Аранжиране на маса - 9

• 66 027
  • 715
  •   1
Отговори
# 180
  • Somewhere far away
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 14:09 от Deathcrush

# 181
  • Плевен
Здрава, успешна и щастлива Нова 2025 година, момичета!
Благодаря ви за вдъхновението и красотата, която споделяте!

# 182
Честита Нова година, момичета.
Ето я и нашата новогодишна трапеза в зелено, златно и черно.

Някои от снимките са правени преди да сложим менюто и табелките с имената, че ги бяхме забравили. Елхата ни също беше в тон с масата златисто и зелено.

# 183
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, желая ви една прекрасна, здрава, щастлива и мирна нова година! Отново сте наредили вдъхновяващи маси, прекрасно настроение струи от тях!

# 184
  • БГ
Честита Нова 2025 !
Да е здрава, мирна и благодатна за вас и близките ви момичета!
Благодаря ви за това, че виртуално отваряте вратите на домовете си и ме карате да се чувствам ваш гост, благодаря и за прекрасните и вдъхновяващи снимки!
Последната ми маса за 2ма от новогодишната нощ набързо приготвена след работа.

# 185
Мили момичета, как ми липсвахте! Yellow Heart
С пожелания за здрава, успешна, щастлива и хармонична година!
Влязох тук и се почувствах у дома на всяка прекрасна трапеза, която сте спретнали! Благодаря от сърце за гостоприемството и красотата! 
Туне, специално се задържах на твоята сладка маса, обожавам сладкиши и много одобрявам тази мода! Simple Smile
И преди съм казвала за къщите, сега ще го кажа за масите - толкова красота в различни цветови гами и стилове видях (няма да отбелязвам конкретно всеки от опасения, че ще пропусна),  че си мисля - човек (жена по-точно) трябва да има толкова трапезарии и маси, че да може всичките наведнъж да подреди, без да се налага да избира "Ама това ли да бъде тази година, ама кога ще сложа другото...?" 
Моите маси тази година останаха на заден план, че много пътувах и никъде почти не се задържах достатъчно, за да редя празнично. Куриозното и дори ироничното е, че най-после се сдобих с два коледни сервиза, които не можах да ползвам, защото не бяхме у дома по празниците Simple Smile
Все пак от тях ще сложа по една снимка, колкото да се видят какви са - и двата модела ми бяха мечта (карето, макар и не точно този сервиз, но друг в България не намерих) и елхичките.
Живот и здраве, догодина ще ги аранжирам.
И понеже ми липсваше коледната маса, новогодишната е някаква компилация и с коледни мотиви. Прибрах се най-после в къщата си и малко като децата си направих коледно-новогодишна декорация навсякъде, че и на масата, макар и след Коледа. Този път заложих на сметаново бяло и златно (най-после се сдобих и с позлатените прибори, каквито търсех), декорацията - в естествена зеленина, шишарки, топки и свещи:

# 186
  • Австрия
За много години, момичета!

Ийее.. как да не прихванеш парти-настроение, Ли Лу?! Heart Eyes
Много нежно цветово съчетание, Пипилота! Много добре пасват пръстените за салфетки - сетих се, чв имам същите, но къде ли са? Flushed
Мисля, че имам и като на Deathcrush възглавничките (загледах се и зад масата Relaxed) - като материя не знам, но като цвят и сини, и светлосиви  - у нас тъмносиньо е акцентния цвят.
Много красиви са чиниите, Светкавица! И върху зеления фон.. Green Heart
И да.. знаех си, че забравям някого.. радвам се да видя отново снимки от теб, Минонела! Hug
Karmiel, разкошен цвят! Много търженствена атмосфера си създала!
Гея, Hug
Ооо.. спомням си отлично сервиза в синьо, и покривката.. колко празнично, Дечи Blue Heart
Кубратова, появи се ти Grinning Честити ти придобивки! Чиниите с коледната елха... много са хубави! Мисля си.. виждала съм ги в темата.. обаче, ако са ти нови, кой друг ги има и ги е показвал? Thinking
Сетих се! - Тунето Sunglasses Даже и покривка с елхата.. прекрасен английски порцелан!

Браво, момичета Simple Smile Аз нищо не съм снимала - изключително мрачно е времето и все е прихлупено и тъмно.. Иначе.. зимна е тематиката вече Wink

# 187
Димс, точно на Тунето са чиниите. Откакто ги видях (да ме прощаваш,  Туне, за плагиатството!), мира не ми дават, а с покривката - съвсем...Толкова красиво стояха при нея на тая разкошна голяма маса и в обстановката на трапезарията й, толкова запомнящо се, че просто нямаше как да не ги пожелая Yellow Heart
И когато накрая се намериха, не можах да ги ползвам за Коледа Simple Smile

# 188
Момичета, отново сте наредили страхотни маси и всичко изглежда прекрасно и много празнично!
Кубратова, много са хубави, да си ги ползваш със здраве!
Аз също пътувах по празниците и така и не наредих нищо Sad Но си получих подаръка от брат ми, който ми е добавил и едни плата, естествено ги ползвах по празниците. Но скоро смятам да наредя някоя маса с новите чинии Simple Smile
Ето две снимки, за представа, извинявам се за качеството, но не съм си в къщи и не разполагах с много възможности за творчество. Това синичкото е вида на чиниите Simple Smile

# 189
Благодаря, Димс, Гея, да се надявам, че тази година ще имам повече време за красивата част на трапезата, че нещо по последните празници я претупах. Пожелавам го на всички, както и нови придобивки - кой от каквото има нужда! "Нужда" ли казах?! В тази тема?!
Гея, тези сини чинии са онези сини чинии, нали? Simple Smile
Които обсъждахме преди и на които също бях хвърлила око, но така и не взех... Много ефектно стоят. И съдържанието също Yellow Heart
Със здраве да ги ползваш и пълниш!

# 190
Кубратова, точно онези сини чинии са Simple Smile Благодаря ти! Надявам се скоро да имам повод да ги презентирам в целият им блясък!

# 191
  • София
Да се похваля с нов сервиз от Дука. Исках зимен и ето го. Взех го намален с 40%.

# 192
Толкова ни завъртя ежедневието, че не успях да изразя възхищението си към парзничните ви трапези Heart Eyes

Гея, с нетърпение чакам да видя целия син аранжимент - много харесвам цвета!

iana28, браво! Истински си уловила точния момент за пазаруване - със здраве да ги ползвате!

TadaЗа много години! Champagne

# 193
  • София
Сефтосахме ги:

Много им се радвам! Simple Smile

# 194
  • Австрия
Каквото и да сложиш в тези чинии, все ще грее и ще е супер апетитно, Гея! Прекрасен цвят са!

Чудно зимно натроение създава сервиза на Еxcelsa Nordic deer! И изключително подходяща към него покривка! Да го ползвате с удоволствие, Яна  Simple Smile

И аз сефтoсвам зимни чинии (купени още през лятото Grinning):

wintertime4a by Dimitrana S, auf Flickr

wintertime3a by Dimitrana S, auf Flickr

Знам, че в Родината вали сняг.. при нас само се опитва Wink Но си имаме леден вятър, както обикновено и определено е зима Nature Snowflake

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 00:24 от DimS.

Общи условия

Активация на акаунт