Аранжиране на маса - 9

• 65 696
  • 710
  •   1
Отговори
# 165
  • Австрия
Бих седнала на авангардната маса, ако вестниците наистина са създадени с тази идея. При обикновените вестници обаче мастилото може да се размаже и да остави следи.

И аз това си помислих. Така нахвърляни върху масата с покривка отдолу, най-вероятно да го сгъна вестника и сложа настрана Wink Има покривки с десен на вестник - някои изглеждат по-автентично, други не.. но е по-добра идея, според мен..

И задължително някакъв цветен акцент.. например червени (като на Дечи от последните снимки) чаши.. или всичко черно бяло и като акцент хубави червени рози...

Ли Лу, невероятно празнични са коледните чинии на Villeroy & Boch - абсолютна класика! Чудесно си ги съчетала и елхата е прекрасна Heart Eyes

Пръстените за салфетки като коледна звезда съм ги запомнила, Karmiel! Допълнила си ги с красиви чинии и салфетки, а снимките са много сполучливи Heart

Уютно и много вкусно, Deathcrush Yum

Хайде, момичета.. Новата година наближава.. Кубратова, къде се губиш?! С удоволствие очаквам отново  Дечи, Туната и Пипилота, Светкавицата.. със сигурност забравям някого Flushed ..да не говорим колко ми липсват Тари, Чопи, Алиса, просто Мила, poppy-fairy, SkyBlue, Dani, Криси, Яна, Фаталина.. хей, Гея Hug..hrrisss, спомням си как обсъждахме точно коледно-новогодишни чинии Wink

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 01:08 от DimS.

# 166
  • Под сянката на разлистените кактуси
"Хайде, момичета.. Новата година наближава.. Кубратова, къде се губиш?! С удоволствие очаквам отново  Дечи, Туната и Пипилота, Светкавицата.. със сигурност забравям някого  ..да не говорим колко ми липсват Тари, Чопи, Алиса, просто Мила, poppy-fairy, SkyBlue, Dani, Криси, Яна, Фаталина.. хей, Гея Hug..hrrisss, спомням си как обсъждахме точно коледно-новогодишни чинии "

И на мен ми липсват, Дими! Чудя  се Криси къде се затри, другите виждам понякога из други теми, но тя направо пропадна...

Ли Лу, много оригинално и хубаво!

Моята маса от Коледа. Моите аборигени особено се впечатлиха от чинийките за хляб

# 167
  • Австрия
Да, Криси от дълго време не е влизала във форума. Дано да е добре и просто да й е станало безинтересно/няма време..

Ааа.. и аз се впечатлих от чинийките за хляб, Туне Grinning Но и не само: толкова харесвам сервирането/подредба с подложни чинии.. даже по едно време имах, но.. пусто - няма място на нашата масичка. Хубава каро-комбинация! За Коледа, както споменах, разтегнахме масата и бяхме цели 5 човека SatisfiedJoy Ох, мисълта ми беше, че като гладех покривката за вече 6 места, си мислех всъщност колко повече време ще да отнема оглаждането на покривка за 8 и повече Rolling EyesSimple Smile
Благодаря, че сподели снимки на масата ви от празника, Туне Heart Exl

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 00:58 от DimS.

# 168
  • Под сянката на разлистените кактуси
Благодаря, Дими! Вчера имаше парти за Коледа вкъщи, но бяхме много хора и имаше бюфет. Но искам да се похваля с масата за десерти/горещ шоколад, която дъщеря ми нареди. Мислех да я сложа в предния пост, но забравих. Сега са много на мода при нас

# 169
  • Вила Великула
Димс, Туната, тук съм.
Очарована съм отново от вашите маси. Димс, наистина е по-трудно да наредиш и да снимаш маса за повече хора. При нас обикновено така се получава. когато сме сами с ММ, сме обикновено на работа и слагам масата и нямам време да снимам. Тези дни сме все с пълни маси с хора и ястия, но покрай посрещане и изпращане не съм се сетила да снимам. А и бебчо е в къщи покрай празниците и оставям на зетя и дъщерята да готвят и да редят.
За нова година сигурно ще се включа и ще снимам.
Туната, много е идейно с тези чинийки за хляб. Не съм виждала преди такива.
За да не е като Спам, публикувам снимки от миналата Коледа и Нова година. Може и да съм ги пускала преди, но не помня.

# 170
  • БГ
Честито Рождество Христово!
Прекрасно аранжирани маси, толкова различни и уникални.

Димс не мога да откъсна очи от тази златна маса! Бляскъва и тържествена и същевременно топла и уютна! Винаги съм харесвала златни елементи в посуда, пробори и  аксесоари, но се страхувам да използвам  сякаш не пасва на обстановката у дома.

Туне много хубави маси, разкошни покривки и любимото ми каре! И моя мъж често мести вазите все му пречат Grinning

Ли Лу коледните чинии на Вилерой са ми отдавнашна мечта прекрасно си ги аранжирала!Елхата е прелестна естествено дърво ли е?
МАлко снимки от Бъдни вечер у дома.Синът ми снима и чак сега ми изпрати снимките иначе прави клип, но не знам как да го кача тук.

# 171
Честита Коледа Дами!

Страхотни маси. Този път няма да слагам снимки, имах доста гости и нямаше време да снимам. Но се наслаждавам на вашите шедьоври.

# 172
  • БГ
Danifin1 аз пък си имам фотограф, който щрака на поразия, но после чакам с дни да ми свали снимки.
Нова порция

# 173
Аз нямам нищо ново, с което да се похваля. Влизам предимно да ви се възхищавам.

# 174
Светли празници на всички!

Ние тази година го даваме скромно, понеже в рамките на януари очакваме нов член на семейството и с корема ми е малко сложно Simple Smile
Баткото обаче много държи все пак да има някаква украса, така че ви споделям коледната маса, която основно той реди (с инструкции и помощ от мама) . Догодина, живи и здрави, ще видим как ще се справяме с маса за деветима Simple Smile

# 175
  • Австрия
Еха, темата стана толкова празнична, радост за очите Heart Eyes
Специални поздрави за фотографа, Дечи Green Heart
Алиса, желая ти леко раждане и много радост с новия член на семейството!

Весело изпращане на Старата и доволно посрещане на Новата година!
Да е здрава и мирна, да е по-добра и успешна 2025!
Да е пълна с красота, задоволство и усмивки Simple Smile

Silvester24_2a by Dimitrana S, auf Flickr
Silvester24_1a by Dimitrana S, auf Flickr

Чиниите на Sara Miller получих като коледен подарък, много ми харесват и с голямо желание и нетърпение ги сефтосвам Relaxed

Скрит текст:

Наздраве, момичета! Hug

# 176
Весело посрещане на Новата година на всички прекрасни дами в най-красивата тема. Продължавайте да творите и да ни радвате, продължавайте да създавате уют и красота в домовете си.
Пожелавам Ви от сърце: през 2025 повече смях и по-малко стрес, много здраве и късмет, много любов и безброй сбъднати мечти.

# 177
Благодаря ви, мили дами, за споделените прекрасни снимки и за милите думи! За мен няма значение дали снимките са от тази година или не – просто обожавам да виждам красиви неща, които носят радост Nature Sparkles

DimS., пръстените и чиниите са 1:1, страхотно! Heart Eyes

Много ми допаднаха идеите за чинийки във форма на елха и карета! Аз също обожавам съдове във форма на звезди, елхи, снежни човеци..

Сервизът ни е единственият коледен, но пък в два цвята – зелено и червено. Благодаря ви! Надявам се догодина да си отделя поне два дни преди Коледа, за да разгледам спокойно магазините и подбера нещо подходящо в зелено. Декември е истинско изпитание да намериш време и да се справиш с пощенските опашки, затова наистина ми се иска да ходя във физически магазини, но тази година не успях. Вашите идеи са си вдъхновение!

Елхата и венецът са естествени и ухаят все още приятно. Обикновено ги оставяме до другата православна Коледа на 6 януари, за да удължим празничното настроение.

Пожелавам ви весело посрещане и вълнуваща само приятно 2025-та година!

Alyssa, за вас съвсем ще е интересна Hug Всичко хубаво за събитието - а и за след него Gift

Ние сме готови и вече чакаме.. Nature Star2

# 178
  • Вила Великула
Отново видях вдъхновяващи маси.
Алиса, баткото се е справил чудесно.
Димс, ах....останах без думи.
Лу лу, много празнична трапеза.
Нашата е наредена набързо, покрай суетата около 2 месечния мъж в семейството.
Пожелавам на всички весело посрещане на Новата година и догодина да продължаваме със същото вдъхновение.

# 179

Същата коледна покривка, но с друг сервиз.
Щастлива Новогодишна Вечер, много обич и уют!

Общи условия

Активация на акаунт