Отговори
# 705
Харесва ми стила на Феро. С цайси винаги. Тип Джеймс Бонд.

# 706
  • София
За да има изобщо сватби, значи е имало развод .... отново. Ще я карат така явно "сватба-развод-сватби с други-разводи-сватба" .....последият да затвори вратата.

# 707
  • Манчестър

Тук явно е разрошил перчема(по-рано имаше снимки от сет)😂😂😂

# 708
Рени, честито и успех по-нататък
Ако знаят Сейфер/Афрам/ колко кратък е животът и колко бързо си отива младостта, няма да губят нито секунда в излишни страдания.
А Сейран,щом се е сблъскала със смъртта  не знам какво чака,а не си грабне любимия мъж и да бъде щастлива

# 709
За да има изобщо сватби, значи е имало развод .... отново. Ще я карат така явно "сватба-развод-сватби с други-разводи-сватба" .....последият да затвори вратата.

Важното е броят на сватбите да е по-голям от този на разводите! А Ферит в много неща може да бъде обвиняван, но не е от тези, които си оставят магарето в калта образно казано и за поведението му сигурно има някакво обяснение, което ще разберем в петък..

# 710
Всичко е въпрос на догадки в момента, ние имаме лимитирана информация от фраговете. Не Ферит е този,  който предлага брак на друга, а Сейран. Брак не се предлага толкова лесно, би трябвало да е добре обмислено действие. Аз във фраговете не видях Ферит да предлага брак. Освен това във фрага той е единственият с носталгична нотка към любовта им. Или се лъжа? И пак казвам,  това е в сферата на догадките. Епизодите могат да оборят и мен, и вас.

Разбира се, че докато не видим епизода, всичко е в сферата на догадките. Опитваме се да сглобим пъзел, без дори да знаем дали всички части са налични. Единственото, което придава някакъв смисъл на разсъжденията ни е, че изхождаме от нещо познато, а именно моделите на поведение на ГГ до сега.
Това предложение за брак и нас, феновете на Сейран, ни притеснява много и не намираме никаква логика. Аз вече писах, че не мога да си отговоря на въпроса на кому е нужен този брак и защо. Сейран, за разлика от Суна, не е от жените, които  искат да са омъжени на всяка цена. Дори напротив, за нея приоритет беше образованието. Още от първата серия ни внушават това. Суна се вълнунаше и то по един приятен начин, че ще се омъжва, нищо, че нямаше идея кой е кандидат женихът. Тя по-късно разбра името му и го изнамери в Интернет. В същото време Сейран се присмиваше на сестра си и просто не проумяваше какво е това желание за брак. И да, Сейран сега предлага брак, но не сме я видели да се въргаля по диванчетата с годеника (първи фраг), нито пък да е прекъсната от някого в момент на интимност (фтори фраг). Забелязахте предполага, че племенницата на Ифакат доста демонстративно почука на вратата, за да прекъсне гушкащите се гълъбчета. И сега въпросът за милиони: кое е по- сериозно прегрешение спрямо любимия? Думите или действията? Обръщаш някоя кака, но не и правиш предложение или правиш предложение, но никога не си се натискал с въпросния човек. Аз за себе си имам отговор. Отговорете си и вие, но го пречупете през личния си опит.
P.S. Правим уговорка, че може и нищо да не е такова, каквото сме го видели. Напълно е възможно и Ферит да е направил предложение и просто да ни е спестено. Ние не знаем тази жена каква му се явява. Какво пречи да му е годеница?!

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 22:42 от Fi79

# 711
А, Орхан Joy Joy Joy
Тъкмо се бях подготвила да негодувам тук, че питат Емре за АфРам, а не за новият сезон, който официално стартирахме. За неговото усещане и поглед, за героя му..., дали ще претърпи метаморфоза Grinning
Добре, че не са го питали Joy Истинският чапкънин в имението Joy

# 712
Всичко е въпрос на догадки в момента, ние имаме лимитирана информация от фраговете. Не Ферит е този,  който предлага брак на друга, а Сейран. Брак не се предлага толкова лесно, би трябвало да е добре обмислено действие. Аз във фраговете не видях Ферит да предлага брак. Освен това във фрага той е единственият с носталгична нотка към любовта им. Или се лъжа? И пак казвам,  това е в сферата на догадките. Епизодите могат да оборят и мен, и вас.

Разбира се, че докато не видим епизода, всичко е в сферата на догадките. Опитваме се да сглобим пъзел, без дори да знаем дали всички части са налични. Единственото, което придава някакъв смисъл на разсъжденията ни е, че изхождаме от нещо познато, а именно моделите на поведение на ГГ до сега.
Това предложение за брак и нас, феновете на Сейран, ни притеснява много и не намираме никаква логика. Аз вече писах, че не мога да си отговоря на въпроса на кому е нужен този брак и защо. Сейран, за разлика от Суна, не е от жените, които  искат да са омъжени на всяка цена. Дори напротив, за нея приоритет беше образованието. Още от първата серия ни внушават това. Суна се вълнунаше и то по един приятен начин, че ще се омъжва, нищо, че нямаше идея кой е кандидат женихът. Тя по-късно разбра името му и го изнамери в Интернет. В същото време Сейран се присмиваше на сестра си и просто не проумяваше какво е това желание за брак. И да, Сейран сега предлага брак, но не сме я видели да се въргаля по диванчетата с годеника (първи фраг), нито пък да е прекъсната от някого в момент на интимност (фтори фраг). Забелязахте предполага, че племенницата на Ифакат доста демонстративно почука на вратата, за да прекъсне гушкащите се гълъбчета. И сега въпросът за милиони: кое е по- сериозно прегрешение спрямо любимия? Думите или действията? Обръщаш някоя кака, но не и правиш предложение или правиш предложение, но никога не си се натискал с въпросния човек. Аз за себе си имам отговор. Отговорете си и вие, но го пречупете през личния си опит.
P.S. Правим уговорка, че може и нищо да не е такова, каквото сме го видели. Напълно е възможно и Ферит да е направил предложение и просто да ни е спестено. Ние не знаем тази жена каква му се явява. Какво пречи да му е годеница?!

По тази логика не пречи и Сейран да се е въргаляла с бъдещия си годеник,  но да ни е спестено. А по голямо действие от предложение за брак, аз не виждам, но здраве му кажи. Предложението за брак предвещава и въргаляне, и всичко останало, но здраве му кажи. Wink

# 713
Fi 79, aз ще ти отговоря като човек правил неща с различни мъже без капка , ама капка любов. Ей така за спорта го кажи, от скука...от любов към секса. Омъжих се за най- добрият си приятел 😆. Така съм си мислила- близък, разбиращ, подкрепящ...ами оказа се, че това е любовта. Почти 20 години сме вече заедно.  Та за мен да предложиш брак на " приятел" е по- голямото предателство от да се ч....с някой!

Аз съм отбор Ферит. Сейран е тази която винаги бяга. Време е и тя да е гонещата.

# 714
И сега какво излиза. АфРам се прибират супер щастливи от Испания и след 3 седмици, докато Афра е на планувано посещение в Америка се отследват. Прибира се тя, всичко мистериозно и бам Берил и Ерсин ще се женят. Идва сватбата, до последно всички се чудят Мерт ще отиде ли и о изненада, той отива последен. Афра е там от обяд, поканена от страна на булката.
Паралели и меридианите. Аз ще гледам откъси от тук нататък, ако си харесам нещо. Докато не ме убедят да гледам сериите на директното излъчване ще е така. И може да съм капка в океана, ама не съм сама.

Мистери , да не се тревожим излишно
Я виж на тази сватба ( дето Мерт прехвърча от Бали и се спусна директно на сета ) Ферит и мухата са  с едни и същи костюми Муцки направо Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз много искам да знам кога са снимали сцената със сблъсъка между Сейран и Ферит, дали наистина тогава или сега наскоро. Ако имаше кого да питам щях.🤭🤭

Мистери, кое те притеснява? Че всичко е планирано ли или нещо друго?

# 715
И сега какво излиза. АфРам се прибират супер щастливи от Испания и след 3 седмици, докато Афра е на планувано посещение в Америка се отследват. Прибира се тя, всичко мистериозно и бам Берил и Ерсин ще се женят. Идва сватбата, до последно всички се чудят Мерт ще отиде ли и о изненада, той отива последен. Афра е там от обяд, поканена от страна на булката.
Паралели и меридианите. Аз ще гледам откъси от тук нататък, ако си харесам нещо. Докато не ме убедят да гледам сериите на директното излъчване ще е така. И може да съм капка в океана, ама не съм сама.

С всеки изминал ден номерата на Шнура  личат от километри. 😄

# 716
Fi79 Много си ги обичам и двамата.И Ферит с качествата и недостатъците му,и Сейран с качествата и недостатъците и.Има ситуации в които Ферит е грешника,но и ситуации в които Сейран греши.Но аз си ги обичам именно такива.И праведници и грешници.Сейран сама каза пред психиатърката,че понякога се е отказвала,но Ферит никога не се е отказвал.Във всички случаи когато са се разделяли,Ферит никога не се е страхувал да отиде и вземе "фъстъчето" си да не забравяме,че дори и с цената на живота си.Не го видях нито за миг да трепне и уплаши от дулото на пистолета на Тарък,напротив,даже даваше кураж и на Сейран.Така,че в никой случай не можем да го наречем "страхлив хлапак".Разбит,разочарован,неуверен вече в чувствата на Сейран да,но в никакъв случай "страхлив".Щеше да е невероятно скучно ако беше праволинеен.И на мен не ми харесва "магарешкия инат" на Сейран,но си я обичам и  такава.В някои серии дори си мислех,че тя наистина обича да страда.Да предложиш на някого брак е наистина голяма стъпка.И точно тук аз не харесвам Сейран защото не е честна спрямо Синан.Тя го лъже.Мъчейки се да излъже себе си,лъже и другите.За сега само гадаем,но ако Синан е болен и тя му предлага брак само от съжаление,съпричастност,желание да направи дните му по -поносими,дали ще е добре?Не!Тя ще измъчва себе си,но и него!И имайки предвид това,което преживя в брака си не би трябвало да повлече друг човек в собствения си ад.От фрага се вижда,че тя никак,ама никак не е забравила Ферит.Знае,че когато го види,нищо няма да е същото както си го е планувала.Точно в тази ситуация Сейран е "страхливката".Тя и самата си го каза във фрага де."Истанбул за теб е Ферит!""Страхувам се!"Забравих да добавя,той не е "влюбен" в жена си,той "обича" жена си.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 23:15 от mimi 65

# 717
Горко му на новото момче да играе с Дирен (Кязъм) 😂😂😂
Мерт е свикнал 😂

Афра е разкошна, Рамо също 🔥

Аз ще гледам в петък само защото ми липсваха на екран ❤
Ще коментирам след това, ако не съм ядосана много 😂
От сега не харесвам тази Пелин.. като Буче ми идва..

# 718
Горко му на новото момче да играе с Дирен (Кязъм) 😂😂😂
Мерт е свикнал 😂

Афра е разкошна, Рамо също 🔥

Аз ще гледам в петък само защото ми липсваха на екран ❤
Ще коментирам след това, ако не съм ядосана много 😂
От сега не харесвам тази Пелин.. като Буче ми идва..
Шегата настрана,  но Дирем е великолепен актьор,  за мен той е един от най-добрите в "златно момче ". Наистина великолепно изиграва ролята си и това, което тя трябва да предаде.

# 719
Рени мерси за превода  Flowers Rose
Хареса ми фрага ,хайде да идва по-бързо петък  Simple Smile
Този Синан вече абсолютно не ми харесва,дано Кязъм да го набие като за начало и после Ферит за изпроводяк  Angry
Ама Кязъм какъв е боен самоооо Simple Smile Хич не се е променил ,но и Орхан и той си я кара по-стария начин явно Angry За Орхан имах надежди да се поправи, дано там да има някаква интрига ,че тая Бетюл доста нахакано го каза това за бременността Thinking

Общи условия

Активация на акаунт