Търся електронна книга - 49

• 97 430
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, търся "Огън в плътта" на Дженифър Л. Арментраут. Ако някой я има ще бъда много щастлива и благодарна да ми я изпрати. Благодаря ви предварително! 😊 fmxismylife@abv.bg

# 616
Здравейте! Търся "Свърталище на духове" - Шърли Джаксън. Много ще се радвам! Simple Smile

hulya199@abv.bg

# 617
Здравейте! Търся "Свърталище на духове" - Шърли Джаксън.
Шърли Джаксън ~ Свърталище на духове

# 618
  • София
Сиела, дали ще издадат ел. вариант на "Моят мрачен Ромео" и "Покварен крал"? Thinking

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 11:51 от missence

# 619
Здравейте! Търся “Нощногибел” - Алекс Астър

# 620
Момичета, търся тази:

Не знам кой ми прати трилогията Прислужницата, но много му благодаря!

В момента слушам “ Тайната на стая 622” на Жоел Дикер, горещо я препоръчвам! Не знам дали в има в ел. Аз в Сторител я слушам, не мога да спра:)

Също ако някой има на любимият ми Колин Фалконър- Анастасия, Стигмата, Момичето от Хавана и Източна Индия може ли да ми ги метне на мейла (teodorastankova81@gmail.com) всичко без пдф.

# 621
Също ако някой има на любимият ми Колин Фалконър ...
Колин Фалконър ~ Стигмата
Останалите на MailBooks

# 622
Здравейте, дали някъде могат да се намерят в електронен вариант последните три книги на Ленора Бел, които СББ Медиа издаде ("Любовта е дявол"; "Дяволската стълба"; "Дяволската сделка"). Знам, че са евтини, но определено предпочитам да чета в електронен вариант. Така че ако някой има идея от къде да ги намеря или ги има и желае да ги сподели, e-mail-а ми е: eli_011@abv.bg

# 623
Здравейте! Търся “Нощногибел” - Алекс Астър

И аз я търся. Накрая ще я взема втора ръка и ще си я обработя сама.. няма сериозни хора.. няма...Rolling Eyes

# 624
Момичета, търся тази:

Не знам кой ми прати трилогията Прислужницата, но много му благодаря!

В момента слушам “ Тайната на стая 622” на Жоел Дикер, горещо я препоръчвам! Не знам дали в има в ел. Аз в Сторител я слушам, не мога да спра:)

Също ако някой има на любимият ми Колин Фалконър- Анастасия, Стигмата, Момичето от Хавана и Източна Индия може ли да ми ги метне на мейла (teodorastankova81@gmail.com) всичко без пдф.

https://chitanka.info/person/colin-falkoner

# 625
В чужбина съм и ми дава ограничен достъп до Читанка. Ще оптитам през лаптопа утре и с други сайтове имам същият бъг . Абв не се отваря също…

# 626
  • Mediterraneo
Жаки, сигурно зависи от чужбината, Читанка я отварям. Тъкмо ще изтегля книгите на Фалконър, че след Харем май ще стана фенка.

# 627
  • Пловдив
Жали, “Зад една затворена врата “ изобщо не си заслужава четенето.

# 628
пусни друг браузър, понякога помага

# 629
Привет,  търся Кралицата изгнаница и Тронът на сивия вълк от Синда Уилямс Чайма. Благодаря предварително!
evgenievi2016@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт