Оперативно махане на сливици при ВЪЗРАСТЕН

• 1 061
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Здравей . На 35 съм и се оперирах тук в Белгия - Гент . С пълна упойка бях . По принцип , трябваше да ме пуснат , но тъй като съм голяма за тази операция и има вероятност да вдигна температура ме задържаха за 24 часа в болницата . Бях на много силни обезболяващи , предписаха ми лекарства които на 6 часа да ги пия . За сега съм добре . Но постоянно чета , че критичните дни са 5-7 ден . Те първа предстоят. Дано всичко да бъде наред.
Бъдете здрави

# 16
  • Варна
Спокойно, момичета - малко са се презастраховали с тези силни болкоуспокояващи. Писала съм, на 33 г. се оперирах, с местна упойка и без ден лежане - такъв си е/беше протокола. Не става дума за критични 5-7 дни, а за това, че за толкова, общо-взето, ще забравиш, че  си правила операция. Пожелавам ви операцията да е за добро при вас, че виж, това никой не знае предварително.

# 17
  • София
Аз се оперирах на 27.
С местна упойка бях.
Единственото кофти нещо беше, че децата, които бяха оперирани преди и след мен след 1/2 час тичаха като кончета, аз аз бях като парцал в болничното легло.
Температура не съм имала. Бях на течна храна, макар че и вода трудно преглъщах.
Мина и замина.

# 18
А какви болкоуспокояващи пихте след операцията? След 10 дни и на мен ми предстои и чета всякакви ужасии

# 19
Аз не помня след изписването у дома да съм приемала някакви обезболяващи.
Може би в болницата само ако са ми давали, но после не.
Няма от какво да се страхувате и не четете много. Всеки има различен праг на болка.

# 20
  • Варна
Нищо не съм пила, не се пренавивайте.

# 21
  • София
Нищо обезболяващо не съм пила и аз.

Общи условия

Активация на акаунт