Аранжиране на маса - 9

• 65 999
  • 715
  •   1
Отговори
# 90
  • БГ
Една изчистена недонаредена маса

# 91
  • Австрия
Ах, колко красива покривка, Дечи! И колко добре се връзва със столовете Blush

Мили момичета, благодаря ви от сърце за добрите думи и за хубавите пожелания! Hug

пп.2в1.. върна ме в едно друго време Relaxed Някак.. колко отдавна ми се струва това..

# 92
Дечи, прекрасна атмосфера се е създала - покривката, столовете, прозорците, завесите...всичко те залюлява в една топла мека прегръдка! В тази обстановка мога да чакам да се донареди масата и до второ пришествие Simple Smile
Под страх от публично порицание в темата, моля те да кажеш откъде е покривката  Yellow Heart
Скоро си харесах една подобна, но имаше тикви по нея, а исках само с листа и не я поръчах, като твоята не съм виждала точно.

# 93
  • БГ
Благодаря ви Димс и Кубратова.
Покривката е купувана преди 5-6 години от немски аутлет.Като я видях се влюбих в нея огрома е 300/160,  аз нямам такава маса, но я купих и ето, че си дойде след толкова години на точното място в новата къща на дъщерята в Буда Пеща.И макар че младите са по изчистен и модерен стил много я харесаха.

# 94
  • Вила Великула
Днес ми се роди внук и понеже довечера сме на отдавна плануван концерт, след него ще се съберем с приятели. Няма да имам време и затова сега подредих набързо една "мъжка" маса.

# 95
  • София
Честит внук! Да е жив и здрав.

# 96
Честит внук, Пипилота6! Да е здрав и да реди чудни маси като баба си! 

# 97
Честито внуче! Животът му да е безкраен празник!

# 98
🌞 Добре дошло на новото човече! Нека детството му бъде изпълнено със слънце, щастие и безгрижие! 🍀

Аз не съм най-малката персона у дома, но със сигурност съм най-запазила детското в себе си 😄 По традиция гледахме страшни филми по Нетфликс, но тази година без черни бургери. Аз бях естествено тематично маскирана за случая, обаче само едно дете дойде да ни "уплаши" - беше забавно взаимно изплашване! 👻

🎃 Заповядайте на нашата импровизирана маса за нощта на мистериите и безсмъртието! 🎃

През деня съвсем приветлива:

# 99
  • Австрия
Много приятна маса в синьо Blue Heart Чудесно е, че покрай аранжирането и декорацията, в темата могат да се споделят толкова хубави новини! Честито ти внуче, Пипилота, да расте в здраве, мир и благополучие! Дай Боже всекиму Hug

Очаквах снимки от теб, Ли Лу! - всичко много ми допада Sunglasses И най-вече цялостната атмосфера около масата - личи си, че е с много желание декорирана и с неподправено настроение съпътствана вечерята Grinning Тишльойферът е точно по мой вкус: с романтично-приказни илюстрации на летящи вещици,  симпатични привидения и черни котета Blush Прилепи, паяци.. скелет.. но всичко в.. граници Wink Satisfied

Хм.. бях замислила за вчера/днес и събота - Задушница нещо с преобладаващо черно, но.. с двама болни мъже вкъщи, не ми достигна настроение.. Та, още малко ябълки от мен:

violeteÄpfel24_3c by Dimitrana S, auf Flickr

# 100

Скромна есенна маса за закуска

# 101
Ммм, Светкавица, закуската си я представих топла-топла Heart Eyes

Димс, благодаря ти. От много години е малката покривка - не зная "-лойфер" ли да казвам на български, "-лайфер", ли Grinning Бяха два, но единият не оцеля на суровите условия. Бих допълнила, но нищо досега не ми е грабнало окото. Той има много мотиви по себе си, намирам по-еднотипни. Купувала съм го от Амазон, сега има само комплекти подложки или цели покривки от серията.

Бързо оздравяване вкъщи Flowers Four Leaf Clover

# 102
  • БГ
Честит внук, Пипилота6! Да е здрав и благословен! Синята масата е много красива.

Ли Лу, много ми харесва твоята хелуинската маса, както Димс е писала има всички символи на празника и е някак  приказна и забавна, с удоволствие бих приседнала на нея прекрасна е.  Повечето маси, които съм разглеждала ми идват зловещи  с многото черепи и имитации на кръв и кости и т. н.  Аз дори си купих черна дантелена покривка, но така и не си избистрих идеята как точно да изглежда масата.

Димс чудесни цветове и влюбих се в чашите Purple Heart

Понеже не направих маса с черната покривка както беше планувано, а по архангелова задушница винаги си спомням за моите баби и си подредих една маса с покривка плетена от баба ми и сервиза  от мама.

И една усмихната вщичка от Унгария

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 15:38 от De4i

# 103
De4i, Ribbon голяма сладурана Ribbon

Благодаря ти! При нас наистина е като празник. Ден на безсмъртието и празник на победата над страха от... паяци,  вещици, духове, прилепи — дори над страха от 💀. Да си призная, малко ми липсват старите събирания, може би аз ще трябва да започна да организирам — но кога, кога... 🙈

# 104
  • Австрия
Я, какви хубави багри има есента при теб, Дечи!
А вещичката е изключително чаровна - жива и здрава да ви е Heart Eyes

...не зная "-лойфер" ли да казвам на български, "-лайфер", ли Grinning

И аз не знам Rolling Eyes Та.. немския вариант взех, изписвайки уж на български Flushed Ли Лу, колкото пъти погледна снимките, толкова повече ми харесва всичко: дори ръкавиците са си съвсем на място и в хармония Sunglasses
А гъската днес опече ли? Joy Аз с такива ястия не се занимавам, но още от времето на детската градина, палим днес фенери и почитаме и Свети Мартин, и Свети Мина..

Честит празник на всички именици и празнуващи! Simple Smile

11.11.24_4a by Dimitrana S, auf Flickr

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 18:43 от DimS.

Общи условия

Активация на акаунт