Отговори
# 630
Подготовката за голямата игра започна 😃

Те в Турция другия месец имаха национален празник, може наистина някакъв благотворителен мач да си замислили по случая.
Ще го чакаме с нетърпение, а аз ще му препоръчам да е по бърз в краката, че тромаво отиграва. 😄😅

Охх не му търся кусури на момчето , ама още тренировки си му трябват Kissing Heart
Тенисът и волейболът са ми слабост
Търсех по-мек начин да го кажа и аз.😜 В крайна сметка ако и тенисът му се отдаваше, ехеее.., поне едно нещо да има, в което да не е добър.Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart

# 631
# 632
Момичета, погледнах профила на актьора, който играе  Кязъм. Споделил е снимката на момиченце. В коментарите пише, че това е много нашумяло убийство в Турция. 8-годишно момиченце е било търсено от полицията 3 седмици, накрая е намерено захвърлено в един сак в река. Имало е и протести. Много тъжно Sad

# 633
Нарин. Това е световно известна новина. Преди дни намериха тялото й и я погребаха, убита е  брутално от семейството си.

# 634
  • Яко в Матрицата...
Екстра си е Мердо Sunglasses Човекът е аматьор, старае се и ще напредне.

# 635
  • Пловдив
Здравейте сладурки!
Отдавна не съм се включвала, но редовно Ви чета и следя за всички новости по темата и извън нея, които публикувате, за което съречно Ви благодаря Heart
Меко казано първият фраг ме разтърси из основи,но след като го изгледах n- пъти си казах, че е рано все още да си правя каквито и да е изводи относно сезона.
Ясно е, че първите няколко серии ще ни пилят нервите до откат, но ние вече свикнахме.
Да се надяваме ли тази вечер за втори фраг или ще чакаме направо заветния петък:heart_eyes:
Хубава и спокойна вечер!

# 636
Момичета,завиждам ви,че успявате да гледате трейлъра по няколко пъти.Аз това нещо не можах да си го причиня.И в петък няма да гледам,първо защото нямам желание и второ съм на работа,но ще ви чета и ще реша дали после да изгледам серията.

# 637
Никой не е писал за фраг тази вечер,но от Тв свят писаха,да видим дали ще има наистина . Вече и Бирсен писа ,шербета също ще имат фраг тази вечер. Голяма битка ще е петък вечер. Събота е истината

# 638
Никой не е писал за фраг тази вечер,но от Тв свят писаха,да видим дали ще има наистина . Вече и Бирсен писа ,шербета също ще имат фраг тази вечер. Голяма битка ще е петък вечер. Събота е истината

Да не би нещо съм пропуснала или ти мислиш,че е по-добре да изместят датата на излъчване ?

# 639
# 640
Какво разправя Емре?

# 641
Албенка,мисля,че в събота резултата ще е 1:0 за Шербета.Между другото четох,че Бучето са я уредили за някакъв исторически сериал,Осман нещо си,/извинявайте за невежеството,но не съм много наясно с турските сериали/,бил рейтингов та зрителите направо и се подиграват и дават кураж на феновете на този сериал.Знаело се най-после коя щяла да бъде любовницата на Осман.И се споменава,че участвала в някакъв Селчук ама са я махнали щото не били доволни от играта и.Това момиче наистина има яки връзки,но поне няма да се мота отново в нашия сериал.Нека и други фенове се поядосват малко  с нея.

# 642
Не ме разбра,Нинче. В петък има много сериали,нови и стари. И ще е голяма битка. Шербета ни отвяха миналия сезон,в момента пуснаха и нов сериал . Другите са Опасни улици,те все са на едно положение по принцип,а в събота за рейтингите,затова казвам,че в събота е истината. В таблицата липсва само" Опасни улици ". Това имах предвид ,не да сменят деня. Дори не съм си го помисляла

# 643
# 644
.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 19:45 от Lilia*

Общи условия

Активация на акаунт