Отговори
# 435
Здравейте! На мен лично любимците в сериала са ми Берил и Ерсин - Суна и Абидин! Супер щастлива съм, че Берил и Ерсин се ожениха и в реалния живот - уникална двойка са! Пожелавам им много щастие, любов и прекрасни моменти - нека да бъдат заедно цял живот и да се обичат все така силно. А по-натам да си имат и прекрасни дечица! Sparkling Heart Revolving HeartsHugHeart EyesHands PrayHands PrayHands Pray

Много харесвам сериала "Златно момче" и съм много щастлива, че в трети сезон най-накрая ще съберат Суна и Абидин - на мен лично тяхната любавна история ми е супер интересна! Нищо против нямах Кая - дори напротив - харесвам много Таро Емир, но в сериала се виждаше че Суна обича само Абидин, както и че Абидин обича само Суна! Hug Можеше Таро да остане и за него да намерят някоя готина партньорка, но явно така са решили - пожелавам му успех в бъдещите роли! Simple Smile На мен лично ще ми бъде интересно как Суна и Абидин са се събрали отново и ще ми е интересно да проследя развитието на любовната им история, както и тази на героите им. Heart Аби вече е с различна визия, може би със Суна са се оженили - въобще не съм съгласна, че другите герои са безинтересни и зрителите нямало да им обърнат внимание. Именно затова и реших да пиша днес! Wink

Аз гледах "Златно момче" по БТВ Стори, и от няколко месеца ви чета! Дори когато мога гледам епизодите и по турския канал. Не съм писала до сега, защото за мен тук е трудно човек да изрази различно мнение от вашето! Наистина обсебването на някои от вас по Мерт и Афра и по Ферит и Сейран е огромно - до такава степен, че обиждате всеки друг около тях с грозни прякори. А най-лошото поне за мен е, че не признавате заслугите на останалите актьори в сериала! Thinking За мен всички заслужават уважение за труда, който полагат! Разбира се, че Афра и Мерт са главни, но и останалите са не по малко ценни. Simple Smile

Не пиша за да се заяждам, нито за да споря - всеки има право на мнение и на личен избор защо гледа сериала! Просто погледнато от страни е грозно подобно обиждане и поведение. Предполагам, че след коментара ми ще завалят обиди и плюене и по мой адрес - ще започне опит за оборване на думите ми и т.н. - ок - няма проблем, едва ли ще ви отговоря и едва ли ще пиша повече в темата. Просто заради подобни неща отдавна спрях да пиша из БГ Мама - ако го правя го правя доста рядко и то на места с хора, с които ми е приятно и когато имам свободно време за това. Simple Smile

Тук се търсят всякакви виновници за сюжета в момента - но истината е че виновни са само и единствено сценаристите на сериала! Актьорите играят това, което им кажат! Въобще не вярвам в глупостите, че Афра искала да има по-малко сцени с Мерт - каквото и да е положението им в момента - те са професионалисти! Ето, че Афра също сподели трейлъра! Представете си, че е имала работа и е нямала възможност в момента. Пък и не всеки е длъжен да споделя неща - това не значи, че не се вълнува от сериала - все пак това е тяхната работа и всички актьори са там, за да радват зрителите и очакват подкрепа от тях - а не оплюване! Relaxed

Положението на новите актьори не е за завиждане въобще - но хейта по Пелин Акил още преди да сте я гледали ми идва малко в повече. Аз съм я гледала в други сериали и тя въобще не е безизвестна актриса - ама била Кака, ама била Леля - жената е изключително красива и въобще не е стара! Пелин Акил има стабилно семейство - мъжат й е страхотен - двамата са невероятна двойка, имат и 2 деца момичета близначета! Тази жена не е тръгнала да краде чужди мъже - спокойно няма да краде Мерт. В това че си е направила селфи с него не виждам нищо лошо - имаше и стори видео с Гьозде - Гюлгюн! Освен това едно вметване - Пелин Акил обича да споделя неща в социалните мрежи - следвам я от години още след като си партнира в един сериал с моят любим актьор Берк Октай! А това, че си викнала журналисти да се хвали за това че ще партнира на Мерт е меко казано смешно - как разбрахте че тя ги е викнала? Може да си го помислим ако е някоя новоизлюпена, но Пелин Акил подобно на други известни имена в Турция също често е следена от пресата там! Аз доколкото видях Бирсен пусна новината преди да спрат Пелин за интервю - т.е. журналистите вече разбирайки че ще играе в Рибарчето - са я причакали! Ама казала, че ще е партньорка на Мерт - ами да в началото - но не е казала че ще смени Афра и не мисля, че се прави на повече от нея! Още като разбрах, че Пелин Акил влиза в сериала и ми стана ясно, че ще пуска различни снимки и клипове от сета - тя обича да го прави - не е за да си прави реклама, а защото така е свикнала и го прави с години! А вече кой искал да се снима е едно - кой не искал друго - може пък Афра и Мерт да не са искали да позират заедно на този етап, за да не започнат пак феновете да откачат! Rolling Eyes

Аз много се радвам и се възхищавам на уникалното семейство на Пелин Акил Алтан и Анил Алтан - имат невероятна хармония, вижда се любовта между тях - както и любовта към прекрасните им дъщерички! Ето една тяхна снимка и видео ... Sparkling Heart

https://www.instagram.com/p/C4lIwQBtPOe/

Сега по темата - Мерт и Афра са страхотни актьори и играят ролите си отлично! И Ферит и Сейран допускат своите грешки в един или друг момент - за мен лично повдението на Ферит на моменти е под всякаква критика. Едва ли една себеуважаваща се жена би търпяла дълго подобно поведение, но Сейран успя! Няма да навлизам в спорове кой е по виновен от другия - за мен по-големият виновник като цяло е Ферит - и през първи и през втори сезон имаше моменти, в които той много нараняваше Сейран и тя не спря да страда - в други моменти Сейран се държеше зле и Ферит страдаше! В случая сега си мисля, че Сейран е направила така, че да отдалечи Ферит от себе си, защото й е предстояло дълго лечение, защото е загубила надежда за живота и не е искала Ферит да страда с нея - отблъснала го е за негово добро! Thinking Другият вариант е, защото тя знае че след подобно лечение може би после няма да може да има деца - и не иска да обрече Ферит на това да остане без така мечтаното от него дете! Затова се държи така и го отблъсква. Smirk Въобще не мисля, че Суна има нещо общо в случая - лесно им е на някои хора да плюят по Суна и все тя да им е виновна за всичко! И в Х и къде ли не все ще се намери някой който да търси друг виновник заради постъпките на Сейран или на Ферит! - а в случая не мисля, че някой друг е причина за раздялата им! Това е решение взето от Сейран. Да Суна направи много грешки, но за щастие отново се върна към тази Суна, която беше в първи сезон - Суна, която безкрайно обича сестра си и би дала живота си за нея - Суна, която обича своя Абидин! И аз лично се радвам да видя, че Суна и Абидин са останали до Сейран по време на лечението - вижда се, че тя я подкрепя през цялото време! Hug Предполагам, че за щастие след скока от 2 години Сейран се е излекувала - според мен въпросния Синан е бил пациант в болницата също като нея - дори ги има на една пейка там! Може да са се сближили и да са станали приятели - може той да опитва да й помогне! Може предложението за брак да е техен общ план, за да видят как ще реагира Ферит на новината - а може и думите дето Сейран казва, че чака Ферит и той не идва да са още в болницата! Фрагманите са объркващи и често непоследователни. Thinking Но след като го е отблъснала така - няма как да чака да дойде - макар, че предишния Ферит едва ли би се отказал така лесно! Може би вече се е примирил и мисли, че ако е до нея само ще я нарани. Той сигурно си има връзка с Дияр, гадно е че я е завел и в стаята им със Сейран. Той не мисля, че е стойл кротко - но ще видим! Едно е сигурно - като се видят Сейран и Ферит чувставата им ще се върнат - те дори не са си тръгвали, но са били заровени дълбоко в сърцата им - но сега може да се преоткрият и да започнат на чисто. Така отново ще видим голямата любов на Ферит и Сейран! Според мен ще е интересно и трябва да се даде шанс на новия сезон а не само да се критикува, плюва по този и онзи и прочие. Разбира се това е мое мнение. Flowers Hibiscus

Ени, Юле - вас винаги ви чета с удоволствие! Hug

# 436
Момичета, очакваме началото на 1. сезон в Петък! Това е прекрасно! А дали знаете с колко закъснение ще се появи в сайта с английските субтитри?

# 437
Май на другия ден излизат английските субтитри. Не следя, който знае да каже.

Днешните снимки от плажа са стари, от предложението за брак Hands Metal

# 438
Джулия, благодаря  за хубавите думи.
Мина до някаква степен гнева ми.
Да си припомним добрите времена, когато Сейран и Ферит  не бяха подменени с нови от сценаристите.
В инстаграм коментарите не са вдъхновяващи. Попаднах на един,че тази новата геройня, ще бъде като голяма сестра за Ферит. Стана ми много смешно, хората са много отчаяни.  Явно не могат да повярват на очите си и се чудят как да си помогнат с приемането.  Със сигурност някоя от вас има брат  и  ще потвърди,че не се мятат така върху дивана, да си играят на чичо доктор :smiley

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 14:52 от Nina_Richi

# 439
# 440
Харесва ми да чета различни мнения.  Интересно ми е , как някои съфорумки пишат , че очакват  обиди и плюене по техен адрес след изказано мнение . Аз в тази тема лични нападки досега не съм срещала.
Да , обсъждаме актьорите, спорим, защитаваме различни позиции  , но това е целта на темата. Харесваме различни двойки - на мен повече ми харесваха  Суна и Кая  , а Абидин изобщо не ми  е подходящ за Суна /дори и в реала/.
"Забавно" ми е да чета за семействата на актьорите. Някои хора са толкова "близки" с тях , че се опитват да ме убеждават , какви стабилни семейства имат. Е , и за семейството на Пелин А. се пишеше скоро в пресата , дори се говореше за раздяла /не твърдя че е истина/.
Но.... изобщо не ме интересува личния живот на актьорите. Това не ми е критерии за  таланта им или за интелекта им.
Харесвам си темата от ден 1 -ви. Пиша си с удоволствие , когато желая и  имам време и определено  никой не е "плюл" по мен.
Който желае , е добре дошъл , без предубеждения и предварителни нагласи , кой и  какво  щял да направи.
Имайте мнение  и си го отстоявайте.

Любимата ми визия на Афра !

# 441
Здравейте,

Не знам за вас, но аз съм с едно чувство на неизвестност, на страх, което в другите
сезони го нямах.
Развитието на сценария ми се вижда като нещо, което е пресилено и неестествено.
Може би от снимките зад кадър ми се допълва това настроение. И Мерт и Афра се
държат много странно на сета. Сякаш са пренапрегнати и ми се струва на моменти
дори изпълняват сцените с нежелание и без живец.
Дали това е отражение на личните им отношения или несъгласието да изпълняват
това, което сценаристите им казват не ми е ясно.
А, за партньорите им участието в този вървежен сериал, с тези популярни артисти е
звезден момент в кариерата им и това се вижда на пръв поглед. Щастливи и усмихнати са.
Не селфи, не меткане на дивана, не радост от предложение за женитба, не разхождане
с хванати ръчички, на всичко ще бъдат съгласни, за да имат роля до тези имена.
И все пак, ако личните отношения в реала окажат влияние в проекта, това няма да е добре.
Ще очаквам с нетърпение петък, за да си отговоря поне малко на въпросите, които от
един фрагман се поставиха.

# 442

Ммм това мисля и аз откакто гледах фрага 15 пъти подред..има нещо😕
Никой не казва, че са разведени, в предния сезон Сейро я гласяха да я омъжват, но нямаше официален развод, ще видим и това.
Притеснява ме, че Сейран на пейката изглежда, че е в психиатрия..по - скоро прилича на луда Sad

# 443
Ако не друго поне Шнура ще е доволен.

# 444
Аз пък не видях във фрагмана да не си играят ролите добре.Напротив Мерт е в стихията си,Афи също с нищо не показа че не харесва Джем.За нея специално за погледа и като му предложи да се оженят,ами какъв да е? Тя обича Ферит...това е.Дали личните им отношения щели да влияят на сезона?Аз от видеата видях едно...тия двамцата са влюбени,Мерт постоянно сядаше такс,че тя да е пред него,постоянно я търсеше с поглед.Афи когато беше сама също,но бременната костенурка я беше налазила и постоянно беше с нея.Това видях аз.Дядо ти Абдулджелил защо харесва постоянно снимки и на двамата,защото знае нещо.Другото което мисля,защо може да са напрегнати...ами ти ако си влюбен,би ли искал жената която обичаш,да се натиска с друг,па макар и да ти е колега актьор,същото важи за Афи.Аз съм твърдо отбор Делулу.Не харесвам Ферит ноооо...Мерт е лудо влюбен в Афи Heart Не знам защо се инсценира тази раздяла,може наистина заради тъпия сезон.А,и още нещо тоя Сезер Аръджъ,след отследването дни наред не хареса на Афи снимките...пояснение ли получи,що ли,след седмица чак и сега си ги харесва.Съжалявам че съм тъпа и докато зяпах в захлас,не видях страницата която  беше публикувала две снимки от началния сет в Шиле..Афи на пейка сама в горичката и братята на Мерт вървят по пътеката.Е не мога да ги намеря...

# 445
  • София
Миналата година промото за сезона е имало 1,8 милиона гледания на 13-тия час. Не ми се рови за първия фраг, но мисля, че бяха повече гледанията. Сега на 18-тия час има 1,6 милиона гледания този фраг. В Х има много малко харесвания. В инстаграм лаковете на фрага няма да стигнате тези на тийзъра. Та не знам дали са доволни.

Има слух, че в момента Афра пак снима в мол с новия. Не е ясно дали е ревизия или продължение, това последно писа девойката

https://x.com/israkull/status/1833128874034491656

# 446
Момичета,  има ли превод но трейлъра ?

# 447
Много ми е сладко да Ви чета как се опитвате да защитите действията на Сейран
Ама болна била,та затова имала право да бъде егоист
И какво-значи да нараняваш човека,който те обича повече от себе си,от живота си е редно,след като си болен?
Дали желанието да го "спасиш" не е по-нараняващо от това той да те загуби?
Ферит преживя смъртта на своите любими брат и баща/нищо,че бащата възкръсна глупаво после/,преживя загуба на дете,което смяташе,че е негово....
Нима,ако го питат какво иска, няма да поиска да бъде докрай със Сейран?Вместо да бъде прогонен като ненужна вещ?
Нямам оправдание и не смятам,че има такова

Но,наистина,по-добре е да коментираме в момента,в който свърши серията в петък
Надявам се на повече яснота,защото тази,която има не  е достатъчна да се разберат някои действия

Roxis,първо добре дошла
Много е мило,че се присъединяваш към нас ,
но не е мило,че веднага влизаш с критика към списващите в тази тема
Някак не е редно за добре дошла да започнеш да критикуваш както нас,които имаме собствени мнения,така и патроните на темата
Хубаво е,че имаш друго мнение,аз например почти винаги съм контра на някой от момичетата тук
Но,не очаквай,че ще приемем добре критики и размахване на пръст
Като искаш,направи си друга тема,пиши си в нея за Суна,за Абидин,за Пелин,за Буче....
Тук патрони са Афра и Мерт

# 448
Изгледах тръйлъра и само по картинките разбрах, че май ще бъде много драматично и май пак Сейро ще е в основата на раздялата, както винаги. Хубаво е, че за Ферит са намерили дойстойна и красива партньорка. Не е честно само Сейран да си има някого нов. Но пък партньорката е доста привлекателна. Ще става интересно.

# 449

Ммм това мисля и аз откакто гледах фрага 15 пъти подред..има нещо😕
Никой не казва, че са разведени, в предния сезон Сейро я гласяха да я омъжват, но нямаше официален развод, ще видим и това.
Притеснява ме, че Сейран на пейката изглежда, че е в психиатрия..по - скоро прилича на луда Sad

Не знам дали Сейран е в лудница, но ако продължават в същия дух, може ние оттам до догледаме сериала, ако ни разрешат!

Общи условия

Активация на акаунт