ВРАЦА 4

• 31 751
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Hug
Най - накрая реших дасе присъединя към вас във форума.  EmbarassedОт доста време ви изчитам най - редовно, но чак сега се записвам и аз. Досега съм писала само в "родени през 2007".
Родих на 16.04.2007 момиченце, Александра, 4100 гр., 53 см.
За тези, които питат кой при кого е раждал - цялата бременност ми я следи д-р Петкова и при нея родих. Невероятно доволна съм и мога само да съм безкрайно благодарна за цялото внимание, грижи и търпение, които прояви към мен през изминалите 9 месеца и по време на раждането ми.
Здравей Ирен,
тъй като прочетох само хубави работи за д-р Петкова, реших да отида при нея днес- не беше в кабинета , но поне си записах работното време и телефоните. Смятам тази седмица да отида при нея,  почти съм решила да сменя моята лекарка. Искам да да те попитам когато си ходила на консултации, в кабинета зад "Явор и Калина" ли са били или има и друг кабинет в който тя работи?

# 121
Да, Шани, родих нормално, за около 13 часа.
Bubeto79, кабинетът на д-р Петкова е на Кръстьо Българията в блока точно до дюнерите. Със сигурност няма да сгрешиш, ако спреш на нея. Peace

# 122
  • с/у ОколоМръсТното
Да, Шани, родих нормално, за около 13 часа.

лелелелееееееее, ти си истински герой Ирен. Браво, поздравления   bouquet
Щото и синчето толкоз се роди 4150/54, но секцио и знам колко е голямо подобно бебе  baby_neutral. Аз не бих могла да родя нормално такова голямо бебе нормално  Stop

# 123
Шани, на последният преглед на видеозона я показа 3350 гр. и никой не е очаквал, че ще е толкова голяма.
Иначе ти къде си раждала? При кого? Преди колко време?

# 124
  • с/у ОколоМръсТното
ooooooo, отдавна родих. '03г. в Мед. академия - София. При д-р Манчев.
През '97г. пак съм раждала там, но при друг д-р.

При Петкова си ходя на профилактични прегледи, когато си дойда във Враца. Ама за тази година си минах тук... По-скоро се минАх... Само 98лв. ми струваше... ooooh!

# 125
Здравейте, момичета!

Как сте в тези жеги?

Бихте ли споделили, къде мога да отида на кола маска и ако можете да ме ориентирате като цени как е?

# 126
Аз ходя при една козметичка, Хриси се казва. Студиото й е в една кооперация в близост до кино Метропол. Много ми харесва как работи.
По отношение на цени - мога само да ти кажа, че за кола маска на ръцете взима 6 лв.
Ако искаш мога да ти дам телефона й?

# 127
козметичката в хемус е много добра (и заета). за цели крака плюс триъгълник взима 20 лв.

# 128
Здравейте на всички!
Бих искала да попитам какви са вашите впечатления от д-р Якимова? Алекс е записана при нея и поне до момента нещо не ми оправдава очакванията.
Благодаря предварително.

# 129
искам да споделите от опит или от чуто, кои са добрите педиатри в града ни?

# 130
Опит все още нямам. Laughing
Чувала съм само много добри отзиви за Бисер Тодоров и също добри думи за Георги Цветков.
А както съм писала малко по - нагоре относно Якимова - не съм очарована. Нямам точна представа какъв професионалист е, но това, което ми прави впечатление до момента, е , че малко претупва консултациите, което ме дразни. Все пак не съм отгледала една кошара деца, за да знам всичко и в някаква степен разчитам на нейните отговори на различни мои въпроси и притеснения.

# 131
Момичета не се сърдете, но се поровете малко назад в тази и предишната тема и ще намерите отговор на въпросите си.  bouquet

# 132
vm,
Ето, хората отдавна са го измислили: http://vraca.start.bg/, но не в измисления и незаплатен ХИТ Wink

дерзай!

Нямам нищо против този сайт, но колко от тези страници са врачански? И по-важното, колко от линковете са действително актуални работещи?
Лесно може да се провери.
А Враца микс е във хит.бг защото няма за цел да печели, а просто да е полезен на всички врачани ( и не само).
Все пак благодаря за критиката  Grinning

С най-добри пожелания. Party

www.vrmix.hit.bg - Врачански интернет навигатор

Сайта вече е с нова версия, която се надявам да ви допадне повече. Благодаря за вниманието! Поздрави на всички!  Laughing

# 133
Здравейте!
Какво Ви е мнението за д-р Пламен Петров. Работи в детско отделение и Нов медицински център.
Предваритерно благодаря!

# 134
  • с/у ОколоМръсТното
vm, ok. Мерси  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт