Смесване на АМ!

• 2 636
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте, дъщеря ми е на 3 м. и досега я хранех с Аптамил ХА, говорих с педиатърката че от 4 м. ще мине на ХИП. Тя каза, че няма проблем да смесвам двете храни, за да премине леко детето към ХИП, а не от раз. Четох подобни теми и повечето майки споделят, че две различни марки НЕ СЕ СМЕСВАТ, ако някоя от вас е смесвала 2 различни марки моля да сподели дали е имало проблем за бебчето. И другото, кое според вас е по-добро Хип с Пробиотик или Хип БИО?

# 1
Не е хубаво да смесваш различни марки.
А това, че някоя мама може да го е правила, и да не е имала проблем, не значи, че и при твоето бебе няма да има.

# 2
И аз така знам ,че не се смесват и не съм смесвала.
Иначе кое е по-добро -не знам ,ние бяхме на друга марка.

# 3
Разбира се че не трябва , най малкото , защото имат различни пропорции при приготвянето си . Най добре по отрано започни като му ги редуваш и прави по по-малки дози от новата , но мисля че няма да имате проблеми , ние от началото сме на ХИПП и се приема доста добре от моят гладник .

# 4
Добре, а преминаването без да се смрсват. Аз се чудя дали да пробвам първото хранене сутринта да й е с Хип. Значи дъщеря ми се храни последно вечер в 20:00 и се буди м/у 06:00 и 07:00 сутринта. какво мислите за това да не правя и от двете храни а директно да й дам Хип.

# 5
  • Sofia
Няват различни пропорции, всички се разтварят 1 м.л. в 30 мл вода. А друг въпрос е че мерителните лъжички са различни, но като ползваш за всяко неговата си няма проблем. Аз съм смесвала, защото в чист вид никое не искаха да пият и не сме имали проблем.

# 6
  • Стара Загора
Не се смесват АМ от различен вид  Peace
Аз смених  от раз  Peace
Ние сме на розов Хип с пробиотик-супер доволна съм  Peace

# 7
eдва ли ще откаже да го яде, то хипа май е по-вкусен даже  Rolling Eyes Аз бих си привършила сегашната  храна и после хипа

# 8
  • след Околовръстното
Не би ми хрумнало да смесвам.

# 9
Не се смесва.

# 10
T.e. direktno da minavam na Hipp, taka li da napravia?

# 11
# 12
  • Стара Загора
T.e. direktno da minavam na Hipp, taka li da napravia?
ДА

# 13
Благодаря много, вече й купих розов ХИПП.

# 14
Не ги смесвай. Naughty
Дай новото от раз.
Аз така направих,защото от НАНа започна много да повръща.
Минахме от раз на Милумил.Не е усетила разликата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт