Отзиви за доктор Манол Ивчев

• 2 934
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте, имам проблем с мандибуларната става, поради изтъркани зъби,и се ориентирам към д-р Манол Ивчев. Търся някой, ако се е лекувал при него, за малко информация - като как е минало лечението, какво е излязло като цена и т.н.

# 1
Преди няколко дена бях при него за първичен преглед. Самия преглед струва 350 лв , добър специалист е но цените са му космически , за да ми изготви план за лечение ( аз също имам проблем с ставата ) ми иска 1900 ЕВРО, да знам че здравето няма цена нооо за мен тези пари са прекалени само за изготвяне на план, не ми се мисли за самото лечение колко ще струва.Ще търся друго мнение и с по- достъпни цени

# 2
Преди няколко дена бях при него за първичен преглед. Самия преглед струва 350 лв , добър специалист е но цените са му космически , за да ми изготви план за лечение ( аз също имам проблем с ставата ) ми иска 1900 ЕВРО, да знам че здравето няма цена нооо за мен тези пари са прекалени само за изготвяне на план, не ми се мисли за самото лечение колко ще струва.Ще търся друго мнение и с по- достъпни цени

Здравейте, дали може да споделите към кого сте се насочили за второ мнение ?  Аз също съм в процес на търсене на варианти за лечение на изтъркването на зъбите и проблема със ставата.

# 3
Здравейте,аз съм пациент на доктор Ивчев ,след като имах ужасни болки в Темпоромандибуларната става и няколко кризи завършили в Пирогов,започнах лечение при него.Повече от 6 месеца се чувствам много добре,подобрявам се и с две ръце мога да кажа ,че не съжалявам за избора си!Препоръчвам го,категорично човека знае какво прави.Завършил най-престижното училище по дентална медицина,преподавател.Относно цените му- мисля,че са оправдани!

# 4
Един колега по-горе похвали човека, но му писах на лично съобщение за повече информация. Въобще не ме отрази. Та си мисля, че е профил за реклама.

# 5
Не ,профил съм ,който ще отговори според личното си време(не вися в МГМама цял ден) Та на въпроса Ви … ще отговоря тук,за да не е скрита кореспонденцията… процедурите са различни ,според каквото лекувате,дали стави,дали брекети.Аз съм на терапия със сплинт и сега ще постна снимка по-долу,за да видите какво представлява.Относно въпросът Ви за цените… не мога да коментирам,всеки има индивидуален план.Моят за сега е сплинт,после ще премина на брекети!Имам неща ,които не харесвам като гингивална корекция и мъдреци за вадене,които са ми таксували отделно.След това ще ми сложат брекети.Моите зъби са хубави,но искам да си сложа фасети,защото тук керамиката е брутално добра … така ,че цената е силно индивидуална.Направете си консултация(сигурно е 200-300лв) човека ще Ви обясни  какво Ви има ,кое трябва да се лекува,кое е по-скоро в добро състояние!Мисля ,че в тези сайтове не можете да си правите изводи за някой става или не става.Да гроздето е кисело,ще ме прощавате ама пациенти на които им е скъпо и реално не могат да си позволят такъв тип лечение,доктора им е виновен.Аз за този доктор  не съм чула лош коментар никъде през последните 5 години и силно си мисля ,че дамата по-горе нещо финансово не й е било изгодно,защото нищо в подробности не каза нито дори стана ясно от коментара й била ли му е пациентка .Иначе всички там са супер мили ,спокойна атмосфера,всичко винаги е било изрядно и документално и като отношение!И пак Ви казвам ходи се по консултации… .Успех
Един колега по-горе похвали човека, но му писах на лично съобщение за повече информация. Въобще не ме отрази. Та си мисля, че е профил за реклама.

# 6
Здравейте, детето ми се лекува при д-р Ивчев от година и половина. Беше на 8 г., когато започнахме лечението. Оказа се, че има функционални проблеми при него, а не просто естетични. Всички лекари в клиниката са изключително внимателни и компетентни. Сина ми ходи всеки път с удоволствие при тях - не познавам дете да ходи с кеф на зъболекар! Това, което ме накара да избера д-р Ивчев е именно подхода му: лекуваме първо функцията на зъбите и след това естетиката. Скъпо е и е дълго - лечението на сина ми ще отнеме навярно 5-7 г. Но когато става дума за сериозни проблеми, не търсите селския доктор. Помолих го в плана за лечение да включи най-песимистичния вариант, за да съм подготвена какво ме очаква и колко ще струва. Лечението се проследява много внимателно, правят се регулярни изследвания и анализи и всяка следваща стъпка е съобразно развитието и реакцията на сина ми към процедурите. Даже в момента сме в етап на анализ, след който ще преминем към следващо ниво. Отношението му е изключително коректно и не съм съжалила за решението си до сега. Предпочитам да поверя детето си на най-добрия доктор, отколкото после да коригираме грешно лечение и отново да се мъчим всички. С две ръце препоръчвам д-р Ивчев и неговата клиника.

# 7
  • София
Не познавам доктор Ивчев, запознах се с това, което прави преди 10 дни на конгрес в Пловдив.
Това, което той прави е уникално и е толкова далеч от работата на зъболекарят, че направо си е като отделна специалност. За това и цените са му високи. Възможно е да загубите много време търсейки такъв специалист.
Другият такъв специалист е др Траян Добрев. Само че и неговите цени няма да са по-евтини. Няма как нещо да е толкова рядко и двамата единствени човека, които го работят да не вземат много високи хонорари.
Пазарна икономика-работиш работиш за 500 лева, графика ти се пълни за 6 месеца напред, правиш цената 800, работиш работиш, графика се пълни за още 6 месеца, цената става 1000 лв. За да падне, трябва това, което правиш, за може да се прави и от други хора. Аз правя добри пломби, но добри пломби правят още 100 зъболекари, разумната цена е постижима. Но това, което тези хора правят не можете да го намерите лесно другаде.
Просто няма кой. Това е истината. Траян Добрев ми е колега и го познавам лично , Манол Ивчев не го познавам. Може да  има трети или четвърти човек, аз не съм запознат за сега да има.

# 8
Здравейте, бих искала да Ви попитам къде отидохте за второ мнение и какво е развитието при вас, направиха ли Ви шина, която да носите, има ли подобрение?

# 9
Не познавам доктор Ивчев, запознах се с това, което прави преди 10 дни на конгрес в Пловдив.
Това, което той прави е уникално и е толкова далеч от работата на зъболекарят, че направо си е като отделна специалност. За това и цените са му високи. Възможно е да загубите много време търсейки такъв специалист.
Другият такъв специалист е др Траян Добрев. Само че и неговите цени няма да са по-евтини. Няма как нещо да е толкова рядко и двамата единствени човека, които го работят да не вземат много високи хонорари.
Пазарна икономика-работиш работиш за 500 лева, графика ти се пълни за 6 месеца напред, правиш цената 800, работиш работиш, графика се пълни за още 6 месеца, цената става 1000 лв. За да падне, трябва това, което правиш, за може да се прави и от други хора. Аз правя добри пломби, но добри пломби правят още 100 зъболекари, разумната цена е постижима. Но това, което тези хора правят не можете да го намерите лесно другаде.
Просто няма кой. Това е истината. Траян Добрев ми е колега и го познавам лично , Манол Ивчев не го познавам. Може да  има трети или четвърти човек, аз не съм запознат за сега да има.
Аз в момента съм пациент на д-р Добрев и съм доволен. Постави ми сплинт шина на долната челюст и за по-малко от 1 месец захапката е много по-добре, долната ми челюст вече е в много по-добра позиция спрямо горната.

# 10
Аз в момента съм пациент на д-р Добрев и съм доволен. Постави ми сплинт шина на долната челюст и за по-малко от 1 месец захапката е много по-добре, долната ми челюст вече е в много по-добра позиция спрямо горната.
и аз така, но при друг лекар. При мен е на горната челюст. Три месеца я нося имам значително подобрение последния месец. Така че, споко, и другите ще живеем, които нямаме 4000 лв за анализ...

# 11
Здравейте, бихте ли споделили при кой доктор и къде провеждате терапията си ? И аз търся по-достъпен вариант за лечение , за себе си  Sad

Общи условия

Активация на акаунт