Отговори
# 45
Обаче Бурджу каква усмивка извади…
Само тази леля липсваше за Ферит..
можеше и по-стара да изберат, а можеха и две направо да му ги накичат..
Нова стая,нова кола, нова леля Simple Smile

# 46
Цитат на: асена

Това, което пише тази психотерапевтка, която работи като консултант в киноиндустрията, звучи много логично:  [url
Аз го четох в Телеграм. Наистина е интересно. Добър вариант, добро обяснение, особено на това, което гледахме днес!🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 47
Говори се, че най-вероятно са лекари, които мозъкът по време на кома интерпретира различно. Да не забравяме, че във втори сезон имаше лекарка за Ферит-  Талих, която остана само няколко серии. Всъщност се очаква сезонът да е борба между наследниците... И още много теми, които останаха недовършени: Пелин, Султан, Абидин, Латиф, миналото на Хатхал...
[/quote]

асена, намерих го. Та като пишеш, че може да са лекари, четох, че Синан ще помогне на Сейран, ако е така, ще видим в какво, но преди време четох и за катастрофа, та, пак ще видим.

И на мен ми направи впечатление как Феро дърпа Дияр аблата.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 23:53 от Ponky

# 48
Между другото Пелин е мното красива жена, майка, добра актриса. Мъжа й е по-млад от нея с 4 5 години. Така де, дай Боже на всеки да  е такава готина Леля, с убав мъж 🤣

# 49
  • Манчестър
Честита нова тема, благодаря Мистери 🦄

# 50
Вай бе, като прочетох за Пелин...те затова ли "забравяха" за диабета на Ферит...е как да си го обясни/разбере обикновения зрител!

# 51
  • София
В Х все повече се коментира, че снимачният ден е бил много странен. До почивката всичко било много хубаво, сцените били хубави, когато на Сейран й прилошава този новия дори не я докоснал.
Ето тук се вижда и тази девойка това казва
https://x.com/futbolsadecetut/status/1832163585717567958?t=yNS5g … fUDD0qzPgN6w&s=19
Върнали се след почивката и все едно гледали нещо съвсем различно, не можели да повярват.
Вече си мисля, че или са сцени с опции или Ферит в последствие е имал халюцинации, нали за диабета се говореше, че се е завърнал.
Пелин пуснала стори и казала, че се запознала и с Афра и била много сладка.... no comment

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 00:14 от MysteryG

# 52
Нямате спирка...докато изчета едната тема, долетяла новата...
Благодаря!

# 53
Нашия Ерсин промени профилната си в ИГ

# 54
Благодаря и аз за новата тема. Много емоции днес, в двете крайности. Чакам със свито сърце фрага.

# 55
  • София
Нека видим фраговете. Но наистина в Х пишат, че самото настроение се е сменило след почивката. Преди това всички били весели, след това нещо е станало. Афра е била нервна. В същото време в мола е било вече пълен хаос, много народ, специално за сета.

# 56
Не можаха ли да измислят друга локация за срещата между Сейран и Ферит, за да не им е лудница и на тях, а и феновете да не пощуреят от видяното. 😃

# 57
Не можаха ли да измислят друга локация за срещата между Сейран и Ферит, за да не им е лудница и на тях, а и феновете да не пощуреят от видяното. 😃

Може би това е била целта,да видят реакцията на феновете.... Expressionless

# 58
Е, видяха я. 😁

# 59
  • София
Още сутринта беше ясно, че това е целта. Досега винаги сцените от моловете сме ги гледали предварително. Искаха да видят раекции.
Примерно миналият сезон, когато Феро ходи под ръка с рибата в мола видяхме всичко, плюха ги, излъчиха всичко и рейтингите бяха много ниски на тази серия.
Преди почивката много от акаунтите, които следвам, писаха, че след това, което виждат, ще дадат шанс, започнало да звучи интересно и т.н. След почивката... ами някои май даже ги закриха...

Общи условия

Активация на акаунт