Отговори
# 465
  • София
Дано само не снимат Сейран и Синан как си купуват брачни халки. 🥴

Те може и това да правят, но не изглеждали близки, което върви към теорията, че всичко е игра.

# 466
Ферит с Пелин и Ферит със Серан трябва ли да бъде сравнен?
Връзка ли има той със Сейран?

# 467
  • Яко в Матрицата...
Дано само не снимат Сейран и Синан как си купуват брачни халки. 🥴
Май точно това правят Joy

# 468
Колкото и да се сърдим, сценарият изисква те пак да се разделят,  иначе няма да има и 3ти сезон. Около какво ще се върти действието ако са заедно? Смърт на близките може би. Но нали трябват актьори  , за да има филм.

# 469
Спред мен сериалът неслучайно се казва 'Златно момче'. И Ферит, и Сейран са главни герои, но този който е в центъра на всичко и който е локомотивът на тяхната любов е ФЕРИТ!!! Колко пъти се разделяха по вина на Сейран, колко пъти той намираше пътя пак до нея, не се отказа и за миг, способен беше да даде живота си за Сейран. В света на Ферит Сейран е на първо място. За Сейран не мога да кажа същото, по логиката а нейните действия тя слага на първо място майка си, сестра си дори този насилник баща й пред Ферит. Ферит показва на всички нас какво означава истински да обича еди мъж, без условия и без пречки. Той би откраднал света за нея.

Ама Сейран на финала на втори сезон не си ли преподреди приоритетите? Там Ферит вече беше на първо място със сигурност.  Но увлечени в догадки и свикнали вече на всякакви хватки от авторите на сериала, май забравихме за "възкресението" на Орхан. Няма ли поне накратко да ни разкажат как се е случило? Все пак такива неща не стават всеки ден.

# 470
Аз пък, четейки ви се възхищавам как намирате логика в изградените образи, че да ги анализирате. Значи, аз по-нелогично изградени образи не съм виждала!
 Чакам серията, амааа с едни никакви очаквания, само съм сигурна, че на края на епизода ще ни е яд, от тъпотиите, които ще са надробили, дано не съм лош пророк де, но така ги виждам аз нещата. Rolling Eyes

# 471
.  Но увлечени в догадки и свикнали вече на всякакви хватки от авторите на сериала, май забравихме за "възкресението" на Орхан. Няма ли поне накратко да ни разкажат как се е случило? Все пак такива неща не стават всеки ден.

Колкото ни разказаха нещо за онзи гроб в гората, в който падна жертва изнудвача на Асуман Grinning
Така и не разбрахме, какво се случи там и как трябва да подхождаме към героинята след това- убийца ли стана, не ли... Маловажно  Smirk

# 472
Не се преснима нищо До заснема се Grinning

Скрит текст:
Като толкова на някои не им харесва обсебването с главните герои на сериала , могат да напишат мнението си например за П.А още като я обявиха в кастинга Не да чакат реакцията на  пишещите  2 год в темата  и после да идват да вменяват вина

https://x.com/Ozgee_ce/status/1833171322945368245

Heart EyesHeart Eyes

# 473
Гюнгер е отишъл да си получи наградата!

# 474
Белче, това не са ли наградите, на които са наградени нашите?

# 475
Тези са Еве! И нашите и Дирен са наградени, но дали ще отидат не знам!

# 476
Афра нали на сет, няма да отиде. Мерт почивал днес, може той, ама не вярвам.
Гюнтер е награден за най-добър сценарист Sunglasses

Гюлдияр е там Heart

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 19:52 от Еванджелин

# 477
Гюлдиар е там!

# 478
Още много успехи на Афра и Мерти 👏👏Пожелавам им всичко най-хубаво за тях, за тези двама специални хора.
Днес наградите на „Кино и сериали Film-San за 2023 г. –“ ще обявят победителите:
Най-добрият телевизионен сериал за годината: #YaliCapkini
Най-добрият актьор на годината: #MertRamazanDemir
Най-добрата актриса на годината: #AfraSaraço #lu,
Най-добрият вторичен актьор: #DirenPolato atoulları,
Най-добрият сценарист на годината: #MehmetBarışGünger

# 479
Аз искам да попитам нещо .. може и аз да не съм разбрала или да е от смяната на сценаристи и т.н .. уж Сейран не беше болна, а бременна .. болната беше Пелин ( нали има името й на един от листовете пред лекаря) .
Светнете ме , моля , че нещо не съм разбрала или съм изпуснала нещо😀

Общи условия

Активация на акаунт