БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 827
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Да,Free,и на мен не ми се вярва.Не са от една черга просто.
  Даниел,дори и да е правил някакви " шмекерлъци" не може да стигне висотите на Ветко и фемили и други "големи имена".

# 541
Кобилкина от Али Експрес, това е Даниела 😄
Ще те качи в Инстаграмата🤭

# 542
Относно злобните коментари от ИГ по-горе, какъв е смисълът и целта на тия хора, които ги пишат?Някак си по-леко ли им става? С какво да повече от Наска в случая?И накрая, тя ги трие.Нсксрали да я да се чувства кофти,може би това искат,ама това какво им носи на тях?

# 543
Арабаджиеви си оставиха детето в затвора , айде моля ви се , Атанаска плюете каква е неморална , ама за тези -ок 😄😄😄

# 544
Аз пък ви се чудя защо така скачате една срещу друга тук? Направо някои потребители ще си избодете очите, заради коментираните.😅

# 545
  • София
Последните коментари са писани от един и същи профил, сериозна фиксакция. Атанаска ще направи добро на въпросната, ако я блокира.

# 546
Аз пък ви се чудя защо така скачате една срещу друга тук? Направо някои потребители ще си избодете очите, заради коментираните.😅
   Хора без работа.Grinning

# 547
И аз онзи ден това попитах.. не знам защо се четат, нека всеки да си мисли и пише, каквото иска. Всеки има глава на раменете. Наистина понякога става безумно и човек трудно мълчи, но тук се хващат една друга за всяко едно мнение, без изключение.

# 548
Роза определено си остава в БГ. Явно къщата в Швеция е история. Иначе не вярвам да си дойдат така непредвидено. Емели, Гери и Емилия са и занесли коте.

Жалко за Роза и Олга. Толкова години труд и това да им се случи.

# 549
Вчера се видях с приятелка, която има приятел, който е познат с Емилия и по-скоро с Петър.
Казал е, че Емилия е станала изключително материална и не е много доволна от стандарта на живот който води с Петър. Петър има възможности, но са от мама и тати, и не са кой знае колко.

# 550
Вчера се видях с приятелка, която има приятел, който е познат с Емилия и по-скоро с Петър.
Казал е, че Емилия е станала изключително материална и не е много доволна от стандарта на живот който води с Петър. Петър има възможности, но са от мама и тати, и не са кой знае колко.
и аз имам приятелка, която познава Петър и сестра му много добре и мога да потвърдя, че това за възможностите на Пепи не е вярно.

Майката на Петър е дългогодишен изпълнителн директор на Инвестбанк,може да я видите в интернет; баща му има много бизнеси, включително строителство. Децата са израстнали със сребърна лъжица в устата. И двамата са леко разгелзени и имат доста възможности. Бизнесите на децата са подпомагани от родителите им.

# 551
Не споря. Въпроса е колко много значи много за Емилия.

# 552
Егати приятелите имат тия хора. С такива приятели врагове не ти трябват.

# 553
  • София
Да не е чела книгата на Рупецова Grinning

Иначе и за двама им е добре дошла  раздялата, ако е окончателна. Нека си дадат възможност да срещнат човек, с когото могат да имат стабилни отношения.

Рупецова доста се излага, нейното даже не ми оставя усещането за проституция, а по- скоро за просия.

# 554
Може родителите на Петър да са го оставили да се развива сам вече, а все още да не е достигнал супер ниво в бизнеса. Иначе наистина жалко за Олга и Розалия, ако са изгубили къщата - толкова години труд и работа.

Общи условия

Активация на акаунт