Отговори
# 60
Да живее манипулацията!

Скрит текст:
БИРСЕН АЛТУНТАШ ЗА YALI CAPKINI

Автор :Циала Крихели - психотерапевт
   https:-spam302-/cinepathy_talks/330923

Бирсен Алтунташ е турска журналистка, която предоставя информацията, която каналите и продуцентските компании ѝ поръчват .  Повечето от новините за повечето сериали са верни. Но това не е точно така за Рибарчето (Златно момче) .  Yali capkini има свои собствени стратегии за PR кампании, които включват емоционални кукички.  Те формулират информацията  малко по-различно... И винаги успяват да държат феновете под напрежение.

Да видим фактите:
  Ключови новини за Рибарчето, споделени от Бирсен:

Буче  напусна актьорския състав и според слуховете,  ще премине към друг проект. (преди началото на втори сезон)

Емре се сбогува с актьорския състав и според слуховете той напуска проекта.

Тарък и Сафет се завръщат, според слуховете Сейран ще замине с Тарък, Кая и Суна за Лондон.

За Сейран ще дойде лекар, според слуховете ще бъде млад и красив актьор.

За Ферит ще представят жена физиотерапевт Талих, според слуховете тя ще привлече вниманието му и дори ще забременее.

Ще има скок във времето в Yali capkini  и според слуховете ще има криза в отношенията на Сейфер по вина на нов герой на име Синан.

Виждате  ли модела?

Буче наистина си тръгна, но  се върна  бременна.

Емре  се сбогува с актьорския състав, но така и не си тръгна.

Тарък и Сафет  се върнаха, но Сейран дори не помисли да отиде някъде с тях.

Имаше лекар за Сейран, но той беше стар и без значение.

Имаше кинезитерапевт, но всъщност Ферит през цялото време ѝ разказваше колко много обича жена си.

Разбрахте ли?

Тя заявява факт, а след това пише „според слухове“, „изтекли зад кулисите“ и всякакви глупости в името на вълнението.

И докато се поддаваме,  ще продължават да ни манипулират по този начин.

# 61
Толкова много мнения трябваше да изчета накуп сега тук. 😂
Не разбирам какъв е проблема в това, че Мерт е репостнал сторито на Пелин? Качила си е снимка, репостнал я е, какво толкова има за драматизиране? Ако други са имали желание и те да си бяха направили снимки с него и да ги бяха качили.. 🤷‍♀️

Относно сцените в мола... Защо вярвате, че Сейран не може да прави грешки (или например да се среща с други)? Забелязала съм, че масово има изграден някакъв идеалистичен модел за нея, модел на перфектното момиче най-вероятно, което никога не греши? Винаги е оправдана, защото сте се затворили за идеята, че и тя греши и затова сега се спори, ама видиш ли Сейран никога не би направила "такова нещо". 🤷‍♀️ Аз например не съм особено изненадана да видя Сейран и Синан ли беше

# 62
  • София
Това за Бирсен е вярно, а днес пусна статия, че Мерт и Пелин снимат в мола, все едно няма никой друг от актьорите там.

Понеже писаха, че започват да махат харесвания от страниците в Х и Инстаграм, сега проверих

Сутринта бяха над 6200 Joy

# 63
Едва ли в края на втори сезон  така си ги виждала нещата за Сейран - под ръка и цуни гуни със Синан. 🤣🤣😅 Иначе да няма лошо, време й беше, няма само Феро да хойка🤣

# 64
Аз отдавна поставям под въпрос IQ-то на Сейран 😂тя все твърди неща, а какви ги надроби в сезон 2... Феро поне не е показвал претенции за интелигентност, както сам си каза, че си е в "сметището"😂, затова и сигурно все той е грешният и виновният.

# 65
Силно се притеснявам само за своето IQ.  След всичко видяно съм като пристрастена  към Рибарчето 🤣
Мисля,че другия петък ще сме по-добре  от днес. 😋

# 66
Аз отдавна поставям под въпрос IQ-то на Сейран 😂тя все твърди неща, а какви ги надроби в сезон 2... Феро поне не е показвал претенции за интелигентност, както сам си каза, че си е в "сметището"😂, затова и сигурно все той е грешният и виновният.
Това  IQ- се отнася за сценаристите. Те го го правят.

# 67
Добро утро, момичета! 🌷🍀🌻
Много неща вчера видяхме, много и прочетохме! Аз абсолютно не мога да си представя, че Сейран може да обикне друг мъж, че изобщо може да има друг мъж до себе си🤕. Същото се отнася и за Ферит! Каквито и да бяха досега се обичаха! Доказваха си го пак и пак! До края на живота!❤️
Абсолютно не вярвам това, което вчера видях от снимките и видеата да е истина! Не вярвам, че Сейферската любов си е отишла!
Колко пъти ще го гледаме това с разделите и събиранията! Стига вече! През какво ли не минаха!🧿❤️
А и защо Емрулах ще пише "Раздяла няма", точно след тийзъра 🤔🙄.
Защо Сейран е точно с тази рокля от постера, Ферит е в черни дрехи (само сакото липсва)???
Совите не са това, което са!😵‍💫🙃😉
Слагам нещо от психотерапевтката, която е сътрудник в киноиндустрията, за която писа 🍀асена🍀. И някой друг беше сложил нейни неща тук, но не помня кой.
Написаното ми хареса много! Подкрепям с две ръце!❤️❤️❤️ Има и други анализи- асена беше сложила!
Скрит текст:
Според нея, мислейки, че Сейран умира,
Ферит изпада в диабетна кома. Всичко, което вчера видяхме са халюцинации на Ферит и Сейран. Синан и Дияр са лекари.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 06:36 от Dichkata

# 68
Добро утро! 🫶
От фен! 😂

А: Не се смейте с нея така
М: О, добре, няма да се смея, изглеждаш толкова ядосан...
A: Да, много
М: Посмей се малко, липсва ми да виждам усмивката ти
А: Ела и ме накарай да се смея
М: Добре, отивай при караваната, аз идвам

# 69
Добро утро! 🫶
От фен! 😂

А: Не се смейте с нея така
М: О, добре, няма да се смея, изглеждаш толкова ядосан...
A: Да, много
М: Посмей се малко, липсва ми да виждам усмивката ти
А: Ела и ме накарай да се смея
М: Добре, отивай при караваната, аз идвам

Добро утро Heart Ех,де да е истина,но само те си знаят с кого пишат.Между впрочем,Афи,Берил и костенурката,бяха цвла нощ на линия и в момента са...Аз не можах да спя тази нощ,много кафета и нерви с тоя сет и голямо мислене му ударих Confused Нещо не е наред...показаха Айшен,ще я има в 3 сезон,сватбена кола,уж Абидин се жени и изведнъж Суна и Абидин хванати за ръце се разхождат в мола...Това за докторите и комата нещо не ми се връзва,бая е фантазия.Но ще разберем в петък,само да не ни тръшнат на земята...казвам че не съм обсебена,ама май съм...

# 70
  • София
Цяла нощ са плакали по стаите в Х, май до 5 сутринта са говорили. Продължават да спадат харесванията на тийзъра. Шербета в същото време чупи рекорди.
Онур този път ще бъде сериозно ударен по самочувствието. Ако мислят да откриват сезона, показвайки Сейран с друг, лелите директно ще сменят канала. Там не са толкова широкоскроени да приемат образа на Сейран точно по този начин.

# 71
Добро утро момичета немога да ви смогна 😂😅

# 72
Добро утро!

Щяло да има репортаж с Мерт.

# 73
  • Яко в Матрицата...
Чакайте малко... Оставям настрана емоциите на феновете, породени от това, че Сейран се е гушкала и целувала (последното не е потвърдено на 100%, защото едни отричат, други потвърждават) с друг мъж. Ако са разведени, какъв е проблемът Сейран да го прави? И за каква грешка става въпрос? Ферит ги правеше тия неща, докато бяха женени...

Идеята е съвсем друга. Ако и двамата са подредили живота си, ако всеки е намерил ако не щастие, то поне спокойствие с някой друг, какво ще ги мотивира да се върнат един към друг. И защо изобщо ще правят такива усилия?

# 74
Тези са решили да убиват освен своите и нашите мозъчни клетки с този сценарий. 😅🤣

Общи условия

Активация на акаунт