Отговори
# 645
Журналистите май питат и сами си отговарят! Аз разбирам са , че Афра и Мерт са професионалисти на снимачната площадка! Не мога да кажа , че коментира “раздялата” им!

# 646
Белл, благодаря. 🌹Значи аз не съм разбрала. И аз се изненадах, че е коментирал.

# 647

Какво става тук? Какви бебета, бе Joy

# 648
Говорят, че Берил е бременна. Затова и Суна ще забременее. Затова и се ожениха и ги събраха с Абидин.
Хем си лапат паричките, хем играят себе си, без никави драми във връзката им(кога е имало такава връзка в сериала- безоблачна)хем ги събраха, хем е бременна в живота и в сериала. А можеше да се оттегли с достойнство, да си гледа бременността и да не досъсипват сериала с претенциите си и съответно нелогичния сюжет.
Продуцента изпълнява капризите на всички второстепенни, но за главните само лошо. После не пишели сценария по исканията на актьорите.

Говорят и за любовницата на Охран Бетюл, че може да е бременна. И Ферит да става батко.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 20:03 от Tinо

# 649
  • Яко в Матрицата...
Емре потвърди, че Афра и Март са професионалисти и отношенията им никога не са се отразявали на сега. Те са професионалисти и вършат работата си с любов. Не смята, че това ще се промени в бъдеще. Нещо можело да започне, да прикючи, да не прикючи, да продължи и от сорта, но това е в личен план. В професионален това не бива да се отразява на работата. Някои журналисти и фенове могат да приемат тази част от отговора като потвърждение, че Афра и Мерт са се разделили. Според мен, Емре не трябва да попада в капана и да отговаря на въпроси за Афра и Мерт и техните отношения.

# 650
Дано бебето е за Суна, да не го търсят за Дияр

# 651
Само Сейферско бебе ще предизвика интерес и рейтинг, другите ще изядат хейта. Вече доста са им набрали на Ерсин и Берил. И за мен вече са в графата при Таро. Идва ми в повече печеленето на пари и дивиденти, и правенето на ПР на гърба на сватбата и връзката им. Преди това се криеха, сега само едната връзка им остана. Актьорството е на заден план.

# 652
Някой разбра ли защо Ураз спря да качва каквото и да било свързано със сериала? Дали е защото не й харесва сценарият или има нещо друго?

# 653
  • Яко в Матрицата...
Пелин се е оплакала, че имало много хейт по нея от феновете на Чапкъна Joy

https://x.com/DuzNurdan/status/1833914347040694415

Как баш днес излизат тия репортажи Joy

Ураз от много време е загубила интерес към сериала.

# 654
Емре потвърди, че Афра и Март са професионалисти и отношенията им никога не са се отразявали на сега. Те са професионалисти и вършат работата си с любов. Не смята, че това ще се промени в бъдеще. Нещо можело да започне, да прикючи, да не прикючи, да продължи и от сорта, но това е в личен план. В професионален това не бива да се отразява на работата. Някои журналисти и фенове могат да приемат тази част от отговора като потвърждение, че Афра и Мерт са се разделили. Според мен, Емре не трябва да попада в капана и да отговаря на въпроси за Афра и Мерт и техните отношения.

Рени , знаем , че и интервюто на Емре и новото на Пелин А са съгласувани с продуцента

А изпревари ме Heart Eyes

# 655
  • Яко в Матрицата...
Рени , знаем , че и интервюто на Емре и новото на Пелин А са съгласувани с продуцента

А изпревари ме Heart Eyes
Heart

КрасиАнна, вече не е интересно,  всичко стана много прозрачно...

# 656
Пелин се е оплакала, че имало много хейт по нея от феновете на Чапкъна Joy

https://x.com/DuzNurdan/status/1833914347040694415

Как баш днес излизат тия репортажи Joy

Ураз от много време е загубила интерес към сериала.

Ама тя е изненадана след изпълненията й ли? 😄

# 657
Жената не е давала толкова интервюта през целия си живот, бе Grinning

# 658
Жената не е давала толкова интервюта през целия си живот, бе Grinning

Еми продажбите от Инстаграм как да вървят Joy

От козметика та до мед  и сладка Joy

# 659

Общи условия

Активация на акаунт