БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 193
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Кога са били заедно Емилия, Даниел и Атанаска, освен на рд на Емели?
Доколкото си спомням и на някакъв празник на Георги, Наска и даже Даниел липсваха ..

# 46
За цялата ситуация е виновен Даниел, нито е казал навреме, нито е спрял нещата, нито се е дистанцирал от Атанаска когато е могло.
Както казва в риалитито и за двамата е бил шок, но и любов.
Никой не е тръгнал с цел да изневеря, да си направя кефа, да засегна някой.

# 47
Хора, споко. Всички в това семейство са леко луди, кои повече, кои по-малко. Аз не харесвам Даниел и Атанаска от самото начало. И ме е яд, че точно те са акцент в цялото това предаване, в което участва всъщност едно голямо семейство. Те са протагонисти, другите второстепенни. За жалост така се получи. Дано във втория сезон успеем да видим повече от кака Рози, Доня Олга, Гошко, Наско, Рени, Антон, Андреа... Но щом още отсега са обявили, че ще дават сватбата и пътешествието в Комо, половината епизоди ще отидат за Даниел и Наска.
Възпитаните дъщери не се заглеждат по женени мъже.
Тук се съгласявам напълно. Ролята на семейното възпитание е важна.

# 48

Възпитаните дъщери не се заглеждат по женени мъже.
Тук се съгласявам напълно. Ролята на семейното възпитание е важна.
[/quote]
Именно!
Но какъв пример да вземе Даниел от баща си😃😄😄

# 49
Всички деца в това предаване растат в чалга и бясна простотия, спор няма.  Съмнявам се да са ги водили в Софийската опера на Шегобишко, Пепеляшка или разни други опери за деца. Карталов е разработил детски постановки...  В Музикалния театър също има. Едва ли ще ги заведат и на концерти с класическа музика. Или поне нормална поп/рок музика. Всичко е чалга от първия до последния човек в това голямо семейство. За съжаление.

# 50
Е, те ако не бяха чалга нямаше да съществува това реалити.

# 51
И Атанаска образованата и възпитана "дама" ,голямо желание и драпане да се набута в това чалга семейство, защо ли?

# 52
И Атанаска образованата и възпитана "дама" ,голямо желание и драпане да се набута в това чалга семейство, защо ли?

Е, тя индиректно си призна - лична карта с адрес в София.
Даниел е галантен, правил ѝ е подаръци, води я напред назад, има пари.. симпатичен е, забавен (аз лично много ценя чувството за хумор у мъжа до мен), но пък понякога на Данко са му доста дебелашки шегите и за чужда сметка.. та така, намерила е на хляба мекото.
И понеже някой нагоре ги сравни - изглежда, че Емилия действително се старае да покрива всички фронтове - майка, работеща жена и гадже. Млада е и според мен ще се справи в тоя живот, въпреки че за нея нещата не се случват лесно ми се струва.
И сега някои ще кажат, че Даниел я е издържал, ами не е за хвалене това, едвали и тя се гордее с това, но оставена с бебе на 22 си е редно Даниел да го направи.

# 53
Да се радва Даниел, че е попаднал на Емилия, а не на някоя друга, да му вземе къщата и да ги изхвърли с Наска на квартира докато Емели навърши пълнолетие. А и с неговите доходи й се полага добра издръжка. Та да се благодари на добрия тон на Емилия и "духовното й израстване "за възрастта, както казва потребителка по- горе.

# 54
Ще му вземе къщата , ама друг път! Много филми гледате.Също и издръжката, ако беше присъдена от съд нямаше да е в размер жилище, кола и още други екстри. Слезте на земята. Дори и Атанаска не може да му барне къщата, ако се разделят.Не защото знам нещо от първа ръка, а къщата е наследствена, а съпругите нямат права.А и Емилия няма брак с него, единственото , което ще може да търси по съдебен ред е някаква издръжка, обвързана с доходите му.

# 55
Да се радва Даниел, че е попаднал на Емилия, а не на някоя друга, да му вземе къщата и да ги изхвърли с Наска на квартира докато Емели навърши пълнолетие. А и с неговите доходи й се полага добра издръжка. Та да се благодари на добрия тон на Емилия и "духовното й израстване "за възрастта, както казва потребителка по- горе.
В България съдът присъжда издръжка и тя е примерно 400-500 лв. Ще му вземе друг път. Нищичко не може да му вземе. Даже той може да извърти гадни номера и да се опита да и вземе детето. малко вероятно е, но има и такива случаи.

# 56
Точно обратното е. Емилия знае, че с лошо няма да получи нищо и за това се старае да има добри отношения - защото Даниел дава всичко доброволно и по собствено желание.

Емилия може да заплаши Даниел точно с нищо. Ни-що.

# 57
  • Пловдив
Даниел може да е всякакъв, но не може да се отрече, че финансово се грижи за Емели, няма и нищо лошо , че е помага/л на Емилия, може и от чувство за вина да е. Важно е ,да си гледат децата и децата да имат добри отношения по между си.

# 58
Какво да му вземе Емилия? Joy  поне не пишете пълни глупости.

# 59
Дали има брак или не, дали къщата е негова или на баща му, все тая, тя ако няма къде да живее с детето може да живее в тази къща до 18 години на детето. И издръжката да е 400-500 лв, какво от това , не е като 150-200 лв. Ще й вземе детето дори с пари, ама на кукуво лято. За това е дашен Даниел, за това е дал и кола, и квартира и тн, за да няма главоболия, а да има мир. И да не се изтъква колко много е дал, защото видяхме мизерната квартира на Емели с най- евтините мебели Виденов.

Общи условия

Активация на акаунт