Отговори
# 15
Благодаря за новата тема!Леко съм смутена от това стори на Мерт.Харесвам го много, но това партнъорско селфи/ за мен е такова/ е удар под кръста спрямо Афра.Независимо какви са им взаимоотношенията в момента, какви са били ,няма никакво значение.Афра е негова партньорка 2 сезона,все още се води такава в главна роля.Да,може да си качва снимки ,с който иска от екипа и колегите,но първа снимка от снимачната площадка преди старт на сезона с Пелин ми дойде много повече.Предполагам ще настане суматоха.

# 16
Мистери HeartFlowers Rose

Мерт е дявол с ангелско сърце GrinningHeart Eyes

# 17
Благодаря за темата, Мистери!

Споко момичета, подобни фенски истерии има след всеки лош спойлер или видео откакто стартирахме. Направо си е закономерност вече. Няма такъв филм да са приключили СейФер Joy
То, пък все в нашия сериал ще се намери някой със силен продуцент, който ще седи на екран, докато си реши, или някой ще е влюбен в Мерт и ще разделя СейФер, ей така за кеф. Глупости!
Търпение!
Преживяхме и последния Петък без чапкъните Grinning Чакаме фраг, дано е бомба. Мистери, подготви си направо две теми накуп, ако е възможно Joy
Помнете, че винаги е по- добре стартът да е лош, но финалът хубав, отколкото обратното Smirk
Болката в ляво на Сейран и нарязаните ръце на Ферит са СейФер, това ми бе достатъчно за днес, нищо че АфРам са  вечно загърбени извън кадър Grinning

# 18
  • Яко в Матрицата...
Нека не се ядосваме на Мерт, да прави каквото иска с акаунта си. Не ни е приятно, разбира се, но това е положението. Вместо снимка с Афра, селфи с Пелин и Бурджу. Явно така ще я карат този сезон...

# 19
Каква щеше да е анкетата?

# 20
Мистери, благодаря за новия ни дом

Аз пак да питам, нещо за новия партньор не се ли чува, че все партньорката на дневен ред Stuck Out Tongue Winking Eye

# 21
  • София
Анкетата щеше да е от кой "отбор" сте, понеже вчера много се дискутираше. В сторито на Мерт нямаше да има нищо лошо, ако беше качил партньорско селфи с Афра. Сори, ПР или не, така мисля и го чувствам.
Бурджу яде линч в Х. До колкото разбрах това, което е казала е сходно със съобщенията, които преди си пишела с определени акаунти, демек нарочно го говори.
Ама да се забавляват и ние ще се забавляваме на 14-ти и то много повече от тях. Защото на мен не ми зависи заплатата от това, най-малкото.

# 22
Тоест това, което костенурката е казала, няма да е вярно? Ще има Сейфер?

# 23
Нека не се ядосваме на Мерт, да прави каквото иска с акаунта си. Не ни е приятно, разбира се, но това е положението. Вместо снимка с Афра, селфи с Пелин и Бурджу. Явно така ще я карат този сезон...

Не съм чела, но ако е започнал хейта по партньорката, това може да се счета и като вид подкрепа от страна на Мерт. Феновете са безмилостни, дано актьорът изпълняващ Синан е със здрави нерви също Joy Нищо добро не го чака и това момче, особено след днес.

На мен и друго ми направи впечатление днес, Суна и Абидин. Така и не разбрах Аби в роля ли беше или... Изглеждаше различно Thinking

# 24
  • Яко в Матрицата...
Анкетата щеше да е от кой "отбор" сте, понеже вчера много се дискутираше. В сторито на Мерт нямаше да има нищо лошо, ако беше качил партньорско селфи с Афра. Сори, ПР или не, така мисля и го чувствам.
Бурджу яде линч в Х. До колкото разбрах това, което е казала е сходно със съобщенията, които преди си пишела с определени акаунти, демек нарочно го говори.
Ама да се забавляват и ние ще се забавляваме на 14-ти и то много повече от тях. Защото на мен не ми зависи заплатата от това, най-малкото.
Много ще е забавно на 14-ти Joy
Не се ядосвай, Мистери... Той е наясно какво прави, значи знае какво следва от това.

Джули, за съжаление Пелин не помага много в това фандомът да я заобича и подкрепи. Не започна добре и продължава да стъпва накриво.

# 25
Мистери, благодаря за новата тема !

Тези кадри с ръчичките , може изобщо да не ги видим в епизода. Свикнали сме вече !
Обаче това селфи........ разочарована съм ! Не от това че е с Пелин , а от това че няма такова и с Афра.  Сега си искам селфито на Афра и  Джем .

# 26
Мистери, благодаря отново за подредената тема!

Направо съм разконцентрирана от последните сцени, селфита и други  подобни.
То не биваше  някой да е влюбен в Буче и да гледаме цял един сезон с терзанията й,
сега ново двайсет. Отново влюбен някой в главния герой и за собствено удоволствие ще
снимам гадни сцени с новите им партньори на главната двейка.
Е, това вече е много и се съмнявам дали ще продължи и сериал и сезон.
Рейтингът ще покаже тази мътилка до къде ще стигне.

# 27
Хич умурумда, да си берат гайлето, ако няма бъдеще филма. Аз ще си чакам ретроспекциите за раздели, болести и т.н.
Скрит текст:
Семейство Корхан ще бъдат врагове на Феро, 85-90 епизод не се очаква двойката СейФер заедно

# 28
  • София
Бурджу е казала, че няма СейФер, а Ферит е изневерил още в първата брачна нощ. Че то в серията нямаше такова нещо, а тя самата, когато се държеше нормално миналата година беше казала, че Ферит никога не е изневерявал на Сейран. Та не знам вече и аз.

# 29
Афра е свободна да си сложи също каквото иска стори
Може с Мерт/Ферит , може с новото момче Защо очакванията са само от Мерт
Защото само той ще обере линча от ПР на продукцията Stuck Out Tongue Winking Eye

https://x.com/balmsedits/status/1832083242805236070
JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт