Кристалните и индигови деца

• 102 119
  • 880
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Малкият принц не е ли някаква форма на аутизъм-говори само с лисица,змия,рози..

Joy Joy Joy

Честно, това направо ме разби #Crazy

# 286
  • София
Преглеждайки темата /може да съм пропуснала/ не видях описание на кристалните деца.
Живо ме интересува.

Любопитно ми е да науча вашето мнение по въпроса за кристалните деца. За целта ви копирам линк към интересна статия от Чудеса.Нет:

Внимание! Раждат се нови деца: Децата КРИСТАЛИ

След прочетеното, мога само категорично да заявя, че моето дете не е кристално.
Всъщност....поне засега не е.

# 287
Моля, отбележете, че там пише, че не всички признаци могат дабъдат наблюдавани. Според половината от признаците т.е. тези, които не описват някаква затвореност на характера моето дете дота отговаря на описанието.

# 288
Има ги признаците. Ще ги копирам и тук:
Ето списък на характеристиките на Кристалните деца. Но, отбележете, не е задължително детето да притежава всичките!

- Прекалена чувствителност към целия обкръжаващ свят: към звук, цвят, негативните емоции на другите хора, миризма, храна, химически продукти, усещането за «самота», болката на другите, електромагнитните вълни и т.н.;

- Толкова са чувствителни, че са направо раними;

- Трябва да прекарват времето си сами, не се чувстват комфортно в група, защото другите не разбират тяхното желание за уединение;

- Трябва да са в единение с природата и елементите ежедневно. Духът на Природата им помага да уравновесяват и изчистват всички нехармонични енергии, които толкова силно им влияят;

- Те категорично не разбират всичко “нечовечно, жестокото отношение на човек към човека», войните, алчността, скъперничеството и т.н. и могат да се почувстват угнетени от всичко това;

- Заключват се, крият се, защитават се тогава, когато животът стане прекалено интензивен, особено ако са травмирани (забележка: имат се предвид душевни травми);

- Въпреки че обикновено изглеждат спокойни, другите им се възхищават и са привлечени към тях като към магнит. Те имат дълбоки и продължителни отношения с хора, които им предлагат безграничната си любов, Кристалите знаят какво е единствена и истинска любов;

- Когато те гледа Кристал, имаш чувството, че като че ли прониква в душата ти.

- Не им трябва кой знае колко от традиционното възпитание, защото са толкова благородни и благоразумни, че могат сами да определят какво им е необходимо, кое е добро и кое – лошо за тях.;

- Често заобикалят тълпите или търговските центрове. Прекалено много и различни енергии…

- Много силно обичат децата и животните. Те имат особен начин на «общуване» с всички живи същества;

- Водата им влияе много добре – има пречистващ и успокояващ ефект върху тях: вана, душ, водопади, изворчета, играта с пясък и вода;

- Те имат нужда от удобни дрехи от естествени материали, с възможност сами да си изберат цвета;

- Имат нужда от много и чиста вода, предпочитат органични и пресни продукти;

- Родителите им знаят как ще ги кръстят, още преди да се родят – някак си «чуват» името, все едно някой им говори;

- Около тях се случват чудеса и магии: появяват се пари, животните се галят в краката им, децата им се усмихват, болните чувстват подобрение;

- Те са много проницателни, дотолкова, че знаят какво чувстват околните;

- Боят се от близки отношения, защото имат чувството, че някой им се нахвърля или, че не ги уважават. Предпочитат да стоят сами и да си имат «свое лично телесно пространство», което не се контролира от другите. Освен това избягват романтичните отношения от страх да наранят другия, ако отношенията приключат.

- У тях има някаква невинност, няма нищо хитростно, те са чисти благодарение на факта, че при Кристалите липсва «его»-то.

- Възможно е да им потрябва помощ за да включат своята енергия. Това може да стане чрез физическа активност, природа, спорт, бойни изкуства или танци;

- Могат да изкарат извън строя електронни апарати, радио, телевизори, компютри;

- Сдържат проявата на емоции от страх да не се увлекат и да загубят контрол и затова може да изглеждат безгрижни и даже безчувствени;

- Могат да чувстват себе си отговорни за смъртта на някого или за нечия болка, тъга или кавга;

- Могат да имат или по-скоро са имали дълбоки депресии;

- Реагират добре на работа с тялото, масажа или на енергийните действия на някой с балансирана енергия;

- Често са с бърз метаболизъм и са по рождение вегетарианци;

- Умни са, виждат всички възможности, интуитивно разбират природните закони и «как работи всичко»;

- Те имат чисто съединение със своето висше «аз», естествено съгласуване с «висшите си ръководители». Именно затова знаят истината за духовното Единение;
- Лечители и миротворци по рождение;

- С голямо количество способности;

- Те могат да регенерират костите и кожата. Освен това постепенно се «обновяват», обновяват и много от нас като се включваме към енергията на Кристала, която се съдържа в ДНК;

- Не са многословни, но когато спокойно и мъдро говорят, всички ги слушат. Никога не дават съвети, освен ако не са им поискани. Никога не се бъркат в чужди работи...

# 289
kalenderov, благодаря. Ще го изчета внимателно да направя сравнение с моето дете, което е с ГРР.

# 290
http://www.chudesa.net/?group_id=27&id=1869
Друга интересна статия от този сайт.
Поздрави

# 291
 Благодаря ти за този тест. Ще го разгледам и него на спокойствие, както предишния линк, че на работно място нямам много време в момента.  bouquet

# 292
Rosoneri, има много неща в този сайт, които според мен са интересни и много неща за това как нещата в живота опират до вярата на хората.

# 293
Темата е много интересна и ме вълнува много отдавна.Още преди да родя Естел 1.02.2002г.,знаех ,че тя ще е по-специална,по-различна от другите ми две деца.Първо роди се месец преди термина,просто ми изтекоха водите една вечер и тя се роди.Спокойна и някак си много" уравновесена",за бебе.Не ,че не се държеше като бебе ,просто "по-мъдро "бебе/не мога да го обесня,то се чувства/.Беше спокойна и всеки ден сама настояваше и изискваша да стои в детската си стая почти 1,2часа като  си смуче палеца и се заглежда нейде /не в играчка или предмет /.Не спеше ,просто съзерцаваше упорито нещо.Вегетарианка е по-рождение.На 2г.,видя на улицата пиле на грил и изпадна в истерия.Не можеше да разбере защо горкото пиле е обезобразено и хората го ядът. Shocked
Научи се почти сама да плува на 3г.В момента е на 5г.,любимка на цялата детска градина ,безкрайно палава.Задава ми филосовски въпроси ,не по-точно ми филосовства на тема живот и смърт,човечество.Много точно и простичко назовава истините от живота.В началото все ми се искаше да е като другите деца ,предсказуема и наивна ,лесна за възпитание и обучение .  EmbarassedНо след като разбрах за децата индиго и кристалните деца ,гледам на нея с други очи .Лошото е ,че инф.за тикава деца не е широко разпространена сред педагози и възпитатели и незнам дали ще срещаме разбиране.

# 294
и синът ми обича да стои сам и да си смуче палеца, но не е кристал. спокоен и уравновесен е.
Нито пък край него се появяват пари, нито изцелява болни. Може да изкара извън строя доста електроуреди  Mr. Green но мисля, че скоро ще може и да ги поправя.
Изобщо признаците са толкова много, че  би било чудно някое дете да не се вписва в половината от тях.
Изобщо този сайт чудеса.нет не ми е достоверен източник, предвид доста глупости, които се публикуват там.
Някой ще ми изясни ли защо пък след 11 септември 2001 е дошъл часът на кристалните деца?

# 295

Някой ще ми изясни ли защо пък след 11 септември 2001 е дошъл часът на кристалните деца?
тъкмо това ми е интересно и на мен

# 296
това съобщение не е точно отговор на въпроса "Защо именно след 11 септември" , а по-скоро опит за рзяснение на самия себе си.
Аз мисля, че тази теория се обосновава на това, че на тази дата светът преживя един огромен шок в емоционален план. Никой не мислеше, че сцени от "великите" екшън филми са възможни, но ето  (за съжаление) и това се случи................
Може би светът изживял някакъв вид катарзис, започна да се осъзнава по по-различен начин и да продуцира по-положителна енергия . Дай Боже...........................

# 297
  • София
Ето списък на характеристиките на Кристалните деца. Но, отбележете, не е задължително детето да притежава всичките!

- Прекалена чувствителност към целия обкръжаващ свят: към звук, цвят, негативните емоции на другите хора, миризма, храна, химически продукти, усещането за «самота», болката на другите, електромагнитните вълни и т.н.;

не

- Толкова са чувствителни, че са направо раними;
не

- Трябва да прекарват времето си сами, не се чувстват комфортно в група, защото другите не разбират тяхното желание за уединение;

не

- Трябва да са в единение с природата и елементите ежедневно. Духът на Природата им помага да уравновесяват и изчистват всички нехармонични енергии, които толкова силно им влияят;
не

- Те категорично не разбират всичко “нечовечно, жестокото отношение на човек към човека», войните, алчността, скъперничеството и т.н. и могат да се почувстват угнетени от всичко това;

не

- Заключват се, крият се, защитават се тогава, когато животът стане прекалено интензивен, особено ако са травмирани (забележка: имат се предвид душевни травми);

не

- Въпреки че обикновено изглеждат спокойни,
не
другите им се възхищават и са привлечени към тях като към магнит. Те имат дълбоки и продължителни отношения с хора, които им предлагат безграничната си любов, Кристалите знаят какво е единствена и истинска любов;това не мога да го потвърдя, нито да отрека

- Когато те гледа Кристал, имаш чувството, че като че ли прониква в душата ти.

колебливо да

- Не им трябва кой знае колко от традиционното възпитание, защото са толкова благородни и благоразумни, че могат сами да определят какво им е необходимо, кое е добро и кое – лошо за тях.;

не

- Често заобикалят тълпите или търговските центрове. Прекалено много и различни енергии…

не

- Много силно обичат децата и животните. Те имат особен начин на «общуване» с всички живи същества;
"Особе начин" - да, ама, хайде да не описвам какво общуване е

- Водата им влияе много добре – има пречистващ и успокояващ ефект върху тях: вана, душ, водопади, изворчета, играта с пясък и вода;

да

- Те имат нужда от удобни дрехи от естествени материали, с възможност сами да си изберат цвета;
да

- Имат нужда от много и чиста вода, предпочитат органични и пресни продукти;

не

- Родителите им знаят как ще ги кръстят, още преди да се родят – някак си «чуват» името, все едно някой им говори;

хъм...по-скоро не

- Около тях се случват чудеса и магии: появяват се пари, животните се галят в краката им, децата им се усмихват, болните чувстват подобрение;

колебливо да

- Те са много проницателни, дотолкова, че знаят какво чувстват околните;
да

- Боят се от близки отношения, защото имат чувството, че някой им се нахвърля или, че не ги уважават. Предпочитат да стоят сами и да си имат «свое лично телесно пространство», което не се контролира от другите. Освен това избягват романтичните отношения от страх да наранят другия, ако отношенията приключат.

не

- У тях има някаква невинност, няма нищо хитростно, те са чисти благодарение на факта, че при Кристалите липсва «его»-то.

не

- Възможно е да им потрябва помощ за да включат своята енергия. Това може да стане чрез физическа активност, природа, спорт, бойни изкуства или танци;

???

- Могат да изкарат извън строя електронни апарати, радио, телевизори, компютри;
да - това всички го могат

- Сдържат проявата на емоции от страх да не се увлекат и да загубят контрол и затова може да изглеждат безгрижни и даже безчувствени;

не

- Могат да чувстват себе си отговорни за смъртта на някого или за нечия болка, тъга или кавга;

да

- Могат да имат или по-скоро са имали дълбоки депресии;
не

- Реагират добре на работа с тялото, масажа или на енергийните действия на някой с балансирана енергия;

да

- Често са с бърз метаболизъм и са по рождение вегетарианци;

хъм...не

- Умни са, виждат всички възможности, интуитивно разбират природните закони и «как работи всичко»;

ами....не зная

- Те имат чисто съединение със своето висше «аз», естествено съгласуване с «висшите си ръководители». Именно затова знаят истината за духовното Единение;

Е, това.......???!!!!
- Лечители и миротворци по рождение;

?

- С голямо количество способности;

?

- Те могат да регенерират костите и кожата. Освен това постепенно се «обновяват», обновяват и много от нас като се включваме към енергията на Кристала, която се съдържа в ДНК;

?????!!!

- Не са многословни, но когато спокойно и мъдро говорят, всички ги слушат. Никога не дават съвети, освен ако не са им поискани. Никога не се бъркат в чужди работи...
не

Е, какво повече да кажа - явно не е Кристал.
Или аз не съм в час и не мога да го осъзная поради множеството въпросителни Peace

# 298
  • Linz
Макар и родена през 75-та, аз имам почти всички от изброените характеристики на Кристалните деца Laughing Честно! Ама да му се не види, пари никога не са се появявали край мен ooooh! Ей това не е честно  Crossing Arms И аури не виждам Tired Но по другите показатели отговарям Rolling Eyes

# 299
Рени, и аз ги имам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт