Много харесвам сериала "Златно момче" и съм много щастлива, че в трети сезон най-накрая ще съберат Суна и Абидин - на мен лично тяхната любавна история ми е супер интересна! Нищо против нямах Кая - дори напротив - харесвам много Таро Емир, но в сериала се виждаше че Суна обича само Абидин, както и че Абидин обича само Суна!
Можеше Таро да остане и за него да намерят някоя готина партньорка, но явно така са решили - пожелавам му успех в бъдещите роли!
На мен лично ще ми бъде интересно как Суна и Абидин са се събрали отново и ще ми е интересно да проследя развитието на любовната им история, както и тази на героите им.
Аби вече е с различна визия, може би със Суна са се оженили - въобще не съм съгласна, че другите герои са безинтересни и зрителите нямало да им обърнат внимание. Именно затова и реших да пиша днес! 
Аз гледах "Златно момче" по БТВ Стори, и от няколко месеца ви чета! Дори когато мога гледам епизодите и по турския канал. Не съм писала до сега, защото за мен тук е трудно човек да изрази различно мнение от вашето! Наистина обсебването на някои от вас по Мерт и Афра и по Ферит и Сейран е огромно - до такава степен, че обиждате всеки друг около тях с грозни прякори. А най-лошото поне за мен е, че не признавате заслугите на останалите актьори в сериала!
За мен всички заслужават уважение за труда, който полагат! Разбира се, че Афра и Мерт са главни, но и останалите са не по малко ценни. 
Не пиша за да се заяждам, нито за да споря - всеки има право на мнение и на личен избор защо гледа сериала! Просто погледнато от страни е грозно подобно обиждане и поведение. Предполагам, че след коментара ми ще завалят обиди и плюене и по мой адрес - ще започне опит за оборване на думите ми и т.н. - ок - няма проблем, едва ли ще ви отговоря и едва ли ще пиша повече в темата. Просто заради подобни неща отдавна спрях да пиша из БГ Мама - ако го правя го правя доста рядко и то на места с хора, с които ми е приятно и когато имам свободно време за това.

Тук се търсят всякакви виновници за сюжета в момента - но истината е че виновни са само и единствено сценаристите на сериала! Актьорите играят това, което им кажат! Въобще не вярвам в глупостите, че Афра искала да има по-малко сцени с Мерт - каквото и да е положението им в момента - те са професионалисти! Ето, че Афра също сподели трейлъра! Представете си, че е имала работа и е нямала възможност в момента. Пък и не всеки е длъжен да споделя неща - това не значи, че не се вълнува от сериала - все пак това е тяхната работа и всички актьори са там, за да радват зрителите и очакват подкрепа от тях - а не оплюване!

Положението на новите актьори не е за завиждане въобще - но хейта по Пелин Акил още преди да сте я гледали ми идва малко в повече. Аз съм я гледала в други сериали и тя въобще не е безизвестна актриса - ама била Кака, ама била Леля - жената е изключително красива и въобще не е стара! Пелин Акил има стабилно семейство - мъжат й е страхотен - двамата са невероятна двойка, имат и 2 деца момичета близначета! Тази жена не е тръгнала да краде чужди мъже - спокойно няма да краде Мерт. В това че си е направила селфи с него не виждам нищо лошо - имаше и стори видео с Гьозде - Гюлгюн! Освен това едно вметване - Пелин Акил обича да споделя неща в социалните мрежи - следвам я от години още след като си партнира в един сериал с моят любим актьор Берк Октай! А това, че си викнала журналисти да се хвали за това че ще партнира на Мерт е меко казано смешно - как разбрахте че тя ги е викнала? Може да си го помислим ако е някоя новоизлюпена, но Пелин Акил подобно на други известни имена в Турция също често е следена от пресата там! Аз доколкото видях Бирсен пусна новината преди да спрат Пелин за интервю - т.е. журналистите вече разбирайки че ще играе в Рибарчето - са я причакали! Ама казала, че ще е партньорка на Мерт - ами да в началото - но не е казала че ще смени Афра и не мисля, че се прави на повече от нея! Още като разбрах, че Пелин Акил влиза в сериала и ми стана ясно, че ще пуска различни снимки и клипове от сета - тя обича да го прави - не е за да си прави реклама, а защото така е свикнала и го прави с години! А вече кой искал да се снима е едно - кой не искал друго - може пък Афра и Мерт да не са искали да позират заедно на този етап, за да не започнат пак феновете да откачат!

Аз много се радвам и се възхищавам на уникалното семейство на Пелин Акил Алтан и Анил Алтан - имат невероятна хармония, вижда се любовта между тях - както и любовта към прекрасните им дъщерички! Ето една тяхна снимка и видео ...

https://www.instagram.com/p/C4lIwQBtPOe/
Сега по темата - Мерт и Афра са страхотни актьори и играят ролите си отлично! И Ферит и Сейран допускат своите грешки в един или друг момент - за мен лично повдението на Ферит на моменти е под всякаква критика. Едва ли една себеуважаваща се жена би търпяла дълго подобно поведение, но Сейран успя! Няма да навлизам в спорове кой е по виновен от другия - за мен по-големият виновник като цяло е Ферит - и през първи и през втори сезон имаше моменти, в които той много нараняваше Сейран и тя не спря да страда - в други моменти Сейран се държеше зле и Ферит страдаше! В случая сега си мисля, че Сейран е направила така, че да отдалечи Ферит от себе си, защото й е предстояло дълго лечение, защото е загубила надежда за живота и не е искала Ферит да страда с нея - отблъснала го е за негово добро!
Другият вариант е, защото тя знае че след подобно лечение може би после няма да може да има деца - и не иска да обрече Ферит на това да остане без така мечтаното от него дете! Затова се държи така и го отблъсква.
Въобще не мисля, че Суна има нещо общо в случая - лесно им е на някои хора да плюят по Суна и все тя да им е виновна за всичко! И в Х и къде ли не все ще се намери някой който да търси друг виновник заради постъпките на Сейран или на Ферит! - а в случая не мисля, че някой друг е причина за раздялата им! Това е решение взето от Сейран. Да Суна направи много грешки, но за щастие отново се върна към тази Суна, която беше в първи сезон - Суна, която безкрайно обича сестра си и би дала живота си за нея - Суна, която обича своя Абидин! И аз лично се радвам да видя, че Суна и Абидин са останали до Сейран по време на лечението - вижда се, че тя я подкрепя през цялото време!
Предполагам, че за щастие след скока от 2 години Сейран се е излекувала - според мен въпросния Синан е бил пациант в болницата също като нея - дори ги има на една пейка там! Може да са се сближили и да са станали приятели - може той да опитва да й помогне! Може предложението за брак да е техен общ план, за да видят как ще реагира Ферит на новината - а може и думите дето Сейран казва, че чака Ферит и той не идва да са още в болницата! Фрагманите са объркващи и често непоследователни.
Но след като го е отблъснала така - няма как да чака да дойде - макар, че предишния Ферит едва ли би се отказал така лесно! Може би вече се е примирил и мисли, че ако е до нея само ще я нарани. Той сигурно си има връзка с Дияр, гадно е че я е завел и в стаята им със Сейран. Той не мисля, че е стойл кротко - но ще видим! Едно е сигурно - като се видят Сейран и Ферит чувставата им ще се върнат - те дори не са си тръгвали, но са били заровени дълбоко в сърцата им - но сега може да се преоткрият и да започнат на чисто. Така отново ще видим голямата любов на Ферит и Сейран! Според мен ще е интересно и трябва да се даде шанс на новия сезон а не само да се критикува, плюва по този и онзи и прочие. Разбира се това е мое мнение. 
Ени, Юле - вас винаги ви чета с удоволствие!