Отговори
# 30
В Х са измерили вече рейтингът. 😄

# 31
# 32

Този сезон изглежда комуникацията на сета куца. 😂

# 33
Феро и Сейро ли., Мерт и Афито ли? Какво се оглеждат? Търсят ли нещо? 😂

# 34
А с Кязъм какво се случва? Има ли информация? Как така е разрешил на Суна да се разведе и да се омъжи за шофьор? Пък и Сейран така да обикаля по моловете?

# 35
# 36
Хайде да й видим усмивката на 14-ти. 😄

# 37
Mystery G,благодаря за новата тема.Всеки ден от 3 месеца,гледам по някоя серия или фрагменти.Днес не съм отваряла лаптопа.Стресирана съм...въпреки това ще го гледам този сериал,докъдето стигне.Надеждата умира последна...

# 38
Честита Нова тема. Много забавен ден.
Каква врява вдигнахте, а  човека нищо не е качил. Новата колежка го е тагнала и от възпитание  е споделил🤣
 Да ви кажа и на нея не й се сърдя, на нейно място и аз щях да съм щастлива. 🥰😇

# 39
Според мен от продукцията не трябваше да позволяват качването на подобно селфи като си знаят хала. Перфектно знаят какво селфи чакат феновете и е абсолютно излишно да ги дразнят, барабар с действията на режисьорката. Конкурентни сериали с много по-високи рейтинги не си позволяват такова високомерие.

# 40
 След днешния  цирк в мола е ясно,че не им пука. Целта е фендома да бъде взривен. Pr стратегия.

# 41

Това, което пише тази психотерапевтка, която работи като консултант в киноиндустрията, звучи много логично:  https://www.facebook.com/share/v/gUtH3MLEi7WBHz2z/

# 42
Много вероятно е някой да има  сънища и т.н. Но  новите актьори едва ли са дошли само за една халюцинация.

# 43
Много вероятно е някой да има  сънища и т.н. Но  новите актьори едва ли са дошли само за една халюцинация.

Говори се, че най-вероятно са лекари, които мозъкът по време на кома интерпретира различно. Да не забравяме, че във втори сезон имаше лекарка за Ферит-  Талих, която остана само няколко серии. Всъщност се очаква сезонът да е борба между наследниците... И още много теми, които останаха недовършени: Пелин, Султан, Абидин, Латиф, миналото на Хатхал...

# 44
Честита Нова тема. Много забавен ден.
Каква врява вдигнахте, а  човека нищо не е качил. Новата колежка го е тагнала и от възпитание  е споделил🤣
 Да ви кажа и на нея не й се сърдя, на нейно място и аз щях да съм щастлива. 🥰😇

Нина, струва ми се, че е много щастлива, въпреки, че се вижда как я дърпа отегчително в мола.
Барнала се е като тинейжерка, но .....си е кака та дрънка:

Общи условия

Активация на акаунт