Отговори
# 90
Да, но има разлика, Мелих и Баран ставаха поне за чеп,плюс това те всички качваха снимки заедно, тоест с целия екип,Афра и Мерт също бяха по снимките заедно. Какво е значението кой кого харесва. Баран поне не си извика пресата да дразни фандома.

# 91
  • София
Тино, хич не ми се спори с теб, защото няколко пъти ти се каза, че ти липсва четене с разбиране. Кога ги пусна Афра тези снимки, айде моля ти се. Винаги съм подкрепяла много Мерт и съм спорила точно с теб. Не ми стана приятно, така реших, така го направих.
Рени, така е, от вчера не се спряха, не знам как издържа изобщо това момиче, дано не чете глупостите в социалните мрежи.

# 92
Здравейте, човек не може да ви навакса Grinning. Не виждам какъв е проблемът с корицата! Мистери, както си го почувствала така. Важното е, че има къде да пишем.
 Не ми се иска да да свързват СейФер с други, но нищо не зависи от нас. Просто понякога се чудя на Шнура, как му идват такива идеи за сценарий при положение, че знае как е настроен фандомът. Не  мисля, че ще рискува с такива сцени, но ще видим в петък какво ще излъчат.  
Научих се да очаквам всичко от Чапкънчето Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 11:51 от RI_14

# 93
Дали пък преди появата на снимките на Афра с Мелих и Баран нямаше поне 5-10 селфита с Мерт? 😄

# 94
Мисля, че вчера достатъчно ни напрегнаха от продукцията. Дайте да не си разваляме настроението допълнително. Тази тема е за Афра, Мерт, СейФер, АфРам и сериала. Ако не ви харесва, има и други.

# 95
Да, но има разлика, Мелих и Баран ставаха поне за чеп,плюс това те всички качваха снимки заедно, тоест с целия екип,Афра и Мерт също бяха по снимките заедно. Какво е значението кой кого харесва. Баран поне не си извика пресата да дразни фандома.

Снимки заедно: 😉

Пелин се качи и с Гьозде, вероятно ще се качва и с другите.Не виждам разлика, само вие я виждате. Чакаме селфито с Джем и реакцията ви.
На мен ми беше достатъчно, че видях как Мерт подмина колегата Джем.

# 96
Опасна си Тино, наистина. Стар ни напомнят за следващия петък . Тази сцена ми една от любимите

# 97
Тино, снимките на Афра с колегите й преди или след селфитата им с Мерт са били? 😜

# 98
  • Яко в Матрицата...
Тино, не разбирам какъв ти е проблемът, че някой има проблем с една снимка, селфи, партньорство и т.н.... Негов си е, не е твой Joy Ти нали обичаш всички и подкрепяш всички.

Както е защитавана Афра, така и Мерт е защитаван. Да ти припомня ли когато идваше с новините, че Мерт се забавлява в тази или онази кръчма, държава, остров, какво се пишеше тук... Или за новините за новото гадже милионер на Афра в Ню Йорк. Айде не нам...

На мястото на Мерт и аз бих подминала колегата Джем. Взе му партньорката и го остави с кака му Пелин Joy

# 99
Тино, снимките на Афра с колегите й преди или след селфитата им с Мерт са били? 😜
Кога им е било последното селфи с Мерт? 1 сезон ли?

Афра се снима с всичките си партньори, представям си Мерт, ако имаше селфи с Буче, какво щеше да е🤣🤣

Аз коментирам ситуациите, а не кой е замесен в тях. Това е без значение.

# 100

Мистери, благодаря за новата тема. Ама защо само Сейран/Афра е на снимката на началната страница?

Защото докато бързах да пусна новата тема, че изведнъж се озовахме на 51-ва страница и избирах корица, Мерт си пусна сторито с новата главна и така го почувствах.
Афра също се снимаше с Мелих, Баран, но тогава драми нямаше. Усеща се, че повечето предпочитате Афра пред Мерт. Поне не го и криете.
Афра ви праща поздрави:

Сега ще чакаме снимка с Джем, дано и тогава имате същата реакция.

Тино, решавай кого харесваш Мерт или Афра, защото веднъж говориш лошо за Афра друг път за Мерт, извинявай но Мелих и Баран качваха и с Мерт и с Афра

# 101
  • Яко в Матрицата...
И аз чакам селфи на Афра с Джем. Дано го дочакам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 102
Хайде не се прави, защото много добре знаеш колко снимки са имали заедно Афра и Мерт. 😄 Днес явно Афра е виновна, утре ще е ред на Мерт. 🤣

# 103

Мистери, благодаря за новата тема. Ама защо само Сейран/Афра е на снимката на началната страница?

Защото докато бързах да пусна новата тема, че изведнъж се озовахме на 51-ва страница и избирах корица, Мерт си пусна сторито с новата главна и така го почувствах.
Афра също се снимаше с Мелих, Баран, но тогава драми нямаше. Усеща се, че повечето предпочитате Афра пред Мерт. Поне не го и криете.
Афра ви праща поздрави:

Сега ще чакаме снимка с Джем, дано и тогава имате същата реакция.

Тино, решавай кого харесваш Мерт или Афра, защото веднъж говориш лошо за Афра друг път за Мерт, извинявай но Мелих и Баран качваха и с Мерт и с Афра
Харесвам и двамата и коментирам според ситуацията и фактите, а не за кой се отнася. А вие според това кой е замесен. Ако е Афра- реагирате по един начин, ако е Мерт - по друг.

Специално за Мелих- първо беше селфито с Афра, седмици по-късно общата снимка с Афра и Мерт.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 11:51 от Tinо

# 104
Тази сцена ми една от любимите

На мен също. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт