смесване на ам

• 2 074
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте мамчета!
Имам дъщеричка на 3 месеца. В началото я кърмих и дохранвах с Нан сензитив, но повръщаше ужасно много след всяко ядене. Педи ме посъветва да дохранвам с Нан ар, но аз сама си назначих Аптамил ар и проблема се реши почти веднага, но.... започна един страшен запек. Казаха ми да й давам повече водичка, но не помага кой знае колко и затова реших да смесвам с Аптамил 1. Проблема като, че ли се пооправи млякото вече не е така гъсто и хем си пълни памперса, хем не повръща. Моля кажете ми мога ли да навредя на бебчето си като смесвам двете млека? Предварително ви благодаря  Simple Smile

# 1
Повече водичка в никакъв случай  Naughty, става за сметка на млкяото, а това е вредно.
Не е проблем да смесваш двете млека, щом детето се чувства добре и проблемът се е решил.  Simple Smile

# 2
Попитай лекарката си за смесването.Аптамила и при нас допринася за по редовно изхождане и по меко ако.  bouquet

# 3
Не мисля, че смесването на две формули от един производител, едната от които лечебна е проблем.
Много често майки тук са споделяли, че по съвет на педиатрите си са смесвали/редували Фризолак с Фризовом.
Едното е обикновена формула, другото срещу повръщане.

Добре си се ориентирала към Аптамил Peace.

# 4
Няма никакъв проблем при смесването на млека от една марка.

# 5
Мисля, че не проблем да ги смесваш Peace

# 6
Ние в началото се дохранвахме с Фризолак, но малката много повръщаше и минахме на ФРИЗОВОМ. Сега нямаме никакви проблеми.
А за смесването незнам дали може, но щом сте си решили проблема не би трябвало да не може. Hug

# 7
Щом детето се чуства добре при смесването на АМ, според мен не би следвало да има проблем. Ако все пак ти е притеснено се консултирай с педиатъра ви  Peace

# 8
  • Плевен
Аз съм смесвала точно тези две млека близо една година. Също мисля, че няма проблем.
Аз ги смесвах по схема и то предписана след няколко консултации с лекари.

# 9
  • София
Защо не пробваш с пробиотици млека? Хип ,Лактана също.

# 10
Поради проблем със запек и на мен педи ми беше казала да смесвам млеката. После се наложи за друг проблем да ходим при гастроентеролог и тя категорично ми забрани да го правя. Решихме проблема като намерихме "нашето" си мляко след като пробвахме няколко вида.

# 11
Щом педиатрите твърдят,че може значи няма проблем да смесваш АМ  Peace

# 12
Мисля няма проблем много майки го правят .Аз не посмях моята стра педка беше една добре ,че я смених нищо не рабираше аз също Blush .Сега вече съм наясно с много неща живот и здраве ако имаме второ ще съм опитна .

Общи условия

Активация на акаунт