БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 189
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Ама какво му пречи ,че ще го съди за тези пари ,той и дава в пъти повече  на месец.Grinning

# 61
Абе Лилиум, ти сериозно ли? Ей така се раждат жълтините.Щяла Емилия да направи нещо си.Откъде ти идват на ум тия неща?
    Емилия не иска нищо.Разбира се с Даниел, ама ние тук зорлем ще ги скараме.
   В тази къща не може да живее,при положение,че той е подсигурил квартира.Мизерна била,глупости.Мебели Виденов -айде стига.Сигурно половината тук сме си обзавеждали домовете от тях в някакъв момент.А и в закона няма изискване колко да са скъпи мебелите.Пишеш глупости.

# 62
  • Пловдив
Ако реално апартамента от предаването е на името на Емилия / Емели , Даниел е осигурил не само квартира ,ами и собствено жилище. Сега защо не живеят в този апартамент ,ние няма как да знаем, но в повече идват съчиненията по картинка. Емилия и Даниел си гледат детето, Атанаска че от време на време пуска някои злобен коментар, но детето не е гладно, нито лишено от нещо. Изглежда като щастливо малко човече и с двамата си родители. В историята няма лош и добър, че са постъпили грозно Даниел и Наска - факт, но да се изкарват по- черни и от дявола прекалено е!

# 63
Наклон не давам.Комемтирам какво си написала и то само във връзка с обсъжданите персони. Аз точно,ти точно,всеки един ,който пише във форума,точно.Ако спазва правилата.
   Василева23, съгласна съм.Няма нужда ние да им съчиняване историята.

# 64
Тук е специалитет да изкарват Атанаска като Крюела JoyJoyJoy
Като разведена, получавам ПОД минимума издръжка. Нямам предписани апаратаменти, коли или даже една дъвка.

# 65
Като разведена, получавам ПОД минимума издръжка. Нямам предписани апаратаменти, коли или даже една дъвка.
Но сигурно и не си оставена бременна или с новородено заради друга?

# 66
Не. Но ако ми се беше случило, щях да постъпя точно както е направила Емилия. Няма мъж на света, който заслужава да му се мятам на врата. Да си живеят с любовницата и да не ме занимават.

# 67
  • Пловдив
Емилия не е първата ,за жалост няма да бъде и последната оставена заради друга. Вина има Даниел , след това Наска ,че е позволила да бъде любовница.

# 68
Има ли разлика дали детето е на 5м, две години или 10?Обидата и горчилката по-малка ли е?
  Сигме, ма що не му взе къщата?/шегувам се/

# 69
Щото съм достатъчно кадърна да имам собствен дом.

# 70
Ама какви са тия глупости пак за Атанаска, бременна била другата незнамси какво

Даниел е изоставил Емилия, това е. Пенка, Ганка, Атанаска - има ли значение.
Няма.

# 71
Не. Но ако ми се беше случило, щях да постъпя точно както е направила Емилия. Няма мъж на света, който заслужава да му се мятам на врата. Да си живеят с любовницата и да не ме занимават.
Разбира се, всяка достойна жена ще постъпи  като Емилия. Много разумно за възрастта й и за ситуацията. Някои жени биха се уплашили да си тръгнат с новородено. А "други"няма да искат да го оставят заради парите му.

# 72
Това
Но сигурно и не си оставена бременна или с новородено заради друга?

Хем сама си е тръгнала , хем е оставена 😀
законът не се интересува от тези подробности

# 73
Охх Атанаска ще я изядете с парцалите. Аз не мисля, че е искала някой да обиди с репликата Крушата не пада по далеч от дървото. Тя каквото и да каже, ще бъде оплюта. Коментарите под видеото са потресаващи. Много злоба има у хората.

Тя се шегуваше естетсвено, но нейните шеги са малко плоски и не на място и прозвуча като критика. Даниел сам окуражава Еме да говори за гаджета. Може наистина да си е като баща си. От всичките Бачорски явно само той е като баща си и все някой ще продължи наследените гени. Simple Smile
Насето си го знае, че е коцкар. То си му личи.

# 74
Ще си поръчате ли халата

Общи условия

Активация на акаунт