Аранжиране на маса - 9

• 71 256
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Малко да се посмеете.
Гледам един руски сериал, шпионаж, действието се развива в годините на подготовка и идване на Андропов на власт. И в един епизод възрастен генерал пие чай с жена си, чакат гости. Ама така, в едър план чсйникът и чашите, много красиви. В следващия момент нещо ме дразни, не знам и аз какво и се сещам, ама как така чашите и чсйникът не са ЛФЗ🤣. Загледах ги, ами те съвсем на Тему изглеждат, развалят цялото впечатление. После дойдоха гости на генерала, донесоха му един разкошен свещник, очите ми изтекоха. Гостът казва, че бил от 18век.А като си заминаха, генералът се оправдава ше пред жена си, че не всеки има вкус. Направо ми идваше през екрана да грабна свещеника.
Ето, тска гледам аз уж шпионски филми Blush

# 526
  • Австрия
Има няколко аранжирани от теб маси, Яна, които съм запомнила, защото са ми харесали повече , впечатлили силно с нещо конкретно или като цяло... но тази е истински фаворит: много, много ми харесва Heart Eyes Допада ми как нежното рае на текстила се повтаря в декоративната купа, как свещниците идеално пасват към тях... харесва ми натуралната автентичност на подложките и съчетаващите се с тях дървесни деко-елементи и въобще интериорния стил.. Много приятно е усещането, което масата създава и снимките са чудесни, особено със загатнатата зеленината на заден план. И изборът на точно тези чинии, които сами по себе си много ми се нравят, намирам са отличен - внасят цвят и настроение в композицията Heart Аз вероятно бих избрала едноцветни салфетки в синьото на чиниите, за още малко акцент и контраст с меката охра на салатните чинии, но и с тези масата цялостно е чудна Heart Exl Чашите ми харесват с тази метална пластинка, не само красиви, изглеждат ми и удобни за ползване Grinning И като стана дума покрай тях за етикети и премахването им, от години ползвам ето този препарат:

Скрит текст:

Винаги е отстранявал лесно и без никакви следи или увреждане..

Лятото вече е в разграра си и ми се искаше да декорирам със слънчогледи, но видях много нежни маргаритки и.. неделната маса е с тях Simple Smile

lilaDaisy_2a by Dimitrana S, auf Flickr

# 527
  • София
Радвам се, че ти харесва. Много хора я харесаха, а съм забелязала, че ярките цветове се харесват повече по принцип.
И твоите маси са чудесни. Перфектни направо. Браво!
P.S.-Докато е горещо лято, е времето за морски маси. Синьо, много синьо и слънчево да ни е, и щастливо!🌊 🛳🩵⛵️💙🌊⛵️🩵⚓️🛟🌊

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 22:44 от iana28

# 528
  • София
Калинки-малинки

# 529
  • София
Пак аз...😀
Най-хубаво е събота сутрин. Време за бавна и спокойна закуска. Време за нас си. Влюбих се в тези сладки чинийки. Отдавна харесвах вазата кана. Покривката е в любимото ми бледо ментово зелено. Жълтото грее и топли душата. Въобще...маса за събота сутрин🌼💛💚💛💚💛🌼

# 530
iana28 страхотни маси показваш, от къде е вазата кана и аз много ги харесвам.

# 531
  • София
От Икея. Тази е по-малката. Има и по-голяма.

# 532
От Икея. Тази е по-малката. Има и по-голяма.

Благодаря, iana28 ще трябва да търся он-лайн. В Букурещ ми е най близката Икея, едва ли да стигна скоро до там.

# 533
  • Австрия
Чинийките наистина са много сладки Grinning На мен много ми харесва и къщичката, а също свещичката и керамичните полу-маргаритки. Все приятни и уютни тематични маси, Яна!

И преди хортензията у свеки да е спряла да цъфти, а лятото отлетяло.. неделната ни маса:

HBFSg1а by Dimitrana S, auf Flickr

# 534
  • София
Прекрасна синя маса, Dims!
А от мен за една приятна неделя вечер! Маса в любимо прасковено и светло синьо. За тази комбинация ме подсетиха подходящите салфетки. А главата на Давид отдавна харесвах и скоро допълни интериора вкъщи. 🧡🩵🧡

# 535
# 536
  • София
Много уютно, Светкавица! Толкова е успокояващ и приятен селският домашен стил.💛💛💛

# 537
  • София
Маса "Буда"

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 10:16 от iana28

# 538
  • София
Дойде ред и на поредната лятна, плодова маса. Свежо жълто, нежно розово и малко зелено в съчетание с бананчета.💛🩷💚💛💚🩷💛

P.S.-Нещо не ми дава да кача снимка на цялата маса.

Успях!:)

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 12:50 от iana28

# 539
  • Вила Великула
Яна, трябва да се опиташ да намалиш размера на снимката. БГ мамма има изискване снимките да не са повече от 5 МВ.

Общи условия

Активация на акаунт