ВРАЦА 4

• 31 744
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Ето няколко снимки, а пълната информация открих ето тук:http://www.gdi-city.com/vratza/show.php?action=show_adv&adv_id=345

# 91
Как сте моми4етаааааа Hug
Аз бях поиз4езнала, но това е защото малката е доста нервна и нямам време.Растат и зъби и знаете какво става.
НАдявам се да се прибера във Враца за 24 май  Praynig Кажете къде има място за непуша4и 4е да излизам с бебето на кафе ина4е в тоя дъжд какво да правя.Ако продължи да вали може и да не идвам.ХАйде поздрави от нас за вас   bouquet

# 92
това "училище" за бременни и родители ми прилича повече на лекарски кабинет. и то от скъпите...

относно мястото за непушачи - нали и аз питах преди време - не се пуши в заведението на хижата, защото се води детска сладкарничка.  Peace

# 93
Здравейте бъдещи и настоящи мами Laughing
Искам да ви попитам дали някоя от вас е посещавала д-р Махинова и какви са ви впечатленията от нея?
Аз съм бременна в края на 5 месец, и не съм много доволна от моята лекарка Cry
Бихте ли ми препоръчали някоя, при която евентуално бих могла и  да родя?
Благодаря ви предварително за мненията ви Laughing

# 94
  • Враца
Аз бих ти препоръчала д-р Кръстев..но ако държиш да е жена...другите да си кажат мнението!

# 95

Здравейте бъдещи и настоящи мами Laughing
Искам да ви попитам дали някоя от вас е посещавала д-р Махинова и какви са ви впечатленията от нея?
Аз съм бременна в края на 5 месец, и не съм много доволна от моята лекарка Cry
Бихте ли ми препоръчали някоя, при която евентуално бих могла и  да родя?
Благодаря ви предварително за мненията ви Laughing

Аз си държа на д-р Партовска, но не е към Здравната каса. Аз лично Махинова не я харесвам- много ми е груба. Ходила съм на прегледи при нея. Друга докторка, която е към касата е д-р Антимова

# 96
  • с/у ОколоМръсТното
а защо не при д-р Петкова?
Аз съм супер доволна от нея, но не мога за единия АГ преглед да си "долитам" всеки път. Затова минах тук на такъв. Само 98лв. ми струваше.

Sandy, браво, че се прибираш. И аз исках, но мъж ми имаше други желания... пък и как вали само...  ooooh! Дано за зарята да успеем  Praynig Толкова много я обичам, а вече сумати години не мога да я гледам на живо  Crossing Arms. То пък т.г. е петък и после пак се работи..  ooooh! УФ  Tired

# 97
Шани не ми викай браво за сега, 4е да не ми мине котка път Simple Smile Аз пък до сега нито веднъж не съм пропускала зарята ама тоя път може и да я пропусна  Cry

# 98
Много ви благодаря за мненията, ще мисля какво да правя Thinking Дано тоя път да не сгреша пак  Simple Smile

# 99
Здравейте
може ли и аз да се присъединя към вас , бременна съм в 4 месец вече

# 100
  • Враца
Добре дошла! Stelad   bouquet

# 101
# 102
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
  Здравейте момичета, извинявам се, че така грубо нахълтвам в страхотната ви тема, но 
ние от Сдружение настоящи и бъдещи майки се интересуваме как приемат децата във вашия град в детските кухни, яслите и детските градини и по-точно:
Кои деца са с предимство:
     близнаци
     деца, чийто по-големи братя или сестри вече са записани в същото заведение
     живеещи в квартала
     студенти
     деца с увреждания
     полусираци
     деца на родители с увреждания
                   военни
                   самотни родители
     Интересуваме се също кои деца ползват намаление от таксите и какво е то

Тъй като организираме кръгла маса по проблемите на близнаците на 19.06.2007г., спешно ни интересува какво е положението с приемането им и заплащането на таксите във вашия град. Ще сме ви благодарни ако попитате как стои въпроса във вашата детска кухня, ясла или градина.

Предварително благодарим.   Информацията, която получим ще използваме и за  бъдещи събития, касаещи тези проблеми. bouquet

За да не спамите темата излишно можете да отговорите и тук   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192341.0

# 103
може да е малко нахално но искам да ви разпитвам много, къде сте ходили на 3д,при кои сте раждали, дано не се натрапвам много smile3525

# 104
Добър ден на всички!Аз съм една латвийка,която вече 2 години и половина живея във Враца.Затова веднага извинявам се за грешки.Имам син на 2,10 годинки-Калоян.Искам да ви попитам за някакъв хомеопат във Враца.Ще съм много благодарна за съвети.Детето ми ненормално много боледува и дори никакви имуномодулатори не му помагат...

Общи условия

Активация на акаунт