Аранжиране на маса - 9

• 65 871
  • 714
  •   1
Отговори
# 690
  • в сърцето на един мъж...
Дими, разкошни цветове! Heart
Яна, много креативно и цветно!

# 691
  • София
Димс, масата ти е прекрасна и красива, а от мен:
Маса за Хелоуин в сиво и черно. Страшна, отвратителна, злокобна.
😀😀😀
🩶⚰️🖤🔗🩶☠️🖤🦴🩶⛓️🖤

# 692
  • Австрия
Страшна, отвратителна, злокобна.
😀😀😀

Satisfied особено с тия сладки възглавнички Heart Eyes

Аз пък се сетих за граф Монте Кристо. Blush Ама ей, така: веднага се сетих! Може би заради вида на оковите...

# 693
  • София
Хайде, от мен да мине, този път хелоуинската трапеза няма да е страшна и неприятна, а даже е приветлива.
🤍🧡🤎🤍🧡🤎🤍🧡🤎
Наздраве и хубава вечер!

# 694
Отдавна не съм се включвала, че покрай бебето не ми стига време за нищо, но следя какви красоти качвате и много ви се възхищавам на креативността!

Днес все пак реших заради баткото да направим скромна хелоуинска трапеза Simple Smile сега като сме си повече вкъщи се надявам да имам повече възможности за аранжировки, пък да видим Simple Smile

# 695
  • Австрия
Бебетата са бебета толкова кратко време... Алиса, наслади се на момента, на настоящето.. има време за всичко Hug

Ииии.. от мен нещо в черно Grinning

Ябълката купих с доста 'гола' и постна визия. Шлайфах я леко и няколко пъти лакирах.

Освен за масата днес, почти цяла есен вече стои в комбинация с една вазичка с окореняващ се отрязък на стайно растение като декорация във всекидневната...

# 696
  • София
Честит празник на народните будители! 🇧🇬
Днес съботната маса вкъщи ще грее повече от всеки път. Първо заради новия красив шишарков, горски тишлайфър. И на второ, но по-важно място, заради новите чинии, с които вчера ме изненадаха и ми подариха. Колко малко му трябва на човек за да е щастлив!

Хубава събата, група!

🩵🤎💚🩵🤎💚🩵🤎💚

# 697
  • Австрия
Много ми харесва масата, Янче! Да си ползваш в здраве и с добро настроение новите придобивки Hug

Денят на Вси Светии и Архангеловата Задушница тази година съвпадат и в семейството ни днес тачим починалите близки и от двете родови страни. Светла им памет!

BurgundyAutumn_3a by Dimitrana S, auf Flickr

Довечера ще запалим свещи..

# 698
  • София
Днес есенната трапеза е в типично топло кафяво и златно. Идеята се появи от новите салфетки, които толкова ми харесаха. Вчера съвсем случайно се натъкнах и на тишлайшъра, той идеално си пасна цветово. Последва златната, светеща тиква каквато отдавна исках. И ето, масата се подреди сама.🙂
💛🤎💛🤎💛🤎💛🤎
Слънчева да Ви е неделята!☀️

# 699
  • София
🎀🤎🎀🤎🎀🤎
Сладка трапеза за дами "Панделки"
Хубава вечер, дами!

# 700
  • София
Тази вечер на бързо реших да подредя една маса в червено и златно с новите чинийки, свещник и кадифени пръстени панделки, които взех и главно ще използвам при коледните трапези.
🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹

# 701
  • Варна
iana28, поредна красота!!!! Представям си как ще ни изненадваш с коледните маси!

# 702
  • София
За първи път ще редя коледни и новогодишни трапези. Надявам се ще се получи.

# 703
  • Австрия
Ами, тя масата си е готова за Коледа, Янче: сменяш розите с няколко червени топки и готово Grinning Много са хубави панделките-пръстени Heart Eyes

Обаче си е още есен... а есен без гъбки, не може Wink

fliegenpilze25_1a by Dimitrana S, auf Flickr

Следващият път... ядливи Smile

# 704
Прекрасно е Дими! Обожавам червено на бели точки! Heart

Общи условия

Активация на акаунт