Отговори
# 225
Абе той гривната първо на Пельо я показа, ама нейсе.
Чета пак някакви абсурди, не ми го побира главата вече.
Френско творчество

Ама Пельо се подигра на усилията му Grinning Глупава си беше тя Sunglasses
Сподели някои от абсурдите, все си мисля, че вече достатъчно сме претръпнали Grinning
Аз и днес влизам в Х, ама много се губя в превода от турски. Големи глупости излизат понякога.
Даже не смея да се зарадвам на нещо, което забелязах от новините на Бирсен. Върнах назад до може би първата, в която се съобщава, че някаква си Пелин влиза в сериала, и в нея се казва, че ще е "любима" на Ферит. Тази дума изчезва във следващите новини и е заменена с "ценен" за Ферит човек. Даже не знам, дали е вярно преведено, но много се зарадвах. Може пък партньорите да са им просто ценни Grinning, знам ли вече...

# 226
Здравейте , слагам един спойлер, който четох от рускините! Ако се окаже вярно, може би ще ме откажат да гледам сериала или ще го гледам от време.на време!!! Няма нищо от това, което очаквах като сценарий !

Скрит текст:
Туристочники заговорили об очередном пополнении в звёздном касте ЗМ, сообщается, что в проект пожалует еще около 10-ти персонажей, некоторые герои первого сезона вернутся и в 3-й сезон. СейФер расстались. Халис-ага будет инициатором знакомства Дияр и Ферита. Персонаж Дияр - это образованная девушка из богатой семьи, именно такая и нужна Фериту, считает мудрый дедэ. В ювелирном холдинге Халиса-аги наступят черные дни, он настоятельно будет рекомендовать внуку присмотреться к Дияр, чтобы спасти семейный бизнес от кризиса и краха. Халис организует званный ужин в Ялы с семьей Дияр. Ферит будет ценить и симпатизировать Дияр и когда он предложит ей быть вместе, она с удовольствием согласится быть его возлюбленной. КайСун ждет развод, персонаж Кайя улетит в Лондон. Любовь АбСун возрождается, Суна понимает, что все это время она была рядом не с тем человеком. Абидина и Айшен ждет тяжелый разговор, Аби расторгнет помолвку с дочерью кухарки Шефики, свадьба АбСун не заставит себя долго ждать. Айшен будет сломлена и разбита. Сахарный диабет младшего Корхана обострится вновь. Суна, видя влюбленность Синана в сестренку, посоветует Сейран присмотреться к парню, с которым она пока состоит в дружеских отношениях. Сейран встретив Ферита и его новую спутницу в ТЦ, специально обнимет и поцелует Синана на глазах у бывшего мужа. В ТЦ АбСун будут совершать покупки для предстоящей помолвки, Ферит и Дияр будут там за этим же. Ферит увидев фисташку с новым спутником решит проучить Сейран, сказав о своей помолвке, поговаривают, что Сейран изъявит желание посетить торжество и разделить это счастливое событие с Феритом и жителями Ялы. Серпиль перебравшись в Ялы станет "ушами и глазами" Халиса-аги, она будет шантажировать и держать в страхе Ифакат. Арабские источники сообщают, что персонаж Асуман уедет в Лондон работать, а уважаемый Халис-ага начнет судебные тяжбы с Сейран, чтобы вернуть в свои владения Ялы. Сейран и Синан объявят о своей помолвке. Многие моменты из двух лет жизни Сейран стерлись из-за последствий перенесенной болезни и психологических проблем.Третий сезон сам по себе непривычный, необычный и странный, но самый захватывающий, уверяют нас туристочники.

# 227
  • София
Днес и аз почти не чета Х, страшно е. Да, каката щеше да е просто ценен човек за Ферит, предпоследно. Мъжът до Сейран е все още с неизвестен статут.
Спойлерите всеки ден стават по-гадни от предишния. Чакам фраговете, ако има дори малка вярна част от тези спойлери, не знам на какво се надяват.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 17:01 от MysteryG

# 228
Абе видят ли се веднъж Сейран и Ферит и другите двамка ще увяхнат, ако са с грешния статут и имат други мераци. Невъзможно е нашите двама да стоят далеч един от друг. 🥰

# 229
Целта е постигната Хаосът е пълен  На всеки 2 часа се спускат  нови спойлери Няма смисъл да се вярва на нищо Даже фрага няма да е разбираем много Има уловка в цялата картина Освен да гледаме , иначе няма как да разберем Grinning

ОГМ как не спусна нито 1 спойлер за филма с Мерт Тук валят на парцали Joy И всички знаем защо Grinning

# 230
Джули, нищо няма да споделя, кусура бакма Grinning За мен тези спойлери са абсолютно измислени и нелогични.

Ааа ще споделя този от снимката която пуснах, защото е явно, че е майтап

Сейран щяла да върне ялъто при условие, че Ферит прекара една нощ с нея. Щяла да му даде едни боксерки и да му каже да ги облече, чакала го ахахахах

# 231
Еве, твоята идея е много добра Stuck Out Tongue Winking Eye изпрати я до огм, току виж ни изненадат

Джули, нищо няма да споделя, кусура бакма Grinning За мен тези спойлери са абсолютно измислени и нелогични.

Сейран щяла да върне ялъто при условие, че Ферит прекара една нощ с нея. Щяла да му даде едни боксерки и да му каже да ги облече, чакала го ахахахах

# 232
  • Яко в Матрицата...
Нее, Феро да е в позицията на разменна стока 🤣🤣🤣 Това ще е интересно да се види. Но защо ли не вярвам да е истина.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 15:30 от Reni 🧿

# 233
Фраг тази вечер 😱😱😱

# 234
# 235

Аз бих гледала това Joy

# 236

Хахаха не вярвам Феро бей да се дърпа много. 🤣 Сейран толкоз се дърпа за кекс с Ферит, ама сигурно й е харесало много, щом поставя такива условия. 😂

# 237
Дичка, и аз съм със същото емоджи в момента хахахаха

# 238
След като в Х пуснаха новината, че тази вечер ще има фраг и пак се въодушевиха феновете. 😃

# 239
Дано не ни попарят  с вряла вода от фрага. Innocent

Общи условия

Активация на акаунт