Отговори
# 240
  • Яко в Матрицата...
Кой знае какво ще дадат, нали снимали сцени специално за фраговете Joy

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 15:34 от Reni 🧿

# 241
  • София
След като в Х пуснаха новината, че тази вечер ще има фраг и пак се въодушевиха феновете. 😃

От въодушевление големите акаунти се заключиха Joy

# 242

Ще се прераждаме от пепелта Thinking

# 243
След като в Х пуснаха новината, че тази вечер ще има фраг и пак се въодушевиха феновете. 😃

От въодушевление големите акаунти се заключиха Joy

Да вземат да се отключат, че ще изтърват купонЯ. 😃

# 244
На Емрулах ли да вярвам, на спойлерите ли, на видеата и снимките, които изтекоха от снимачната площадка 🤷‍♀️🤷‍♀️🙉🙉🙄🙄.
Останаха още няколко часа...
Дано всичко е било за добро!🧿🧿🧿🧿
Дано всичко е добре измислено и планирано за този нов сезон и да възкръснем като жар птица от пепелта!❤️❤️🧿🧿🧄🧄🧄🧄

# 245
  • София

Да вземат да се отключат, че ще изтърват купонЯ. 😃

Те са си в джаза, просто явно като са заключени не се отчитат ключовите думи. И никой не ги вижда, освен последователите им, които пък не могат да ги споделят. Не разбирам и аз много Joy

# 246
  • Яко в Матрицата...
Очаквам да излязат спойлерите на Бирсен - коренно променени Сейран и Ферит, с нови хора в живота си, продължили напред. Но явно се случва нещо, че пак трябва да се съберат и да се гледат в очите - работа ли ще е, имот ли ще е, отмъщение ли ще е... без значение. Ааа... и след първи епизод и рейтингите не очаквам логика в разказа.

# 247
Не знам за вас, но аз, не вярвам на Ембрулах. Когато  излезе фрага иконите му се разминават с видяното, поне през моята призма Rolling Eyes

# 248
  • София
То на Емрулах не знам някой вярва ли. Интересно ми е обаче това цитат от фрага ли е и кой го казва „Тогава нека светът изгори дори за малко надежда, нека се възродим от пепелта“
Иначе буря, слънце зад облаци и безоблачно... Но той пише наистина обратното на това, което се случва.

# 249
Питат го защо се възраждаме на всеки 10 серии Grinning

Джурджу днес намерила време да сподели танътъма на сериала, който режисира. Коментарите са ограничени Grinning

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 17:41 от Еванджелин

# 250
А за маслините не се спря да споделя! Как беше бремена костенурка ли?! 😂😂😂

# 251
  • София
Аз се чудя още ли снимат първа серия. От 10 дни са на сет. Явно ще заснемат втора частично и ще чакат събота, само така мога да си го обясня.
Миналата година имаха 3 цели заснети серии преди да започне сезонът, ако не се лъжа.

Мерт от днес

https://x.com/Migibenn/status/1832793493984473259

# 252
И под публикацията на Емрулах е страшничко! 🙄

# 253
Здравейте!  Heart
Мистери мерси за новата ни тема Flowers Rose Дано да я изпълним само с хубави новини и мисли  Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover
Новия трейлър тази вечер се надявам да е всичко онова което  ни се иска да е и да е на обратното и на спойлерите и на снимките от мола  Hands Pray   Flowers Four Leaf Clover   Hands Pray   Flowers Four Leaf Clover   Hands Pray   Flowers Four Leaf Clover
Имам надежда в трейлърджията ,че не ни лъжи  Hands Pray

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 18:20 от Eny87

# 254
Хванали са и Джем за снимка.

Общи условия

Активация на акаунт