ВРАЦА 4

• 31 747
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Добър ден на всички!Аз съм една латвийка,която вече 2 години и половина живея във Враца.Затова веднага извинявам се за грешки.Имам син на 2,10 годинки-Калоян.Искам да ви попитам за някакъв хомеопат във Враца.Ще съм много благодарна за съвети.Детето ми ненормално много боледува и дори никакви имуномодулатори не му помагат...

Аз знам само за д-р Енев, който е хомеопат. Координати не му знам, но ако никой друг не ти помогне, може да питаш в Аптека "Прима" /така мисля, че и беше името/ . Намира се на центъра към площад Ботев.

# 106
може да е малко нахално но искам да ви разпитвам много, къде сте ходили на 3д,при кои сте раждали, дано не се натрапвам много smile3525

stelad, разгледай тази тема отначало, може и предната и ще видиш кой къде е ходил на консултация, при кой е раждал. Писано е по въпроса, за това никой не пише отново. Peace
Добре дошла и лека бременност. Hug

Bubeto79, добре дошла. Лека бременност.Ако избереш д-р Партовска няма да сгрешиш. Peace

# 107
esmi, здравей! Аз съм Силвия, майката на Денис, Laughing Ние за сега не сме ходили на хомеопат, но както ти писа и rubi, знам че д-р Енев е хомеопат. Той е мой личен лекар. Като се събуди Дени ще проверя как е  GSM-а му и ще ти го напиша, ако никой друг не го знае. Целувки на Калоянчо. Hug

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 14:08 от Сиска

# 108
Здравейте,момичета.Натрапвам се във вашата тема с молба за инфо.От 12 юни ще почивам с малката във Вършец,в Тинтява 1.Кажете ми ако сте запознати(че питах мами от Вършец,но никой не отговори,нямат ли там нет newsm78) какви са условията в хотела,къде да намеря детска кухня,посочете ми заведения с добра кухня.Ще съм благодарна за всякаква информация,че спомените ми от Вършец са 20 годишни #Crazy

# 109
GSM-ът на д-р Енев е 0888/329-134.

glezan4e, не съм запозната с Вършец Simple Smile

# 110
   Мерси,Сиска за информация.Сега ще пробваме с "Аериус" сироп. И Киркова каза,че ако продължава да говори така в нос и ако ще хърка-ще ни прати на алерголог.Бреей,всичко правих,само да избегнем алергии...ще видим сега..може би хомеопат ще посъветва нещо различно...
 благодаря и на Руби за помощ Grinning Hug

# 111
  • Враца
Сиска...Дени расте с часове..толкова е станал сладък и каката ни ви вижда редовно  и ме осведомява... колко сте пораснали..  Wink

# 112
esmi, не се притеснявай. И ние сега обикаляме по алерголози, Дени продължава да хърка и да кашля сутрин. Станаха 3 месеца.  Confused

От понеделинк Дени започва яслата, дано не боледува много и се адаптира бързо Praynig

Марги, и Криси много е пораснал Heart Eyes Той как е?

# 113
  • Враца
Сиска... само не ме питай .Криси слуша ли....че косата ми се изправя..палав...чудо ....е и се бие..налита и не мисли..но това значи ,че е добре!  Wink

# 114
Привет!
Искам да ви попитам, знаете ли къде във Враца мога да си направя хормонални изследвания.
Предварително благодаря!

# 115
  • Враца
Привет!
Искам да ви попитам, знаете ли къде във Враца мога да си направя хормонални изследвания.
Предварително благодаря!
Имаш два варианта: единия е в Болницата, като там май правят хормони само 1 ден седмично, тоест ако не съвпада с деня, в който на теб трябва да ти вземат кръв, ще я съхраняват при тях.
Другата лаборатория, която знам аз е в Онкодиспансера, там ти взимат кръв, която се изпраща в София, където правят изследванията и до седмица имаш резултат.
Така беше до преди половин година, не вярвам да са спрели да правят хормони, но иди да провериш в Болницата кой е деня точно, може птк и да ги работят по-често вече

# 116
Здравейте,момичета.Натрапвам се във вашата тема с молба за инфо.От 12 юни ще почивам с малката във Вършец,в Тинтява 1.Кажете ми ако сте запознати(че питах мами от Вършец,но никой не отговори,нямат ли там нет newsm78) какви са условията в хотела,къде да намеря детска кухня,посочете ми заведения с добра кухня.Ще съм благодарна за всякаква информация,че спомените ми от Вършец са 20 годишни #Crazy

Здравей glezan4e,
колкото до Вършец решихме със съпруга ми да отидем там 2005 година, но предварително отидохме да разучим как стоят нещатата- обиколихме доста от хотелите, почти всички бяха ужасни Sad. Но добрата новина е, че единственствено Тинтява отговаря на рекламата си. Не мога да ти помогна относно условията в хотела, но от малкото което видях мисля, че е добър. Пожелавам ви да си починете добре и да останете доволни.

# 117
bube,благодаря ти за съпричастността.За съжаление не мога да направя предварителен оглед.Няма на кой да оставя малката,а да я мъкна с мен  Naughty-не става.Аз не съм много претенциозна,но се притеснявам за нея...А и не можах да открия майка от Вършец,която да ме информира за детска кухня.Още веднъж благодаря и бъди здрава  bouquet

# 118
Здравейте! Hug
Най - накрая реших дасе присъединя към вас във форума.  EmbarassedОт доста време ви изчитам най - редовно, но чак сега се записвам и аз. Досега съм писала само в "родени през 2007".
Родих на 16.04.2007 момиченце, Александра, 4100 гр., 53 см.
За тези, които питат кой при кого е раждал - цялата бременност ми я следи д-р Петкова и при нея родих. Невероятно доволна съм и мога само да съм безкрайно благодарна за цялото внимание, грижи и търпение, които прояви към мен през изминалите 9 месеца и по време на раждането ми.

# 119
  • с/у ОколоМръсТното
Привет и добре дошла, iren82  Hug  bouquet

Нормално ли роди?  ooooh!
А, че Петкова е злато и друг път съм го казвала. Ама си е тааааааааам, а аз си идвам по 1-2 пъти в годината.

Общи условия

Активация на акаунт