Отговори
# 525
Ето го! Пак творчество от фенове! 😂😂😂

Четох един арабски акаунт в Х - пожелава банкрут на шнура и никога повече да няма успешни проекти Grinning

# 526
https://x.com/ygmurdem/status/1833458209362772249
И сега искат да ни убедят, че когато Сейран е стигнала до смъртта, така се е променила, че това си е отишло.

# 527
# 528
  • София
Ще снимат сватбата на Абидин и Суна, нали като започнаха снимките Мерт не се беше прибрал. Още тогава писаха, че ще се доснима. Явно Абидин му даде покана. Вчера в мола купували пръстени за тях.
Много смела ще излезе тази продукция да омъжи Сейран за друг във втора серия.
Мистери, във фрага Абидин и Суна носят брачни халки, а не годежни. Значи сватбата е минала. Абидин от плажа е отишъл при Ферит и му каза, че Сейран се е върнала. Въпросът е, как хем не знае, хем е ходил на сватбата, на която е Сейран? Освен това писаха, че в мола Сейран и Синан са си избирали пръстени галиба Thinking Луди въпроси препускат из главата ми Grinning

Аз видях снимка, на която Суна дори не носи пръстен. А това, че гледали за АбСуна вчера го писа девойката, дето беше в мола.
Но ако са решили да женят Сейран, да са живи и здрави.

# 529
Гледах трейлъра пак, на дясната ръка са пръстените. Объркала съм се, сгодени са били само. Може Абидин да е занесъл покана за сватбата, а Ферит да е отишъл тайно, за да види Сейран.

# 530
Не знам,момичета.Може да съм имала по-големи очаквания от сезон 3.Но толкова ли е трудно да се напише сценарий с драма,където двамата ГГ да са заедно?Непременно ли трябва да има трети страни за да сме "драматични"?В сезон 2 не ни ли показаха достатъчно драма с "бивши"?Говорим за разкриване на вътрешния свят на ГГ и причините които са ги довели до вземането на такива важни и съдбоносни решения.Питам се,дали с вкарването на един куп нови персонажи,нови партньори,нови разводи и нови сватби ще успеят да ни разкрият тия "вътрешни светове"?Едва ли.Според мен,дори и Сейран да не изпитва чувствата към Синан каквито са към Ферит,но въпреки всичко му предлага брак,няма ли да е несправедливо към него?Така лесно ли се вземат такива решения?А очакванията на отсрещната страна не са ли важни?За да се реши и отсрещната страна на такава стъпка не означава ли,че изпитва чувства и очаква същото от партньора си?Каквито и да са мотивите за вземане на такива решения,без да съществува любов и привличане,няма ли да е несправедливо,егоистично към Синан,който и отговаря именно с любов,разбиране и себеотдаване и брака няма да е фиктивен според него? Защо само любовта на Ферит към Сейран ни вълнува,а не съчувстваме на Синан,че ще свърже живота си с човек,който на практика изпитва всякакви други чувства,приятелски ги наречете,съжаление го наречете,/ако се окаже,че и той е болен/,съпричастие го наречете,но не и любов и привличане,пък било то и само сексуално?Това ли ще заслужава той ако не се окаже поредния психопат?Ама Сейран нямало да консумира брака си със Синан.Поредната глупост и клише.Значи Синан ще се ожени за нея и то по нейно собствено желание и предложение,ще очаква пълноценно семейство,ще я обича и ще си спи кротко на "диванчето"?Защо?Защото знае,че тя още не е готова за този брак и обича друг?Поредната глупост и клише.Но,от друга страна,ако все пак,Сейран се реши да консумира този брак,пиши драгия турски зрител "бегал" и зануляване на сериала.Става и безмислено да ги събират с Ферит.Изтриват се и първи,и втори сезон,всичко показано ни до тук.Или отново ще гледаме по 5 мин. екранно време за да се срещат ГГ,да се ругаят и си доказват колко са щастливи един без друг,да се косим колко е добричък Синан и колко гадни са Ферит и Дияр,защото се "натискат" в стаята на Ферит.Това,със стаята ми прилича повече на сцената със стола на Фуат.Значи Сейран може да се жени за някого си и да живее под един покрив с него,а пък за Ферит е гадно да води новата си приятелка в стаята.Защо?Нали са взели решение за нов живот и нови хора.Какво значение има къде ще живеят Ферит и Дияр.Стаята на Ферит музей ли ще я правят?И ако я направят такава в "чест" на какво и защо ще я правят?Според мен,вътрешния свят на героите може да се разкрие само тогава,когато между тях съществува любов,доверие,изцяло споделяне на вътрешни страхове,психологически травми и дори доста прозаични злободневни теми на едно семейство.Не със нови раздели,сватби,нови хора и консумиране или не на новите връзки.В тия турски сериали вече имам чувството,че тези разводи,сватби и неконсумирани връзки са като за "добро утро".Много "разбиращи и добрички" са тия турски мъже,бе.То направо на човек да му се прииска да си се ожени за турчин.Ей затова ми хареса Ферит.Въобще не беше типичния турски персонаж от турските дизита.Беше си момчето с всички качества и недостатъци.Затова ми хареса и Сейран.Въобще не беше онова типично "добричко и послушно" девойче което търпи да я правят на глупачка и въпреки всичко,тайно да въздиша по натрапения и съпруг.А драгия турски зрител явно е "уморен" от почти еднаквите сценарии на турските дизита и затова рейтингите не са високи.Всички знаем,че тази година не се снимаха летни сериали,"еднодневки" както ги наричам аз,зимните пък бяха сведени до минимум защото имало криза във филмовата индустрия на Турция.Ами ще има като се снима "на килограм" и се залага на едно и също,предложено само с различни актьори.

# 531
Нека не се задълбочаваме много в това кой какво бил казал, защото се оказва, че това няма особено значение за по-нататък. А относно пристрастяването имаше питане и се сещам, че се включих по-късно в гледането и в темата съответно и в един момент трябваше да наваксам с пропуснатите епизоди и като се почна едно непрестанно гледане, а имах тогава малко повече време. Просто не можех да спра, особено на епизодите от 1 сезон. Но после ми мина, за което ценен принос имат и сценаристите естествено! Така че и пристрастяването в най-крайните му форми е до време може би.

# 532
Гледах трейлъра пак, на дясната ръка са пръстените. Объркала съм се, сгодени са били само. Може Абидин да е занесъл покана за сватбата, а Ферит да е отишъл тайно, за да види Сейран.

Добре де нали имаше снимки на сватба вече , когато Афра беше с красивата рокля
Имаше и снимка на украсена кола Мисля и Мерт се връщаше тогава Колко пъти ще ги женят

# 533
  • София
Явно утре ще разберем дали изобщо е вярна тази информация. Много теории пишат в Х. Представят ги като вътрешна информация. Вече наистина не мога да разбера каква е целта и толкова ли е важен този социален рейтинг.

# 534
KrasiAnna, явно ще доснимат сцената, няма да е сефте.

Момичета, какви чаршафи опнахте, само фантазирайки Joy Какво ли ще стане след серията Thinking

# 535
Сега остава да ни покажат и как Синан и Сейран си купуват брачни халки от магазина на "Сейфер".Това ще бъде топ сцената на сезон 3.

# 536

Момичета, какви чаршафи опнахте, само фантазирайки Joy Какво ли ще стане след серията Thinking

Аз пък се зачудих за дрехите на Сейран Във фрага ,когато прави предложението за брак е със същите дрехи и когато идва в имението ( от снимките вчера) Няма търпение след Ялъто бързо да се ожени или няма търпение бързо да им каже Joy Но пък Аби вече каза на Ферит Grinning

# 537
от официалния акаунт на сериала
https://x.com/yalicapkinidizi/status/1833491798540354034

Четейки КрасиАна, се зачудих, лелята да не е казала, че ще даде имението, ако Сейран е омъжена Joy
Аби със същите дрехи ли е на брега и в имението?

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 16:20 от stasha_s

# 538
Наблягат на СейФер от канала,преди ми прави впечатление,че не наблягаха така.
Дано е за добро

# 539

Аз пък се зачудих за дрехите на Сейран Във фрага ,когато прави предложението за брак е със същите дрехи и когато идва в имението ( от снимките вчера) Няма търпение след Ялъто бързо да се ожени или няма търпение бързо да им каже Joy Но пък Аби вече каза на Ферит Grinning
И на мен ми направи впечатление това.Дали няма да види Ферит и Дияр на "диванчето" и да реши да си отмъщава,както го направи Ферит в сезон 1 с Пелин?Много плитко и глупаво ще бъде,а ние чакаме "променени" хора след срещата със "смъртта".

Общи условия

Активация на акаунт