Отговори
# 75
Днес сигурно ще пуснат фраг.....за да ни донатръшкат. 🤣🤣🤣

# 76
Добро утро! Аз пък спах. Това е сериал в крайна сметка.
Аз също не приемам като грешка на Сейран, това да е с друг. В крайна сметка са разведени, по информация на Бирсена. Нормално е човек да продължи. От друга страна, Сейран е била само с Ферит, така че е добре да види какво е да е с друг/други. Проблем няма.
После ще е проблема за мен, ако тръгнат да ги събират. Онази любов, дето беше, няма как да я има. Връщането назад е странно за мен. Бил си с някой, приключил си и това е, щом си приключил, си приключил, край.

ПП Онур Акай пак е писал. Вярваме ли му на него?

# 77
Добро утро на всички, от вчера чета такива глупости за Афра че ми става смешно даже, Афра била виновна да развалят СейФер защото се била съгласила да снима такива сцени със статиста, понеже прочетох онази новина че тя не искала сцени с Мерт, надали ако го бяха прочели изобщо щяха да се сетят че може Афра да каже такова нещо, миналата година бяха в лоши отношения и отново снимаха заедно, и тогава имаше глупости че Афра не искала да снима с Мерт пък я видяхме да се целува с него хубаво. Та в този ред на мисли Афра прави това което пишат в сценария, тя няма право на глас какво да се пише, тя работи за тях и съответно прави това което пише там, обвиниха я защо не била възразила на подобни сцени, ами защото работи за тях. Сетих се за "Домът в който си роден е твоята съдба" там нали промениха героя на Ибрахим и го заместиха с друг, а той и Демет бяха в много добри отношения. Искам да кажа че дори актьор от неговия ранг не възрази да му променят героя, та Мерт или Афра ще го направят. Сигурно и на Мерт не му е било много приятно да му пишат онези сцени с Ирем и Мине,  но се съгласи защото това му е работата.

# 78
Поне Онур Акай е в настроение,писал е ,че АфРам са прекарали вечерта заедно😃. Добро утро и от мен.

# 79
Всичко, което вчера видяхме са халюцинации на Ферит и Сейран. Синан и Дияр са лекари.
Скрит текст:

Злокобен остров! Много любим! Но ми липсва Мартин Скорсезе Joy
Става все по- интересно Smirk

# 80
Добро утро, момичета!🍀
Няма ме 3 дни и не мога да ви изчета🙄Мистери,благодаря за светкавичните теми😍

Гледам,че шоуто е било в МОЛа и се е получил голям сеир😂
Преди да ви дочета ми излезе сторито на Мерт и на него изпратих от тези😂😂😂
Очаквам да видя какво са ни приготвили за 13 и настроението ми е спокойно…аз съм калена вече,като повечето тук😍😅
СНИМА се 3 сезон на хитов сериал с продажби в над 50 страни….НЕКА шоуто да е на макс…..Е,къде по-добре от МОЛа за повече шум и реклама..
Много ми харесва Афра с новата прическа…Не се и съмнявам,че вече преглежда и нови проекти❤🧿🍀

Мерт можеше да си спести селфито с новата актриса,но вероятно му влиза в договора…..не го казвам заради Афра,а заради самия него…Много смешно ми изглежда целия ПР напън на въпросната…новата….не й знам цялото име още

# 81
Добър ден!
Още нищо не се знае, както и вие сами пишете- поживьом увидим.
За да са с други партньори трябва да са се "излекували", иначе не могат да имат нормални връзки с други предвид травмите им.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 10:52 от Ponky

# 82

Това как ще става?

# 83

Това, което пише тази психотерапевтка, която работи като консултант в киноиндустрията, звучи много логично:  https://www.facebook.com/share/v/gUtH3MLEi7WBHz2z/

Това вече е нещо. Прочетох с интерес написаното/анализираното от психотерапевтката и много ми хареса.

Мистери, благодаря за новата тема. Ама защо само Сейран/Афра е на снимката на началната страница?

Но най-важното е откъде и как ще гледаме с превод в ефир? Това, че ще гледам е така и го чакам с нетърпение, дори и да е само на оригиналния език като "разказ по картинки",  но се надявам , че има добри души, които ще направят и  публикуват серията/ите с превод.

# 84
Вече и страницата, която качва класациите за популярността си позволяват да коментират положението със сценарият. 🙄

# 85
Сташе, ето го сайта Иви

https://www.ivi.tv/

Някои неща се гледат безплатно и без регистрация. То си пише под тях, че са безплатни. За други пише, че се иска регистрация. Пробвайте дали ви тръгват безплатните. Ако да, значи ще гледате и Чапкъна без проблем. Предполагам, че Сабина ще пусне линк за онлайна, който ще е безплатен.
Нека това да ни е дерта, дето се вика Grinning

# 86
  • Яко в Матрицата...
Само Афра е, защото вчера само мързеливият не се изказа и не я линчува как се е съгласила да снима тия сцени... Вместо да го отнесат сценаристите, режисьорите и ОГМ, Афра с оказа жертвеният агнец Rolling Eyes
Тя ще е короната на тема номер 55 Sunglasses

# 87
  • София

Мистери, благодаря за новата тема. Ама защо само Сейран/Афра е на снимката на началната страница?

Защото докато бързах да пусна новата тема, че изведнъж се озовахме на 51-ва страница и избирах корица, Мерт си пусна сторито с новата главна и така го почувствах.

# 88
  • Яко в Матрицата...

Защото докато бързах да пусна новата тема, че изведнъж се озовахме на 51-ва страница и избирах корица, Мерт си пусна сторито с новата главна и така го почувствах.
Joy Правилно! Човек трябва да слуша сърцето си Heart

# 89

Афра също се снимаше с Мелих, Баран, но тогава драми нямаше. Усеща се, че повечето предпочитате Афра пред Мерт. Поне не го и криете.
Афра ви праща поздрави:

Сега ще чакаме снимка с Джем, дано и тогава имате същата реакция.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 11:22 от Tinо

Общи условия

Активация на акаунт