мъж, без условия и без пречки. Той би откраднал света за нея.
Позволете ми да не се съглася с вас, но никога не са се разделяли по вина на Сейран. Да, тя си тръгваше от него, но причината за раздялата винаги беше той. Писах надълго и нашироко по този въпрос точно в предната тема, затова няма да се повтарям толкова скоро.
А Ферит  е толкова луда глава, че беше готов да даде живота си и за Пелин. Това да си дава живота нагоре-надолу при него не е признак на любов, а по-скоро на притежание. Разбира се, далеч съм от идеята, че Ферит не обича Сейран, напротив. Той определено полага много повече усилия да я има в живота си, отколкото полагаше в другата връзка, която следихме паралелно с тази.
А да твърдите, че Сейран го обича по-малко и да правите класации кой е на първо място в списъка й с любими хора е леко детинско. Така прави дъщеря ми. Simple Smile Аз мисля, че или обичаш някого и му даваш себе си  в пълен пакет или не. Не може един да обичаш повече, един по-малко. Сейран безрезервно обича семейството си, да така е. Тя е готова да се хвърли и в огъня за Есме и Суна. Не пропускайте факта, че Есме е представена като изключително слаба, беззащитна и безволева жена, която цял живот е гледала как мъжът й насилник малтретира децата й (изключвам, че и тя самата е жертва на тормоз), без да реагира по какъвто и да било начин. Суна също е доста по-хрисима и обрана. Сейрат е най-силната в това трио и като характер, и като жена. Тя, освен че ги обича безрезерво, е готова и свирепо да ги пази и брани. Когато Ферит посегна да я удари, тя си тръгна. Когата Кая направи същото спрямо Суна, Сейран тръгна да взима (разбирайте да спасява) сестра си, защото знаеше, че у Суна няма достатъчно кураж да си тръгне. Разбира се, Суна е и по-трезвият и здраво стъпил на земята образ, а също и по-меркантилния, така че това също и пречи да следва себе си.
Никога, ама никога няма да се съглася с твърдението, че Сейран обича Ферит по-малко отколкото той нея. Казаха й, че умира, че й остават месеци живот и тя не мислеше за себе си, а за Ферит. Това дори не е нормална човешка реакция. Нито за Есме, нито за Суна, нито за Кязъм се сети в онзи момент. Попита дали може да бъде майка, знаейки колко важно е едно бебе за Ферит. Отказа се от лечение, за да сбъдва мечтите на Ферит. Отделен е въпросът, че не му даде право да избира. Защото аз не бих си позволила да кажа, че Ферит не я обича достатъчно и би предпочел тя да роди, вместо да се лекува.
Посещетията й при психолога също не бяха продиктувани от някакви вътрешни НЕЙНИ нужди, а от желание да намери правилния начин да съобщи на Ферит. Търсеще път, в който да му помогне освен да приеме диагнозата й, да приеме и факта, че скоро няма да я има. Ако това, че пред лицето на смъртта не мислиш за себе си, а за това как да съхраниш партньора си, не е любов, не знам какви измерения трябва да придобие, за да го наречете любов.

# 461
Щом презаснемат значи Шнура е клекнал. Да си опича акъла, защото искам цял сезон да гледам. 😃

# 462
  • Яко в Матрицата...
Днес съм на друга вълна Joy Мисля, че трябва да видим серията, преди да съдим този или онзи герой. Все още не искам да гледам втори път фрага, но си оставям вратичка да ме изненадат приятно, което означава да видя логика. Ясно е, че Сейран и Ферит са се разделили, но нека развият добре тази част, а не да я претупат за половин час и да минем към днешния ден, както стана в 37 епизод...

# 463
  • София
Не е ясно какво снимат, пред магазин за бижута са. Продължение ли е, промяна ли е... Девойката две стаи направи, дано направи довечера пак. Странното е, че това момиче е било в този мол абсолютно случайно, аз я следвам от доста време и не е от тези, дето обикалят сетовете. Даже помислих, че се шегува в началото.
Значи в петък всички сеирджии бяха на сет, днес никой не знае за такъв....

# 464
Дано само не снимат Сейран и Синан как си купуват брачни халки. 🥴

Общи условия

Активация на акаунт