Отговори
# 480
Само това е наградата за Ялъто!

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 21:35 от BELL-

# 481
Heart

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 21:41 от Милена Тодорова 756835

# 482
Вчера е това, от имението. Днес в мола пак бяха, има и от там клипчета.

Милена, не трябваше да триеш, новокачено е.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 21:44 от stasha_s

# 483
Вчера е това, от имението. Днес в мола пак бяха, има и от там клипчета.

Еми писано беше днес,не съм толкова навътре в нещата явно.Ще спра да качвам каквото и да е...извинявам се.
Новокачено но грешно,защо да стои?

# 484
Не трябваше да триеш, просто уточних от кога е. Е как грешно 😊 от вчерашните снимки е, но днес се появи в пространството, явно не се изразих правилно.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 21:52 от stasha_s

# 485
  • Яко в Матрицата...
Милена, слагай каквото ти е на душата. Излизат нови снимки от стари сетове, нека ни красят тук темата Simple Smile

# 486
Не трябваше да триеш, просто уточних от кога е. Е как грешно 😊 от вчерашните снимки е, но днес се появи в пространството, явно не се изразих правилно.

Няма проблеми Blush Някой пак ще го качи.

# 487
Хайде аз ще го кача нещо . Афито от вчерашния сет в ялъто

# 488
  • Ямбол
Поздравления за наградите.🥰 Музиката на дизито наистина е 💯🔝❤️ . Браво и на Гюнгер 👏😊 заслужава човека.Аз лично се обърках вече кой е режисьор и сценарист на сезон 3,щом не е Гюнгю.🤷.Луда работа един си тръгва,друг идва........ Аз ще си изкажа мнението след като изгледам епизода,че може фрага да не е точно това,което изглежда и всичко да си има логично обяснение знам ли вече и аз , не че ни дадоха много логични обясния през изминалите епизоди,но пък ще е хубаво да ни покажат малко ретроспекции,че поне някакси да си обясним нещата. 😊

# 489
# 490
# 491
Здравейте  Heart
Момичета ,добре сте пописали,изчетох ви с голям интерес.  Kissing Heart
Тийзъра и първия фраг за новия сезон сериозно раздвижиха феновте на сериала във всички социални медии. Е сега верно не е много позитивно  раздвижването ама дето се вика няма лоша реклама и в нашия случай явно ,че се следва тази тенденция да има шум ,да се говори и обсъжда  пък лошо ли е хубаво ли е няма значение. И когато стане много лошо идва един ей такъв момент като в 63  серия,Ферит полудява ,взима си жената и им казва на всички да си гледат работата ,нещата малко се подобряват после  пак се продължава  с глупостите и те така до като свърши сериала .И сега тука е въпроса дали сериала ще свърши на бързо ,защото на феновете вече тотално им е писнало от глупости или ще свърши както си  е редно с един пълен сезон и с разказана до края история ThinkingАз много силно се надявам да си гледаме един пълен сезон ,въпреки че като гледам турските фенове са бая ядосани и затова се надявам и че инстинктите за оцеляване и печелене на колкото се може повече пари на г-н продуцента и сие са много по-големи от глупостите които им се въртят в главите.  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover    Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover    Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover
Първия ни фраг за сезона беше малък ,нооо за това пък  доста провокативен и вместо да отговори на някои въпроси той повдигна още повече такива. Сцените със сигурност са подвеждащи и не следват хронологичния ред на събитията от епизода .Сейран защо не е искала Ферит да e до  нея ,защо той си мисли ,че  и  влияе лошо,къде е заминала  тя и защо въпреки всичко е очаквала Ферит да дойде и какво е казала на Ферит ,че той да спре да иска да е с нея.  Thinking Много въпроси ,никакви отговори и само някакви догадки и затова аз чакам епизода в петък с нетърпение ,за да  си отговоря поне на една мъничка част от въпросите.
Най-доброто от Ферит Корхан през 1 и 2 сезон и в очакване на новите му култови изпълнения.  Simple Smile

https://x.com/innerbiebs/status/1833207709833040299

# 492
# 493
Добра ви нощ,момичета! Hug
Изгледах трея няколко пъти и...не е лош.Вие какво очаквахте,цветя и рози ли?
Нееее...Ако всичко беше наред ,какво  щяхме да гледаме 20-30 серии,а?
Малко объркващ,но ,те всички са такива,знаете...
Сейран ме притесни...на пейката със Синан/май/ гледаше доста странно ,бих казала като луда...защо ли???
После , хем не иска да  види Ферит ,хем пък го чака.... може би се чувства виновна... за какво ли... повечето от вас предполагат ,че е заради детето,защото мислейки ,че е болна не може да го дари с наследник.И аз мисля така.Изгледах отново края на 73 серия и доста сконфузното положение в което изпадна Сейран,чудейки се какво да отговори на Ферит,питайки я дали иска да имат дете... Преди, не беше ми направило впечатление,но сега гледайки края, видях една не толкоз уплашена Ифакат,колкото доволна ./когато Сейран припадна и всички бяха в шок/.Дали отново не е замесена ?
Новата "партньорка" на Ферит не ми хареса,ама хич...още в първите кадри се хили като... пача.
Ферит не е забравил Сейран...погледа му го издаде,когато Абидин говори с него.
Най хубавото в трея беше последния кадър... очите на двама души,които не са забравили що е любов... 
Така, че споко...нека изгледаме първите серии..да видим какво е сътворила  новата сценаристка.
Така и не разбрах, Абито каква роля го играе...вече? Thinking
Лека нощ! Sleeping

# 494
Чакаме нов фрагман.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 00:51 от Lilia*

Общи условия

Активация на акаунт