Както сте разбрали от заглавието съм в търсене на добър специалист в областта на болки в темпоромандибуларната става. Проблемът ми е от години. Още преди да започнат да ми растат мъдреците (преди да навърша 20) и вече болките са осезаеми, с два извадени горни мъдреци и вече напълно излезли 2 долни, които са се наместили. Растяха ми сигурно 10 години, без да преувеличавам. Та, вече имам болки и във врата, раменете и гърба, което четох, че е свързано със въпрос ата става, хлопане, тропане и пукане. За ставата да не говорим, тя си ме боли постоянно. Стискам зъби и денем и нощем (предполагам). Към момента нямам изтриване на зъбите, но сигурно и до там ще се стигне ако продължавам да отлагам преглед и лечение.
Търся добър специалист, след ровене в интернет и групите попаднах на двама споменавани лекари - Др. Манол Ивчев от Колди Дент и др. Добрев от Дентален център Добреви. Така като гледам и двамата са скъпи специалисти, въпроса ми е дали има някой с реален поглед над работата им като пациент? Бих се радвала и на отзиви за други специалисти в тази област, които да не са с толкова високи цени (но пък тогава дали ще са добри?)
Разбирам, че най-вероятно тези двама лекари са добри, но цените им изглеждат космически. Не искам да обиждам никого, със сигурност има защо да са такива, просто не са по моя джоб и дори да направя консултация с тях едва ли бих могла да си позволя лечение там. Затова бих се радвала ако има други предложения, ако не ще трябва да се примиря и поне да направя консултация с някого от тях.
Благодаря.