Аранжиране на маса - 9

• 59 234
  • 632
  •   1
Отговори
# 615
  • Австрия
Ееее... Кубратова, браво! Точно сега му е времето на тоя сервиз! Прекрасен е Heart Eyes А клончето.. прилича ми на смрадлика.

Много хубави есенни маси, Яна! А последната в розово и златно... чудна! Вдъхновение си ти и даже вече имам иде идея Hug

# 616
Тази маса подредих за тематичен конкурс в една "порцеланова група". Разбира се, наградата отиде при друг, но ми хареса идеята на конкурса. Тази маса е в града, а обикновено почивните дни сме на село и мъжът ми или синът ми идват да ме вземат, ако са били предните дни там да вършат нещо. Можете да си представите изумление то на мъжа ми, като дойде по-рано и видя така нагласен ата маса Joy За двама, вкл и с мляко, каквото не употребявам от както съм кърмена.

# 617
Светкавице, чудесна маса и много елегантен и фин порцелан!
Мани ги конкурсите, на нас да ни е кеф Simple Smile
DimS., благодаря! Интересно - от дете съм расла до смрадлика (в последните години нямам възможност да виждам често и отблизо), пък да не мога да я позная...забравям ли вече?!
Сякаш си я спомням по-тъмно червена, но наистина - формата на листата е точно такава.
В предишен пост споменах за други три сервиза от това лято, та дойде ред на единия от тях - цветът на порцелана е млечно бяло, кантът е сребърен. Днес съм на вълна сребро, спокоен беж и ярък букет за акцент на масата. Угасих свещите, докато снимам, че съм в период на пакостливост и непохватност Simple Smile

# 618
  • София

Каква цветова комбинация е следващата ми маса? Разбира се, че в красивото винено червено и малко от типичното есенно оранжево за акцент.
🍁🍂🍁
Хубава седмица, група!

P.S.-Обожавам да редя Лего цветя и част от аранжировката е едно от тях.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 17:14 от iana28

# 619
  • Австрия
Порцеланът е красив, Светкавица Heart Eyes По-скоро ми е интересно каква е била темата на предизвикателството и условията около храната на снимките? Моите хора вкъщи вече не мога да изненадам.. като редя масата понякога проявяват интерес, а като снимам се въздържат от навъртане около мен.

Показвай, Кубратова, показвай HugHeart

Днес отново ги погледнах двата варианта, Янче и сама се очудих, но черно-бялата маса ми хареса повече с баланса, спокойствието и изчистената си графичност Blush
И да, ползвах спрея: вече имам няколко златни вазички, леко загатната в златисто есенна декорация (жълъди и шишарки) и разбира се, златна ябълка:

HerbstVG25_1a by Dimitrana S, auf Flickr

Като цяло масата се получи на границата със златистото си изобилие Laughing, но.. експериментирането носи разнообразие Wink

# 620
  • София
Dims, чудна маса! Бордото и златото носят много стил и изтънченост, а с панделките заспива съвсем!

# 621
Ще се повторя с Яна, но поне от видимото на снимката (радост за окото и душата!) границата е далеч, Димс.
Есента носи на златничко, то е емблематичния й цвят. Златната ябълка е превъзходна, опитахте ли я вече? Simple Smile

# 622
Порцеланът е красив, Светкавица Heart Eyes По-скоро ми е интересно каква е била темата на предизвикателството и условията около храната на снимките?

Темата е "сладка събота", като конкурсът не е точно фотографски, а по-скоро да съчетае порцелан с вкусна закуска. И тъй като беше за дебютанти, реших да участвам, иначе там представят много красиви неща всяка събота. Реших, че е моментът "да въведа в обществото" любимата си статуетка "Есен" на Royal Worchester-Seasons, заедно с друг английски порцелан(Royal Grafton) . Само чинията  с палачинки е на "  visco", но в този дом това имам. Палачинки бях решила да направя така или иначе, баклавите са ми подарък от Турция, шипки, глог и мащерка в малката вазичка, както знаете, са събрани от мен.

Наградата получи потребителска с много хубав кекс, за мен той изпъкнал.

Ами, забавлявам се, но малко е тип "хазарт" да се мотаеш из порцеланови те групи, все те сърбят ръцете. Grinning

# 623
Момичета, нали изостанах с темите в темата (тавтологията е умишлена), та вървя рачешката от есен към лято  Simple Smile
И понеже съвсем скоро си допълних сервиза на Роял Албърт, си го ползвах насред есента, както е цветен и пищен, ама специално за него май никога не съм съобразявала сезон, толкова го обичам...
Една вечерна и една следобедна чаена маса за двама със старите селски рози на Роял Албърт:

Тук със сменени салфетки, прибори и аксесоари - умишлено добавих сребро, за да успокоя златничкото:

# 624
  • Вила Великула
Кубратова  остави ме без думи.

# 625
  • София
Тръгнах из къщи като из горичка. Тук гъбка, там гъбка...събрах цяла кошница. И после хайде на масата....
🍄‍🟫🍄🍄‍🟫🍄🍄‍🟫🍄

# 626
Яна, много ми допаднаха чиниите с гъбките и златния кант - разкошни! А в новите гъбки-къщи може да настаниш някой мъничък обитател, който да ви стане сътрапезник Simple Smile

# 627
  • София
Честит нов есенен месец! Да ни донесе много здраве и топлина в сърцата!
Днес масата ми е в неутралните приглушени бяло, кремаво, кафяво, дърво.🤎 🪾🤍🪾🤎🪾🤍🪾🤎🪾🤍🤎

# 628
  • Вила Великула
Ян, много красива маса.

# 629
  • София
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт