Аранжиране на маса - 9

• 59 205
  • 632
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Кубратова, много е красиво и изискано всичко! Много хубави сервиз и маса!

# 601
  • Вила Великула
Кубратова,  голяма красота и много стил.
Моля за името на любимия магазин.

# 602
Благодаря, дами!
Магазинът е този: https://gourmethouse.bg/
През лятото сколасах да взема и Старият Амстердам на Villeroy&Boch (както и други три сервиза, ама за тях по-нататък), той е предназначен за селската къща. Успях набързо да го снимам, но снимките са едни никакви, че нито имах време да сложа маса като хората, нито да снимам. При следващо ходене ще се постарая повече, дано имам време на спокойствие. Приборът за подправки е на Queen Anne, много удобен за ползване се оказа. Насъбрала съм сума ти други съдинки за тази цел и все нещо не ми е таман от тях, този е сполучлив и функционален.

# 603

Набързо, след като току-що се върнах от почивка.

# 604
Светкавица, прекрасни есенни листа и шипки (ако правилно разпознавам растението)!
Да знаеш, че за нашите си работи (знаем кои Simple Smile ) няма достатъчно далечен магазин, който да не можем да посетим. Хубав плътен лен, особено пък жакардова тъкан с фин едва забележим сатенен финиш, си намирам само в този магазин. Имам ленени покривки и салфетки и от други, но на този производител са наистина хем много красиви, хем изключително качествени. Имат си един минус (цената), но току затворя очи и го преглътна, струва си.

# 605
Кубратова, шипки и глог! За жалост, тази година нямаше "добра реколта", а трънки никакви! За всичко останало в поста ти-❤️❤️❤️

# 606
  • Австрия
Кубратова, добре завърнала се в темата Hug

Изключително подходящ за селска къща Heart Eyes Много се радвам, когато някой се похвалва с нов сервиз: с удоволствие и в здраве да се ползва! Аз и точно това ти пожелавам, Кубратова, повече време, чисто физическата възможност за редене, посрещане на гости и разбира се, хубави поводи!

От мен, в сезона на ябълките и началото на есента:

vogelchen4а by Dimitrana S, auf Flickr

с любими чинии на Pip Studio и любими птички (справка: аватар Grinning):

# 607
  • София
Дойде един от най-красивите и цветни сезони от годината. 🍁🍂🍁🍂🍁
А с него и първата ми есенна трапеза.
Никога нямаше да се сетя да направя есенно съчетание със син цвят, ноо...винаги има първи път😀🩵❤️🧡💙❤️🧡
Всичко е възможно🍁 🩵🍁!

# 608
Прекрасно съчетание, Яна! Синьо и оранжево даже много си отиват, сигурна съм, че с времето ще направиш още такива маси Simple Smile

# 609
  • София
Втората ми есенна трапеза няма как да не е с любимия ми цвят мента. Нежен, успокояващ, интересен.
Хубава вечер!
🍁🍂🍁

# 610
  • София
В тази спокойна петъчна вечер есенната ми трапеза реших да е в поредната интересна комбинация между оранжево и лилаво. 💜🧡💜🧡
Много спокоен и красив уикенд да имате!

# 611
  • Варна
Любими цветове и комбинация!

Прекрасна поредна маса, iana28!

А чиниите под формата на листа откъде са? Останаха ми очите!

# 612
  • София
Благодаря! Чиниите са от Синсей.

# 613
Е, свалиха ми най-после есенния сервиз от високо и бързах днес да го сложа Simple Smile
Салфетките са от португалския жакардов лен в дюс бежово,  зор беше точно такива да намеря заради конкретните прибори. 
Докато се обърна, ще мрънкам за сваляне и на коледните сервизи или ако се забави ММ, просто ще поръчам нов, и без това съм хвърлила око на един  Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако някой разпознава какво е клончето във вазата, че го купих, а забравих да питам, ще съм благодарна да каже. Искам да си засадя на двора. 

Приятна почивка, момичета!

# 614
  • София
Много красив сервиз, Кубратова! Любими нарове.
Есента понякога не е в изкрящи цветове, а е нежна и спокойна. Златно, бледо розово и бяло се препритат за да създадат днешната трапеза у дома.
💛🤍🩷💛🤍🩷

Общи условия

Активация на акаунт